Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ستاد توسعه علوم فناوری های شناختی، دکتر محمدمهدی ناصحی با اشاره به جزئیات بیماری صرع، افزود: برای کنترل این بیماری در دنیا پروتکل درمانی تدوین شده است اما پروتکلی در این زمینه در ایران نداشتیم.
وی ادامه داد: بر این اساس در مرکز تحقیقات اعصاب کودکان بیمارستان مفید اقدام به طراحی یک پروتکل درمانی برای درمان و کنترل صرع بیماران مبتلای ایرانی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ناصحی تاکید کرد: این پروتکل درمانی برای تشنج‌های کنترل نشده‌ای است که بیش از 5 تا 30 دقیقه به طول می‌انجامد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب کودکان بیمارستان مفید با تاکید بر این که تشنج کنترل نشده 5 تا 30 دقیقه می‌تواند آسیب زیادی به اعصاب مغز وارد کند، خاطرنشان کرد: بر اساس این پروتکل، راهنمای بالینی ویژه ای برای درمان بیماران مبتلا به صرع ایرانی عرضه شده است.
وی با تاکید بر اینکه این راهنمای درمانی صرع از سوی انجمن صرع و وزارت بهداشت تایید و به مراکز درمانی ابلاغ شده است، یادآور شد: با این پروتکل درمانی مسیر درمانی برای بیماران مبتلا به صرع تعیین می‌شود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به دلایل ایرانی کردن پروتکل درمانی بیماری صرع، خاطرنشان کرد: برخی از داروهایی که در ایران برای بیماران مبتلا به صرع تجویز می‌شود، متفاوت از داروهایی است که در خارج از کشور تجویز می شود و از سوی دیگر برخی داروهای خارجی نیز در کشور وجود ندارد؛ از این رو، این پروتکل درمانی بر اساس شرایط بیماران ایرانی تهیه شده است.
ستاد توسعه علوم شناختی از فعالیت های پژوهشی در حوزه اختلالات عصبی تکاملی کودکان کشور از جمله مرکز تحقیقات علوم اعصاب بیمارستان مفید حمایت مالی می کند.
دکتر کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری، 31 خرداد ماه امسال به همراه مدیران و معاونان این ستاد از مرکز تحقیقات علوم اعصاب کودکان بیمارستان مفید تهران بازدید کرد.
دکتر خرازی در ملاقات با دکتر محمد غفرانی رییس مرکز تحقیقات علوم اعصاب کودکان بیمارستان مفید اعلام کرد که از پروژه های تحقیقاتی در حوزه علوم شناختی در کشور حمایت می کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت‌

سید اسماعیل نصرالهی نخبه کنکور انسانی و پدرش بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باختند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، زکریا اشکپور مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: در ساعت 11 امروز جمعه 14 اردیبهشت، خبر گازگرفتگی حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران اعلام و درخواست بالگرد توسط درمانگاه محمدآباد داده شد که بلافاصله بالگرد اورژانس به پرواز در آمد.

در این حادثه دکتر سید احمد نصرالهی جراح دندانپزشک و پرسنل بیمارستان امام ساری به همراه فرزندش سیداسماعیل نصرالهی نخبه و رتبه برتر کنکور سال گذشته رشته علوم انسانی بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی خود در روستای پاجی و میانای ساری دار فانی را وداع گفتند.

این مسئول تصریح کرد: همسر دکتر نصرالهی نیز به دلیل مسمومیت با مونوکسید کربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود ولی با انجام لوله‌گذاری در نای نیاز به انتقال به مرکز درمانی داشت که به شهرستان ساری و بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جان باختن پدر و فرزند در ویلای شخصی
  • جانباختن تلخ نخبه کنکور سراسری در ویلای شخصی پدر
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن جان باخت‌
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان باخت
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت‌
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز