Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بدنبال نامه احمد توکلی به دکتر ولایتی درباره دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد طی نامه‌ای خواستار رسیدگی به برخورد دوگانه‌ وزارت‌ علوم با موسسات آموزش عالی در رعایت استانداردها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمد توکلی؛ رییس سازمان مردم‌نهاد دیدبان شفافیت و عدالت

در ابتدا از جناب‌عالی به خاطر آن که به مساله‌ اختلاف وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی بذل توجه فرمودید، سپاسگزاری می‌کنیم. به طور خلاصه جناب عالی در نامه به ریاست محترم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی سعی کرده‌اید از موضعی فراجناحی به این اختلاف ورود کنید که در این وانفسای جناح بازی و سیاسی‌کاری جای شکر دارد. زاویه‌ دید جناب عالی به مساله اگرچه مخالف زاویه دید نویسندگان نامه‌ حاضر است که همگی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزادند، اما این قضاوت فراجناحی نویدبخش آن است که با لحاظ کردن محور اصلی اعتراض دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیات علمی و کارمندان آن به عملکرد وزارت علوم، سرانجام پرده از حقایق این اختلاف برگرفته شود؛ اختلافی که به زعم نویسندگان این نامه ریشه در منافع مادی و تجاری برخی سهامداران موسسات آموزش عالی دارد و بدبختانه سعی می‌شود از جنس اختلافات سیاسی و جناحی وانمود گردد.

جناب آقای دکتر توکلی! مرکز توجه جناب عالی در مرقوم گلایه‌مندانه‌‌ خود به دکتر ولایتی، اختلاف وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی در مورد مصوبه‌ مجلس در سال ۱۳۶۷ و مصوبات وزارت علوم در آغاز دهه‌ ۹۰ است که عمدتا به شرایط تصویب رشته‌های دانشگاهی و نهاد تصمیم‌گیرنده در مورد آن مربوط است.

اما تذکر جناب عالی به دکتر ولایتی درست بود؛ اگر اختلاف این دو نهاد آموزش عالی تنها به عدم رعایت استانداردهای مورد توجه وزارت علوم از سوی دانشگاه آزاد اسلامی منحصر می‌شد و حال آن که این اختلاف از دید اعضای هیات علمی و کارمندان این دانشگاه که از نزدیک دستی بر آتش آموزش عالی دارند، در برخورد دوگانه‌ وزارت‌ علوم با موسسات آموزش عالی در رعایت این استانداردها ریشه دارد.

به طور خلاصه و مشخص اعتراض دانشگاه آزاد اسلامی به وزارت علوم این است که: «آیا استانداردهایی همچون داشتن فضای آموزشی مناسب و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و تعداد کافی عضو هیات علمی تمام وقت که وزارت علوم همواره بر رعایت آنها از سوی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید می‌کند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای رعایت این استانداردها متحمل هزینه‌های بسیار شده است، از سوی موسسات آموزش عالی همچون غیرانتفاعی و علمی کاربردی و پیام نور نیز رعایت می‌شود یا خیر؟

آیا موسسات آموزش عالی مورد بحث که اکنون بسیاری از رشته‌محل‌های کارشناسی ارشد ستانده شده از دانشگاه آزاد اسلامی، در آنها دایر است، امکانات سخت‌افزاری پیش گفته را دارا هستند یا خیر؟»

نگارندگان این نامه همین جا و به واسطه‌ سمت جناب عالی به عنوان ریاست سازمان مردم‌نهاد «دیدبان شفافیت و عدالت» که اتفاقا حوزه‌ فعالیتش کاملا مرتبط با موضوع این نامه یعنی «تبعیض و بیعدالتی» است، از جناب عالی درخواست می‌کنند با در نظر گرفتن مستندات دانشگاه آزاد اسلامی در مورد رفتار دوگانه‌ وزارت علوم در ارزیابی امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و موسسات آموزش عالی دیگر، تحقیق و بازرسی و نتیجه را به آگاهی افکار عمومی رسانید.

قطع به یقین چنین کاری علاوه بر آن که باعث شفافیت در موضوع مورد اختلاف می‌شود، در ترغیب نهادها و سازمان‌های رسمی دیگر به رعایت عدالت و شفافیت در موارد مشابه خواهد انجامید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی

تین نیوز

بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در این نشست که به مناسبت روز ملی خلیج فارس برگزار می شود قرار است اقدامات دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی در مسیر دستیابی به اهداف سیاست های کلی توسعه دریامحور ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گیرد. 

همچنین درخواست عضویت های جدید و انتخاب رئیس و دبیر ادواری جدید اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در این نشست، مورد بررسی قرار می گیرد. 

طبق برنامه نشست، مقرر است توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ظرفیت ها و توانایی های «کاوشگر خلیج فارس» معرفی و گزارشی از گشت های اخیر این کاوشگر و برنامه های تحقیقاتی آتی آن در حوضه های آبی جنوبی کشور، ارایه گردد. 

شایان ذکر است، اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی به منظور هماهنگی و گسترش تعامل آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی کشور و نیز ارتقای سطح علوم دریایی به پیشنهاد پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و از آن زمان با برگزاری ۲۱ نشست شورای عالی با حضور روسا یا نمایندگان دانشگاه های عضو، ۱۹ دانشگاه و مرکز پژوهشی را به عضویت پذیرفته است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه اقیانوس شناسی و علوم جوی، از مهمترین اقدامات و دستاوردهای اتحادیه تابحال، برگزاری نشست های کارگروه های تخصصی، تدوین اساسنامه و آیین نامه های مرتبط با فعالیت های اتحادیه، دیدار با مقامات و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران ارشد دریایی کشور، ورود موضوع اقیانوس شناسی به عنوان یکی از اولویت ها در نقشه جامع علمی کشور، تهیه سند راهبردی توسعه آموزش عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی، همکاری در برگزاری کنفرانس های علمی مانند RCOWA-۲۰۱۷ و RCOWA-۲۰۲۰، برگزاری برنامه های مناسبتی مشترک (روز ملی خلیج فارس، روز جهانی دریا و اقیانوس، روز منطقه ای دریای خزر)، توسعه وب سایت محققان دریای خزر (http://caspianexpert.inio.ac.ir/)و مشارکت در حضور محققان دانشگاه ها در برنامه های کاوشگر خلیج فارس بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی