Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور در جمع رؤسای پلیس آگاهی سراسر کشور با اشاره به توجه به نحوه تشکیل پرونده قضایی گفت: آموزش به نیروهای زیردست برای عمل کردن درست به روش‌های قضایی اهمیت زیادی دارد.

حجت‌الاسلام منتظری در بخشی از سخنان خود به موضوع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: در این حوزه هم ما یک امامزاده‌ای داریم به نام ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ که البته باید بگوییم این ستاد هم امامزاده بدون معجزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نمی‌گوییم که این ستاد کاری نکرده اما ستادی با این همه عرض و طول که رئیس جمهور در صدر ان قرار دارد معجزه‌ای نکرده است و جای کار بیشتری وجود دارد.

دادستان کل کشور گفت: ما باید در حوزه قاچاق کالا و مواد مخدر حواس‌مان را بیشتر جمع کنیم چون هر دوی اینها دارد به ما ضربه می‌زند.

وی افزود: در دستگاه قضایی می‌بینیم که اگر کسی که رشته‌اش حقوق است و دوره کارآموزی را طی کرده است، وقتی که می‌رود پشت میز قضاوت می‌نشیند صفر کیلومتر است و باید در میدان عمل تجربه کسب کند حالا همین موضوع در پلیس آگاهی هم مطرح است.

توصیه‌هایی درباره بازجویی و کار قضایی

حجت‌الاسلام منتظری ادامه داد: گفت بحث بازجویی و تحقیق و کار قضایی کار پراهمیتی است و اگر شما و زیر مجموعه تان کاری که باید انجام شود را در چارچوب مقررات و قوانین انجام ندهد اولین رقیبش به خود ما می‌خورد و حتی قبل از اینکه مجرم نتیجه جرمش را ببیند ما را آلوده می‌کند

وی افزود: توجه داشته باشید که اگر در برخورد ما و در عرصه تحقیقات اگر از آن حد و مرز لازم فراتر برویم چگونه می‌خواهیم جواب خداوند را بدهیم و چگونه می‌خواهیم پاسخ هتک حرمت از یک مسلمان را بدهیم؟

دادستان کل کشور گفت: همانگونه که ما وظیفه برخورد با مرجمان و جرم را داریم و این امر بسیار اهمیت دارد به همان اندازه اگر چنانچه رعایت یک سری موازین و مقررات را نکنیم قطعاً دچار مشکل خواهیم شد.

وی خطاب به روسای پلیس آگاهی و حساسیت کاری آنها در برقراری و پایداری امنیت گفت: شما عزیزان به اهمیت کار خود و اینکه چه مسئولیت سنگینی دارید فکر کنید. اگر به این توجه نکنید ممکن است خدای نکرده دچار مشکل شویم و دچار یک بیماری شویم.

منتظری گفت: من قصد ارائه امار ندارم اما می‌گویم که ما کم و بیش شاهد این مشکل هستیم و چندی قبل یک گزارشی را رئیس دادگستری تهران به من داد که موضوع برخورد با کسانی بود که گرفتار برخی رفتارهای غلط شده بودند دیدم یکی از افراد چندین سال تجربه کار قضایی داشته اما گرفتار برخی کج‌روی‌ها شده است.

کنترل‌های درونی را باید افزایش دهیم

دادستان کل کشور گفت: برخی‌ها که ۱۰ سال و ۲۰ سال کار قضایی کرده‌اند امروز گزارش از آنها داریم که دچار برخی مسائل و گرفتاری‌های رفتاری شده‌اند و باید به این اعتقاد برسیم که هر لحظه امکان وقوع اتفاق و خطر وجود دارد و باید هر لحظه به دنبال افزایش کنترل‌های درونی باشیم و به شما می‌گویم که انسان در هیچ مرحله‌ای مصون نیست.

منتظری افزود: من اولین و آخرین مطلبم به شما و خودم موضوع سلامت نفس و سلامت محیط کاری است که بسیار اهمیت دارد و باید در نظر شما عزیزان دارای اهمیت بالایی باشد.

وی گفت: ما در مقام تحقیق و جمع‌آوری مطالب مثل مواجهه پرستاران با مبتلایان به وبا و طاعون هستیم و همین امر باعث می‌شود مراقب باشیم که به این دلتنگی و بیماری مبتلا نشویم.

دادستان کل کشور تاکید کرد: شما دیدید که آن پرستاران چه لباس‌هایی می‌پوشیدند تا از یک مبتلا به تب کنگو ملاقات کرده و او را معاینه کنند؟ ما هم باید چنین رفتاری داشته باشیم تا به امراض مجرمان مبتلا نشویم. این امراض همان جرم و مشکلات است.

جامعه انتظار دارد، محیطی سالم بسازیم

منتظری در بخش دیگری از سخنانش گفت: جامعه از ما انتظار دارد که در ایجاد یک محیط سالم تلاش گر باشیم و خواست عموم مردم این است که محیطی سالم و امن داشته باشند و امنیت جامعه به دست شما عزیزان تأمین می‌شود.

وی افزود: نیروی انتظامی مسوول ایجاد امنیت در جامعه است البته برخی دستگاه‌های دیگر هم هستند که وظایفی دارند و باید این هم افزایی ایجاد شود و امروز می‌گوییم ناجا گامهای خوبی برای افزایش امنیت و فراهم کردن محیطی سالم برداشته است.

دادستان کل کشور تصریح کرد: انصافاً نقش ناجا در ایجاد امنیت نقش ستودنی است و هم خسته نباشید می‌گویم و هم در این زمینه توصیه می‌کنم به چند موضوع اولا اینکه امنیت مقوله بسیار مهمی است و اگر مدعی شویم که اولین و مهمترین عنصر یک جامعه رو به ترقی چیست باید پاسخ دهیم، آن مقوله امنیت است.

منتظری گفت: در زیر لوای امنیت است که چرخ‌های صنعتی می‌چرخد و پزشک طبابت می‌کند و دانشگاهی درس می‌خواند و محقق و پژوهشگر تحقیق می‌کند و دستگاه‌های اجرایی می‌توانند به خدمات عمومی خودشان بپردازند و دولتمردان بحث و تصمیم‌گیری کنند و خلاصه همه نیازمند موضوع امنیت هستند و اگر نباشد مشکلات عدیده‌ای رخ می‌دهد.

همکاری ناجا با سایر دستگاه‌های تأثیرگذار، باعث امنیت شده است

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: در همسایگی ما در کنار گوش ما، می‌بینید که چه مشکلاتی از سر ناامنی بوجود آمده و چه بلایی سر اینها آمده و شهرهای‌شان چگونه خراب شده و نوامیس‌شان به دست تروریست‌ها در بخش‌هایی افتاده است.

منتظری گفت: در کشور ما همکاری ناجا با سایر دستگاه‌های تأثیرگذار در امنیت باعث شده ما امروز امنیت خوبی را در کشور شاهد باشیم و این موضوع زمانی اهمیت پیدا می‌کند که شما نگاهی به گوشه و کنار منطقه بیاندازید. در حادثه تروریستی چندی قبل که چند تروریست از یک راه نفوذ کوچک وارد شدند که البته یک عنایت خداوندی بود تا ما هوشیارتر باشیم دیدید که اگر قرار باشد امنیت کشور از بین برود ما چه ضربه‌هایی خواهیم خورد.

آمار واقعی قاچاق ۱۸ هزار میلیارد تومان است

داستان کل کشور ادامه داد: ما انتظارمان در دستگاه قضایی این است که در چند مسئله هم افزایی بین ناجا و قوه قضاییه افزایش یابد که یکی از آنها بحث برخورد با قاچاق کالاست که البته این روزها همه تلاش می‌کنند کم جلوه دهند و بگویند این آمار واقعی نیست که البته آمار واقعی که نزدیک ۱۸ هزار میلیارد تومان است که البته اینها میزان کشف شده‌ها است.

منتظری گفت: ما یک معاونت مبارزه با قاچاق کالا هم داریم در دادستانی تشکیل می‌دهیم تا بتوانیم در موضوع قاچاق بهتر از گذشته عمل کنیم و این را هم بدانیم که مهمترین علت اشکال ما نداشتن عزم جزم در برخورد با قاچاق کالا است.

وی در پایان گفت: ما از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نه تنها معجزه‌ای ندیدیم بلکه امروز می‌توانیم بگوییم ناکارآمدی می‌بینیم.
منبع: مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد