Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو و به نقل از موسسه حقوقی نخستین ثبت، بی شک امروزه طیف وسیعی از افراد جامعه به دنبال راه اندازی فعالیت های اقتصادی و کسب درآمد از طریق آن هستند.

آغاز هر کسب و کاری بایستی بر اساس مراحل قانونی و با توجه به استاندارد های حرفه ای بنا نهاده شود تا در ادامه کار، مدیران با سرعت بیشتری به موفقیت های مورد نظر خود برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مؤسسه حقوقی نخستین ثبت در این باره گزارش می دهد:

راه اندازی یک کسب و کار در مرحله اول از یک ایده ی خوب شروع می شود . ایده ای که پرورش آن میتواند به موتوری برای ایجاد شغل و درآمد زایی تبدیل شود . بنابراین باید بدانیم که یک دست صدا ندارد و کار گروهی می تواند اتفاقات خوبی را برای آینده کاری رقم بزند .

جالب است بدانید در ایران شخصیت حقوقی (شرکت ها) نسبت به اشخاص حقیقی اعتبار بیشتری دارند، و با نظر به معاملاتی که روزمره در کشورمان انجام می شود واضح است که مردم برای سهولت در پیگیری قراردادهای خود سعی می کنند طرف قراردادهای خود را شخصیت حقوقی (شرکتی که ثبت شده باشد) قرار دهند، یا به عبارتی وقتی شخصی خدمات مورد نیاز خود را از یک شرکت ثبت شده،یک مغازه اسم و رسم دار یا یک برند معروف دریافت می کند، خیالش راحت تر است.

به گزارش ویرلن ، پس شما در قالب یک شخصیت حقوقی می توانید فعالیت های مختلف تجاری خود را با انجام پیشنیاز های حقوقی به صورت قابل اعتماد شروع نمایید، در واقع با رعایت این پیشنیاز ها به کسب و کار خود از نظر حقوقی اعتبار می بخشید.

در این زمینه مؤسسه حقوقی نخستین ثبت ، یکی از با سابقه ترین و معتبرترین مؤسسات حقوقی در ایران با داشتن کادری مجرب و کارشناسان حرفه ای آمادگی ارایه هرگونه مشاوره تخصصی به شما عزیزان را دارد.

ثبت شرکت به ما کمک می کند که مراحل آغاز و طی مسیر کاری خود را براساس قوانین انجام دهیم تا جلو بروز مشکلات مختلف را بگیریم و برای آینده بهترین برنامه ریزی را انجام دهیم .

اما برای ثبت شرکت از کجا باید شروع کنیم و چه کار هایی باید انجام دهیم ؟

ابتدا 2 نوع از شرکت هایی که در ایران متقاضی بالایی برای ثبت دارند را نام می بریم :

شرکت مسئولیت محدود شرکت سهامی خاص

اولین سوالی که پیش می آید این است که : سهامی خاص یا مسئولیت محدود ؟؟؟

شما می توانید در دو قالب سهامی خاص یا مسئولیت محدود اقدام به ثبت شرکت کنید. تفاوت اصلی این دو شرکت در تعداد اعضای آنها می باشد که در سهامی خاص حداقل 3 نفر و در مسئولیت محدود حداقل 2 نفر برای ثبت شرکت نیاز است.

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است

.

شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی خاص نوع دیگری از شرکت های تجاری می باشد. برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل تعداد اعضا و یا سهامداران ۳ نفر است. طبق باب سوم قانون تجارت با عنوان شرکت‌های تجاری، شرکت سهامی خاص به شرکتی گفته می‌شود که تمام سرمایه آن به هنگام تأسیس، منحصرا به وسیله مؤسسین آن تشکیل شده است.

اگر بخواهیم اشرافی کلی بر روند ثبت شرکت داشته باشیم مراحل کار بدین صورت است که پس از اخذ مدارک هویتی متقاضی توسط مؤسسه نخستین ثبت و برابر اصل نمودن آنها، اقدامات لازم از سوی مؤسسه جهت ثبت شرکت مورد تقاضا انجام شده و حداکثر پس از 14 روز کاری مدارک نهایی شرکت ثبت شده به همراه تمامی مستندات به متقاضی تقدیم می شود.

البته لازم به ذکر است که ثبت شرکت به تنهایی مجوز فعالیت محسوب نمی شود و اخذ مجوز مربوطه بسته به موضوع شرکت و نوع فعالیت شرکت الزامی می باشد.

توجه : برای اینکه بتوانید به صورت رسمی فعالیت نموده و با تمامی ارگان ها و شرکت های دولتی و خصوصی قرارداد منعقد نمایید می بایست، هرساله اظهارنامه مالیاتی به اداره مالیات تسلیم نمایید، لذا بعد از ثبت شرکت تشکیل پرونده کد اقتصادی الزامی می باشد.

لازم به ذکر است افرادی که قصد انجام اعمال تجاری ندارند و مهارت و علاقه آنها در زمینه امور علمی و ادبی ، کارهای خیریه و ... است، می توانند با اخذ مجوز در قالب مؤسسه شروع به فعالیت نمایند.

نکته : آیا فقط اشخاص ایرانی می توانند اقدام به ثبت شرکت نمایند؟

خیر، همه اشخاص غیرایرانی می توانند با انجام پیشنیاز های لازم و اخذ کد فراگیر اقدام به ثبت شرکت و فعالیت در ایران نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

ثبت برند و لوگو:

بی شک اکثر شما با واژه ی برند آشنایی دارید.

برند، نام تجاری مخصوصی است که برای یک کسب وکار مطرح می شود تمامی برندهای معروف دنیا ابتدا از یک ایده و اسم الهام گرفته و به مرور زمان به صورت گسترده بین مردم رواج یافته است. و همین نام تجاری منبع کسب درآمدهای هنگفتی شده است.

شما هم می توانید با انتخاب یک نام مناسب فعالیت و حرفه ی خود را رواج دهید و کالا یا خدمات خود را در دنیا مطرح کنید. نشان تجاری یا برند همان چیزی است که مخاطب ،صفات و ویژگی های آن را با دیدن ، شنیدن و حس کردن به صورت ذهنی ،دیداری و یا شنیداری در ذهن و قلب خود تداعی می کند.

در واقع برند شامل همه احساسات، مفاهیم و ویژگی هایی است که با یک نام گره خورده است.

لوگو:

لوگو همان علامت تجاری است که معمولا در کنار برند ثبت می شود و شکل ظاهری آن مرتبط با فعالیتی است که انجام می گیرد.

کارت بازرگانی چیست و چه کاربردی دارد ؟

مجوزی است که افراد با داشتن این کارت می توانند به موجب قانون واردات و صادرات به امور تجارت خارجی و واردات بپردازند.

مؤسسه حقوقی نخستین ثبت به عنوان مشاور و مجری تخصصی در زمینه ثبت انواع شرکت ها، تغییرات شرکت، ثبت نام و علامت تجاری، ثبت طرح های صنعتی، ثبت اختراعات و .. بوده و آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز،اتباع دیگر کشورهای محترم و کلیه کارآفرینان می باشد.

در انتها، لازم است اشاره شود که این مؤسسه در پی کسب رضایت و تسریع امور شما عزیزان از هیچ تلاشی دریغ نکرده و با در اختیار داشتن کارشناسان و مشاوران برجسته و وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه مشاوره و انجام امورات ثبتی شما می باشد.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر علاوه بر مراجعه به وبسایت نخستین ثبت به نشانی www.nokhostinsabt.com با شماره 02188648389 نیز تماس حاصل نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • دستگیری ۲۲ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در نوشهر
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان