Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران یکی از شرکت‌های فناور کشورمان موفق به ساخت کوره‌های القایی آزمایشگاهی و دستگاه ریخته‌گری دقیق هوشمند شدند که به گفته آنها با عرضه این تجهیزات نیاز بخش‌های صنعتی و آزمایشگاهی رفع شد.

به گزارش ایسنا، حسین فتح‌الله کوره‌های القایی را دستگاه‌هایی دانست که علاوه بر توسعه فناوری آن در صنایع طلا و جواهر در صنایع ذوب آهن کاربردهای وسیعی یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش این تجهیزات در مراکز آزمایشگاهی برای تست و ارزیابی فلزات، خاطر نشان کرد: این تجهیزات با همکاری متخصصان کشور تولید شده و اکنون در بسیاری از دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و موسسات تحقیقاتی برای انجام عملیات حرارتی بر روی فلزات آهنی و غیر آهنی به کار گرفته شده است.

مجری طرح با بیان اینکه صنایع متالورژی و ریخته‌گری، مهمترین مخاطبان این تجهیزات به‌شمار می‌روند، افزود: مبنای کار کوره‌های القایی، انتقال حرارت الکتریکی است که از طریق سیم پیچی کردن مواد ذوب شونده فلزی، اقدام به ذوب آنها می‌کند.

فتح‌الله از موفقیت این شرکت دانش‌بنیان در تجاری‌سازی تجهیزات مورد نیاز صنایع و آزمایشگاه‌ها خبر داد و یادآور شد: در این مطالعات موفق به طراحی و ساخت کوره‌های القایی آزمایشگاهی در کنار تولید دستگاه ریخته‌گری دقیق با بکارگیری سیستم هوشمند القایی شدیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر