Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: حق نداریم داشته های تاریخی خود را برای بازارهای صادراتی برباد دهیم.

به گزارش ایسنا، راضیه علیرضایی امروز 14 تیرماه، در همایش بررسی وضعیت فرش شهرستان کاشمر با بیان اینکه باید تلاش کرد تا فرش کاشمر بتواند سهم خود را در بازارهای بین المللی به دست آورد، بر تشکیل کارگروه فرش دستباف در جهت حمایت از این صنعت تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای واحدهای موجود فرش دستباف باید مکانی متمرکز ایجاد شود تا در بهبود کیفیت و تعهد به نقشه های سنتی و نوآوری در بخش بتواند کار کند و در عرصه بین الملل بتواند رقابت کند.

علیرضایی با بیان اینکه همه به فرش کاشمر تعهد داشته و به جایگاه، ارزش و قدمت این صنعت ایمان دارند، اظهار کرد: کسانی هم که حتی همانند فرش کاشمر نمی‌بافند اما به خوبی می‌دانند درآمدی که کسب می‌کنند به خاطر نام فرش کاشمر است.

وی با اشاره به اینکه بنای دوباره و عمارت فرش کاشمر به همه ما نیاز دارد، عنوان کرد: باید رویه‌ای برای طبقه‌بندی کارگاه‌هایی که در کاشمر کار می‌کنند اتخاذ شود.

علیرضایی با اعلام اینکه سعی می‌کنیم در چارچوب نیازسنجی‌های آموزشی و اصلاحاتی که در اختیار داریم به تولیدکنندگان خدمات ارائه دهیم، بیان کرد: کسانی که کارگاه دارند و نیازمند حمایت، آموزش، صادرات و ایجاد شغل جدید هستند کمک خواهیم کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی با بیان اینکه قرار نیست از تولید کنندگان بخواهیم روش کارشان را تغییر دهند بلکه حفظ وضعیت فرش کاشمر و رو به جلو بودن در کارگاه‌های متمرکز اولویت ما است، افزود: اگر هدف تولید کنندگان تثبیت فرش کاشمر و ایجاد اشتغال باشد برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه باید به عنوان پشتیبان کارگاههای خانگی را بهبود داده و وارد عرصه صادرات شوند، بر ایجاد حداقل یک پایگاه تولید فرش دستباف در کاشمر تاکید کرد و افزود: هر اندازه برای ایجاد پایگاه تولید فرش درخواست باشد در تسهیلات کمک خواهیم کرد.

علیرضایی با بیان اینکه در زنجیره ارزش فرش دستباف شامل تولید مواد رنگرزی و ایجاد خط رنگرزی، محاسبات و طبقه بندی کمک خواهیم کرد، بیان کرد: هر طراح فرش کاشمر که طرح جدیدی داشته باشد به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه داده و با تفاهمنامه ای که بین مرکز ملی فرش و این وزارتخانهمنعقد شده اثر به عنوان طرح هنری و به نام خود طراح ثبت خواهد شد.

وی با اعلام اینکه در خصوص سقف اعتبارات پشتیبان با 10، 100، 250 و 550 میلیون تومان اگر متقاضی باشد برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی خواهند شد، گفت: ما قانون تسهیلات را نمی توانیم تغییر دهیم به همین خاطر باید بتوانید مدارک مورد نیاز را در اختیار بانک قرار دهید.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه برای دریافت تسهیلات باید سناریویی قابل دفاع ارائه دهید که نشان دهد می توانید کار کنید، افزود: در استان برای فرش دستباف تقاضای یارانه کرده ایم که امیدواریم تا هفته آینده مصوب شود.

وی با بیان اینکه اگر سقف یارانه مشخص شود می توان گفت به هر نفر متقاضی چه مبلغی می توان پرداخت کرد، اظهار کرد: مشکل فرش کاشمر پول نیست.

علیرضایی با اعلام اینکه پیشکسوتان این عرصه برای رونق فرش کاشمر باید کمر همت ببندند، بیان کرد: در حمایت از تولید کنندگان دریغ نخواهیم کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدت و تجارت خراسان‌رضوی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات نه تنها مشکلی رفع نمی‌کند بلکه مشکلات را بیشتر کرده و افراد بدهکارتر می شوند، افزود: اینکه تنها فرش ببافیم ولی امکان صادرات در داخل نباشد و در جاههای دیگر برای فروش ببریم فایده ای نخواهد داشت.

وی با تاکید براینکه فرش صادراتی از ابتدا باید برای صادرات و براساس نیاز کشورهای دیگر بافته شود، گفت: حق نداریم داشته های تاریخی خود را برای بازارهای صادراتی برباد دهیم.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرش تعریف خاص خود را دارد و باید حفظ شده و نوآوری در آن باشد، بیان کرد: از همه تحصیل کردگان طراحی مدرن فرش در این عرصه باید حمایت کرد.

وی با بیان اینکه فرش دستباف بیرق بالا سر تمامی ایرانیان است، گفت: برای تولید و توزیع فرش دستباف نباید غصه خورد حمایت لازم را از این صنعت خواهیم داشت.

علیرضایی در پایان بیان کرد: کاشمر در تولید فرش باید به عنوان یکی از مهمترین پایگاههای فرش در استان معرفی شود.

نفس فرش کاشمر به شمارش افتاده است

در این جلسه فرماندار کاشمر با بیان اینکه بازار کسب و کار فرش دستباف کاشمر به نفس نفس افتاده است، افزود: از مسئولان انتظار دارم در جهت رونق بازار فرش کاشمر تلاش کنند.

محمد حسن فرهادی با اشاره به اینکه گاهی مواقع ارائه تسهیلات به روستائیانی که تمام اعضاء آن به قالیبافی مشغول هستند مشکلات بسیاری از آنها را رفع کرده و موجب رونق فرش می شود، گفت: در راستای فروش فرش های قالیبافان هم بازار داخلی باید کاربردی شود و هم بازارهای از دست رفته جهانی را پس بگیریم.

وی با اعلام اینکه رونق فرش ایرانی را با برگزاری نمایشگاه و ارتباط با کشورهای آسیای میانه و همسایگان باید به دست آورد، اظهار کرد: اگر نتوانیم رونق فرش را به دست آوریم دچار مشکلات بیشتری خواهیم شد.

فرماندار کاشمر ایجاد مراکز تجمیعی را به عنوان یک مدل راهگشا دانست و بیان کرد: رفع مشکلات فرش دستباف کاشمر نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- امیرعباس فرنودی، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای صادرات خودرو به کشور روسیه، عنوان کرد: این برنامه در چند مرحله اجرا شده است، در سال گذشته و در مرحله نخست توانستیم بخشی از زیرساخت‌های صادرات به روسیه را فراهم کرده و بخشی از قطعات مربوط به خدمات پس از فروش را به این کشور ارسال کنیم. در مرحله دوم نیز به زودی بخش دوم قطعات ارسال خواهد شد تا انبارهای روسیه برای ارایه خدمات پس از فروش از قطعات کافی برخوردار باشند.
وی با بیان این‌که فرآیند دریافت استاندارد برای تارا و سایر خودروهایی که قرار است در بازار روسیه به فروش برسد هم‌چنان در جریان است، بیان کرد: در صورت اخذ گواهی‌نامه استاندارد برای تارا، این خودرو ظرفیت صادرات به سایر کشورهای عضو اتحادیه گمرکی اوراسیا را نیز خواهد داشت.
معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو با اشاره به این‌که در سال گذشته پذیرای شرکت‌های بزرگی از کشور روسیه بودیم و مذاکرات فنی بسیار دقیقی را با آن‌ها هم در زمینه صادرات خودروهای فعلی و هم صادرات تولیدات آینده پیش بردیم، گفت: در این مذاکرات به تفاهماتی دست یافتیم و با حمایت‌های دولت جمهوری اسلامی و طرف روس می‌توانیم برنامه‌های همکاری بلندمدت خود را نهایی کنیم.
به گفته فرنودی، برنامه‌های صادراتی با جدیت هرچه تمام‌تر پی‌گیری می‌شود، اما باید در نظر داشت که اولویت‌های هر دو کشور در وهله اول تامین بازار داخلی است.
وی با بیان این‌که بازار روسیه از خودروی تارا استقبال خوبی کرده است و در سال جاری بخش اعظم صادرات به این خودرو اختصاص خواهد یافت، عنوان کرد: فعالان بخش خودرویی روسیه از خودروی ری‌را نیز استقبال خوبی کرده‌اند و پس از تولید و عرضه داخلی این محصول، در نیمه دوم امسال برنامه‌ریزی برای صادرات این محصول به کشور روسیه را نیز پی‌گیری خواهیم کرد.
صادرات سودآور در سال ۱۴۰۳
معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو در ادامه، با اشاره به برنامه‌های این گروه صنعتی در راستای سودآوری صادرات، بیان کرد: این موضوع به عنوان یک سیاست اصلی در سال‌های اخیر دنبال می‌شود و فروش صادراتی همراه با کسب و حفظ حاشیه سود است و همواره تلاش بر این بوده که محصولات صادراتی بتواند سبدی سودآور باشد.
فرنودی تحقق استرداد حقوق و عوارض گمرکی بابت اقلام وارداتی، تعریف مجدد جوایز صادراتی با مقادیر اقتصادی جذاب به عنوان یکی از درآمدهای جانبی از محل صادرات، معافیت‌های مالیاتی و تسهیلات ارزان قیمت را امتیازات حاصل از صادرات برشمرد و با تاکید بر اهمیت ارز حاصل از صادرات، گفت: عوامل یاد شده به عنوان بهای تمام شده محصول صادراتی در ارزیابی عملکرد صادرات می‌تواند تعیین کننده باشد.
وی با اشاره به این‌که تنوع بخشی به سبد صادراتی گروه و ایجاد سیاست صادراتی یکپارچه در گروه صنعتی ایران خودرو در سال‌های اخیر به صورت جدی تری دنبال شده است، گفت: گروه صنعتی ایران‌خودرو سابقه صادرات گروه های مختلف کالایی از جمله قطعات ریخته‌گری را دارد که با توجه به مزیت‌های رقابتی مناسب در ایران برای تولید و صادرات قطعات ریخته‌گری، سودآوری نسبتا قابل توجهی را در سنوات گذشته به همراه داشته است.
فرنودی یادآور شد: قطعات یدکی نیز به صورت مستمر در کنار خودرو صادر شده و حاشیه سود معقولی را می‌تواند کسب کند. هم چنین، در سال‌های اخیر گروه‌های دیگری نظیر موتورسیکلت و قطعات غیر ریخته‌گری به سبد صادراتی گروه صنعتی ایران‌خودرو افزوده شده است. این‌ها مواردی هستند که می‌تواند یک سبد سودآور از صادرات را برای گروه صنعتی ایران خودرو رقم بزند.

دیگر خبرها

  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ۷ نفر بر اثر واژگونی خودروی سواری در محور نیشابور- کاشمر مصدوم شدند