Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير راه و شهرسازي با تاکيد بر لزوم توسعه شهرهاي بندري گفت: اجراي طرح هايي مانند انتقال آب از درياي عمان به داخل سرزمين مي تواند بسيار گرانقيمت باشد و از نظر محيط زيست نيز معلوم نيست چه شرايطي را به وجود مي آورد.

به گزارش خبرگزاري آريا ، عباس آخوندي شامگاه چهارشنبه در مراسم گراميداشت روز دريانورد افزود: نمي توانيم سواحل خود را از جمعيت خالي کنيم و به دنبال انتقال آب از دريا به نقاط کويري کشور باشيم زيرا کوير زندگي خود را دارد و بايد آباد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آخوندي ادامه داد: ايجاد تعادل جمعيتي کشور در شهرهاي بندري مانند سواحل مکران بسيار مهم است.
وي اضافه کرد: توسعه شهرهاي بندري و افزايش جمعيت در مکان هايي مانند سواحل مکران براي توسعه ملي و امنيت ملي ايران بسيار باصرفه است و بايد آن نيز را پيگيري کرد.
وزير راه و شهرسازي گفت: حوزه دريا زبان بين المللي دارد و همه برنامه هاي ما در اين عرصه بايد بين المللي باشد تا بتوانيم در صحنه رقابت هاي جهاني به اهداف خود براي افزايش سهم ايران دست پيدا کنيم.
وي تصريح کرد: با وجود گرفتارهايي که در منطقه وجود دارد ما از فرماندهي کل قوا بسيار سپاسگزاريم که يک شرايط ايمن را در منطقه براي جمهوري اسلامي ايران راهبري مي کنند.
«به برکت قدرت دريايي نيروهاي نظامي ايران در آب هاي آزاد و مرزهاي آبي شرايط بسيار خوبي براي ما در صنعت حمل و نقل دريايي جهان ايجاد شده است».
آخوندي ادامه داد: اتفاقات بزرگي در منطقه رخ داده و موقعيت هاي مناسبي براي ما فراهم شده است تا بتوانيم آثار بسيار سخت تحريم ها را در بخش دريايي و صنعت حمل و نقل دريايي پشت سر بگذاريم و سهم ايران را در اين بازار بيش از پيش افزايش دهيم.
وزير راه و شهرسازي تاکيد کرد بدون شک سازمان بنادر و دريانوردي در صنعت حمل و نقل دريايي يک ماموريت فراسرزميني دارد اما در توسعه شهرهاي بندري و سطح ملي نيز مسووليت هاي اجتماعي بزرگي بر عهده اين سازمان است.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۱۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟