Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابوالفضل پرپنچی گفت: کمیته امداد یک دستگاه حمایتی است که بنا بر رسالت خود بحث حمایت از اقشار آسیب پذیر و نیازمند را در برنامه کاری خود دارد.


وی به شناسایی اطلاعات و آمار موسسات خیریه شناسایی شده توسط کمیته امداد استان تهران پرداخت و تصریح کرد: حدود 3000 موسسه خیریه در سراسر استان فعالیت می کنند که همکاری و بهره مندی از ظرفیت بالقوه این خیریه ها نیز در دستور کار این نهاد قرار دارد؛ در همین جهت این نهاد در استان تهران آماده تعامل، همفکری، تبادل اطلاعات و برگزاری جلسات مشترک با موسسات خیریه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پرپنچی با اشاره به اینکه کمیته امداد نهادی است که به دستور امام راحل برای کمک به نیازمندان تأسیس شده است، گفت: به واسطه حمایت این نهاد از افراد نیازمند از خیلی از انحرافات و معضلات اجتماعی جلوگیری شده و این کمک بسیار بزرگی به جامعه است.

قائم مقام کلانشهر کمیته امداد استان تهران افزود: نیکوکاران از طریق صندوق صدقات، مشارکت در طرح زکات و اکرام ایتام و محسنین و غیره با کمیته امداد همکاری می کنند؛ حوزه مشارکتهای مردمی علاوه بر ساماندهی کمکهای مردمی، مسئولیت توسعه و ترویج فرهنگ انفاق ، نیکوکاری و احسان بین آحاد جامعه را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد تعامل مثبت و سازنده‌ای با نهادهای اجتماعی و اقشار مختلف خواهد داشت، اظهارکرد: همکاری کمیته امداد و موسسات خیریه سبب بهره مندی تعداد بیشتری از نیازمندان جامعه از خدمات کمیته امداد و موسات خیریه می شود؛ خدمات رسانی به نیازمندان باید ساماندهی شود و این در سایه تعامل و تبادل اطلاعات بین کمیته امداد و موسسات خیریه ممکن است.

پرپنچی با اشاره به اینکه کیفی کردن خدمات خیران و مشترکان از اولویت‌های این نهاد است، خاطرنشان کرد: تقویت و گسترش مشارکت‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیران و سایر سازمان ها جهت رفع مشکلات نیازمندان و ایجاد بسترهای توانمندسازی آنان امری ضروری است و درآمد حاصل مشارکت خیران زمینه خدمت اثربخش به نیازمندان و توانمندسازی خانواده‌ها را فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا،محمدهادی سیف، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران نیز با بیان اینکه شفاف سازی هزینه کرد کمک های مردمی از رویکردهای اساسی کمیته امداد در عرصه افزایش اعتماد و مشارکت هر چه بیشتر خیران محسوب می‌شود، اظهار کرد: کمک‌های خیران در سیستم مشارکت‌های مردمی کمیته امداد ثبت و نظارت می‌شود و طبق سرفصل‌های حمایتی برای رفع نیازهای مددجویان در بخش تحصیلی، درمانی کمک معیشت و غیره در اختیار خانواده‌های تحت حمایت قرار می‌گیرد.

وی همچنیناظهار کرد: با به کارگیری روش‌های الکترونیکی،شیوه‌های نوین و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید درصدد هستیم دستگیری از نیازمندان را تسهیل و تسریع ببخشیم.

سیف گفت: همچنین پرداخت صدقه به روش پیامکی با بهره گیری از فناوری های جدید برای تسهیل پرداخت کمک های مردمی، شفاف سازی هزینه کردها از طریق ارسال گزارش ماهیانه و افزایش اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد راه اندازی شده است.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران تأکید کرد: هر موسسه‌ای که منشور اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی را رعایت کند، خدمات استاندارد، علمی و دینی، عملکرد شفاف و قابل دفاع داشته باشد و قصد بهره‌گیری و سودجویی نداشته باشد، کمیته امداد از همکاری با آن استقبال کرده و شیوه آن را مشروط به رعایت استانداردها می‌پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد از مجموعه موسساتی که شفاف سازی لازم در حوزه درآمد و آشنایی با شیوه‌های تبدیل پول به خدمت را با نگاه کاهش فقر و استانداردهای علمی دارا باشند و علاوه بر تولید رفاه اجتماعی بتوانند به عدالت اجتماعی و توسعه انسانی کمک کنند، حمایت می‌کند.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: با حضور گروه جهادی الکفیل خدمات پزشکی (دندان پزشکی و چشم پزشکی) به ۲ هزار مددجوی زنجانی ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، روح‌الله صالحی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جریان حضور گروه جهادی الکفیل در زنجان با بیان اینکه از صبح امروز حدود ۱۰۰ دستیار و ۱۰۰ دندان پزشک در ورزشگان کارگران مستقر شده و در حال ارائه خدمات هستند، اظهار کرد: البته طی روزهای آتی تعداد پزشکان بیشتر هم خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از امروز صبح ۴۰ یونیت دندانپزشکی در ورزشگاه تجهیز شده و به ۱۹۰ نفر در نوبت صبح خدمات دندانپزشکی ارائه شد، افزود: همچنین در بحث چشم پزشکی نیز به ۶۰ نفر خدمات در حوزه بینایی‌سنجی ارائه شد.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه ۲ هزار نفر از دهک‌های یک تا پنج که از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند این خدمات را دریافت خواهند کرد، گفت: از این تعداد ۷۰ درصد جامعه هدف کمیته امداد و ۳۰ درصد نیز بهزیستی است.

صالحی تصریح کرد: در بحث دندانپزشکی خدمات کشیدن، ترمیم و جراحی‌های اولیه انجام شده و در صورت نیاز به ارائه خدمات تخصصی مددجویان به مراکز درمانی علوم پزشکی معرفی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر کار گروه جهادی مربوط به خدمات چشم پزشکی است، گفت: در بحث خدمات چشم پزشکی نیز ۱۰۰۰ فریم عینک تهیه شده که به مراجعین ارائه شود.

کد خبر 749859

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند