Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار صدا و سیما در شهرستان دلگان گفت: رسانه ها باید همه تلاش خود را در جهت آگاهسازی مردم نسبت به موادمخدر و عوارض مرگبار آن داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید شهلی بر خبرنگار صدا و سیما در شهرستان دلگان و فعال رسانه ای جنوب سیستان و بلوچستان در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی دلگان پرس با بیان اینکه بیکاری، نبود مکان های ورزشی و نداشتن اطلاعات و‌ آگاهی نسبت به راه های مقابله به اعتیاد از علل اصلی گرایش جوانان منطقه جنوب سیستان و‌بلوچستان به سمت و سوی اعتیاد است، گفت: عمده راه کارهایی که برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد باید انجام شود ابتدا آگاهی از مضرات و‌ زیان های مواد مخدر در بین خانواده ها و جامعه و‌ سپس ایجاد برنامه های فرهنگی‌، قرآنی، ورزشی در جامعه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه همانطور که دشمنان انقلاب از هر فرصت و‌ روزنه ای سعی بر ضربه زدن ملت ایران دارند، با گسترش روز به روز شرکت های بین المللی مواد مخدر می خواهند از این طریق به کشور ضربه وارد کنند، افزود: دشمن و استکبار جهانی همیشه برای ضربه زدن از کسانی استفاده می‌کند که اطلاعات و‌ آگاهی نسبت به مضرات و‌ خطرات مواد مخدر ندارد، از این رو‌نوجوانان و‌ کودکان بیشتر در معرض خطر اعتیاد هستند.

فعال رسانه ای شهرستان دلگان تاکید کرد: امروزه این باندهای مواد مخدر با تغییر حالت مصرف اعتیاد باز هم‌ سعی در گمراه کردن جوانان برای رسیدن به اهداف شوم خود دارند و‌ با تغییر حالت اعتیاد به قرص ها و‌ موادهای افیونی ازجمله شیشه و‌ کراک و‌ توزیع آنان درجامعه خصوصا کشور ما می خواهند از طریقی دیگر‌ مشکلاتی را برای خانواده ها و جامعه بوجود بیاورند.

مجید شهلی بر با بیان اینکه برگزاری کلاس های آگاه سازی هم‌ در مدارس و‌ هم‌ در خانواده ها می تواند نوجوانان و‌ جوانان را از این توطئه دشمن‌ آگاه و‌ زمینه فعالیت های شرکت های روانگردان را در‌ کشور ازبین ببرد، تصریح کرد: در این زمینه رسانه ها نقش بی بدیل و بزرگی برای آگاه سازی و‌ اطلاع رسانی در بحث اعتیاد و‌ عوارض آن درجامعه خصوصا خانواده ها دارند.

وی با تاکید بر اینکه از آنجاییکه امروز رسانه ها جایگاه بسیارخوبی در جامعه دارند لذا باید همه تلاش و‌ کوشش خود را برای آگاه سازی جامعه نسبت به اعتیاد و‌ عوارض آن داشته باشند، ادامه داد: رسانه ها به عنوان چشم‌ بینای جامعه قدم‌ بر‌می دارند و‌ همیشه با فعالیت های رسانه ای تلاش بر آگاه سازی مردم نسبت به برنامه ها و‌ فعالیت ها و همچنین اطلاع رسانی ها دارند.

این فعال رسانه ای با اشاره به اینکه وظیفه دولت ایجاد فرصت های شغلی مناسب، ایجاد مکان های ورزشی، ایجاد کلاس های فرهنگی هنری و‌ قرآنی برای جوانان و‌ مبارزه با قاچاق مواد مخدر در کشور خصوصا مرزها می‌باشد‌، اضافه کرد: امروزه که قشر فعال کشور از جوانان هستند متاسفانه به دلیل کمبود شغل و‌ نبودن بستر کاری اغلب جوانان به مواد مخدر روی می‌آورند که این موضوع باعث بروز مشکلات جدی برای جامعه خواهد بود.

مصاحبه از مجید بامری

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر

باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس در وضعیت هشدار قرار گرفته اند. مصرف مواد مخدر به نام اسنوس در میان بازیکنان به شدت افزایش یافته است که می‌تواند روی سلامتی آن‌ها تاثیر بگذارد. در تصاویری که اخیرا منتشر شده است بازیکن چیزی شبیه به چای کیسه‌ای را در میان لثه و گونه اش قرار داده است تا آن را مزه کند.

عکس جیمی واردی (لسترسیتی)، ویکتور لیندلف (منچستریونایتد)، دنی مورفی (لیورپول)، مارکوس رشفورد (منچستریونایتد)، برترند ترائوره (بازیکن سابق استون ویلا) و مارک گیلپسی (نیوکاسل) در حال مصرف این مخدر دیده شده است. 

فروش اسنوس به خاطر خطرناک بودنش در اروپا ممنوع است، اما پس از برگزیت در انگلیس قانونی شده است. با این حال هشدار پزشکان مانع از آن نشده است که مصرف اسنوس به یک اپیدمی در فوتبال انگلیس تبدیل نشود. عوارض این مواد به اندازه‌ای بالا است که خیلی از اعضای لیگ برتر تقاضای کمک کرده اند.

اسنوس شامل ۳۰ نوع ماده شیمیایی است که نیکوتینش سه برابر یک نخ سیگار است. با این حال تصور می‌شود که کمتر از سیگار برای سلامتی خطر دارد. اسنوس پودر مرطوب سیاه رنگی است که در کیسه‌های کوچک قرار داده می‌شود. افراد با گذاشتن این بسته‌ها زیر زبانشان می‌توانند از مزه کردنش لذت ببرند. 

خیلی از بازیکنان حاضر در لیگ برتر به این مواد اعتیاد پیدا کردند و در تلاش هستند تا آن را ترک کنند. بر اساس تحقیق انجمن حرفه‌ای فوتبال مصرف اسنوس تنها روی سلامتی تاثیر مخرب نمی‌گذارد و کودکان ممکن است از بازیکنان محبوب خود الگو برداری کنند. مصرف بیش از حد این مواد موجب نگرانی انجمن حرفه‌ای فوتبال شده است و این سازمان هشدار داده که اعتیاد بالا است. طبق تحقیقات برخی بازیکنان روزانه ۲۵ کیسه اسنوس مصرف می‌کنند. آن‌ها کیسه‌ها را زیر لب بالای خود می‌گذارند. 

یک منبع آگاه به نشریه سان گفت: "تعداد زیادی از بازیکنان درگیر آن شدند، چون نمی‌دانند که نیکوتین اسنوس اعتیادآور‌تر از سیگار است. حتی بازیکنان ذخیره هم از این مواد مصرف می‌کنند. پزشکان باشگاه‌های انگلیسی می‌ترسند که نحوه مصرفشان از کنترلشان خارج شود. " مصرف بیش از اندازه اسنوس خطر ابتلا به سرطان دارد. این ماده، چون داخل دهان قرار می‌گیرد می‌توانند آسیب‌های جدی به لثه بزند و احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش دهد. همچنین موجب سرطان حلق، پانکراس و معده شود. 

خرید اسنوس به آسانی از طریق اینترنت انجام می‌پذیرد و مصرف کنندگان برای یک پاکت کمتر از پنج یورو هزینه می‌کنند. انجمن حرفه‌ای فوتبال اعلام کرد نیاز است تا اقدامات لازم برای منع بازیکنان از مصرف این مخدر انجام شود و به آن‌ها آموزش‌های لازم داده شود. نیکوتین موجود در اسنوس به شدت اعتیاد آور است که ترک آن خیلی سخت است.

این مخدر علاوه بر خطر ابتلا به انواع سرطان، مشکلات قلبی و مغزی را نیز ممکن است به همراه آورد. در حالی که این مخدر دود نمی‌شود، اما ترکیبش روی مغز تاثیر می‌گذارد، موجب افزایش دوپامین می‌شود و مصرف کننده مانند کسی که سیگار می‌کشد از آن لذت می‌برد. 

لی جانسن، سرمربی تیم هیبرنین اثرات این مخدر را از نزدیک مشاهده کرده است و معتقد است که ۳۵ تا ۴۰ درصد بازیکنان اسنوس مصرف می‌کنند. البته این آمار بالا نیست. باشگاه‌هایی مانند استون ویلا تصمیم گرفته اند بازیکنانی که این مخدر را مصرف می‌کنند جریمه کند. تحقیقات دیگری نشان می‌دهد فروش این مواد در میان پسران ۱۳ و ۱۴ ساله در آکادمی‌ها دیده شده است. همچنین یک بازیکن حاضر در دسته دو به دلیل مصرف بیش از اندازه اسنوس در لثه اش تومور سرطانی یافت شده است.

منبع: جماران

tags # فوتبال سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • مکتب «گل آقا» در بخش طنزپردازی امروز پیاده سازی شود
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • رسانه‌ها در خط مقدم جهاد تبیین هستند