Web Analytics Made Easy - Statcounter

کهن ترابی گفت: در شهرستان قاینات میراث دار یک شبکه فرسوده توزیع آب در سطح کل روستا های شهرستان هستیم که برای مرمت و بازسازی آن نیاز به اعتبارات فراوانی داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسیم قائن ، کهن ترابی فرماندار شهرستان قاینات در جلسه هم اندیشی بهداشت آب که با رویکرد ارائه پیشنهادات و راهکار های لازم به جهت مصرف بهینه آب با توجه به گرم شدن هوا و فصل تابستان، به همت آبفای روستایی شهرستان قاینات و با شرکت کلیه کارشناسان مربوطه، بهورزان خانه های بهداشت روستا ها و آبداران شهرستان در محل سالن ابن سینای شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات برگزارشد؛ ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این جلسه، اظهار داشت: ما از ابتدای خدمت در عمل نشان دادیم که به بحث آب و آبرسانی توجه ویژه ای به جهت بهره مندی عموم مردم از امکانات رفاهی اولیه و حیاتی داشته، داریم و خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار قاینات در ادامه تصریح کرد: به جهت اینکه آب اولویت اول ما هست وترمیم شبکه های فرسوده انشعابات در دستورکار قرار دارد وهمچنین با توجه به مشکلاتی که آبداران شهرستان قاینات در خصوص در یافت هزینه های خوددارند لذا امسال بیشترین اعتبارات را به حوزه آب وفاضلاب روستایی اختصاص داده ایم وبه محض تخصیص اعتبار حق الزحمه های آبداران پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد؛ در شهرستان قاینات میراث دار یک شبکه فرسوده توزیع آب در سطح کل روستا های شهرستان هستیم که برای مرمت و بازسازی آن نیاز به اعتبارات فراوانی داریم.

کهن ترابی با اشاره به اینکه در حوزه آب تاکنون در سطح کشور فرهنگ سازی خوبی صورت نگرفته است؛ بیان داشت: در خیلی از کشور های توسعه یافته می بینیم که آب شرب و آب بهداشتی منازل آنان از هم جداست. در حالیکه در کشور و در شهرستان ما آب شرب و آب فضای سبز مان یکی است که این امر نیاز به فرهنگ سازی دارد.

فرماندار با اشاره به اینکه مسأله آب، شوخی بردار نیست؛ تأکید کرد: همه ما اعم از مردم، مسئولین و همچنین سمن ها بایستی به این حوزه ورود پیدا کنند و در بحث مصرف بهینه و صرفه جویی آب، هم در حوزه کشاورزی و هم در مصارف خانگی نهایت دقت لازم داشته باشند و فرهنگ سازی درستی در سطح جامعه انجام بدهند که در این خصوص هم دستگاه های فرهنگی بایستی ورود پیدا کنند و هم رسانه ها بخوبی می توانند در راستای فرهنگ سازی مصرف درست و بهینه آب نقش آفرینی کنند.

کهن ترابی در قسمتی از سخنان خود گفت: دولت باید زیرساخت های لازم را در حوزه آبفراهم نماید. ولی این مردم هستند که باید با برنامه و با مصرف درست منابع آب و بهره وری مناسب از منابع آب موجود، آنرا مدیریت کنند تا با مشکل مواجه نشوند که البته در این زمینه تا در تک تک افراد جامعه تحول شخصیتی در حوزه م آب صورت نگیرد و خودشان به این باور نرسند که آب مایه حیات است؛ راه به جایی نخواهند برد.

فرماندار قاینات در پایان با اشاره به اینکه شهرستان قاینات دومین شهرستان بزرگ استان است و نیازمند یک سری زیرساخت هایی در حوزه بهداشت آب شرب می باشد؛ خواستار تأسیس و تجهیز آزمایشگاه شیمی در اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان شد .

سید محسن علوی زاده دراین جلسه به نمایندگی از موسسه هم اندیشی نجات آب شهرستان قاینات ضمن معرفی این سمن از آبداران خواست که خود را عضو افتخاری این سمن بدانند و با ارتباط با این سمن اطلاعات خود را در زمینه آب بالا برده به عنوان فعال اجتماعی و عضو سمن از تجربیات افراد این سمن در خصوص آب بهره ببرند.

وی با توجه به اینکه پایش آب و نظارت بر آن از موارد مهمی است که با سلامتی مردم به طور مستقیم ارتباط دارد .به ذکر نمونه هایی از فعالیت های کشورهای دنیادر خصوص حفاظت از آبپرداخت وگفت:کشورهایی با باران زیاد هستند که اهمیت خاصی برای حفاظت از آب قائل هستند و حتی آب برای ذخیره آب باران اقدام به ایجاد آبخوان میکنند و قبل از ذخیره سازی آب باران را از فیلترهای مختلف عبور میدهند وکلیه فلزات سنگین محلول در آب باران را جدا سازی و بعد آن را در مسیر آبخوان قرار میدهند و پایش آب را به صورت الکترونیکی و هر چند دقیقه انجام میدهند

علوی زاده در پایان گفت: با توجه به اینکه منابع آبهای ایران ذخیره ای تاریخی است وماهم در منطقه خشک واقع شده ایم این منابع روز به روز با افت شدیدتری روبرو است و باید بهره وری مصرف آب در بخشهای مختلف مصرف مد نظر کلیه شهروندان قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۵۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان به همت خیرین هلال‌احمر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران برگزار شد. 

مدیرعامل جمعیت‌ هلال احمر استان‌های تهران و خراسان‌ جنوبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار درمیان و مسئولان شهرستان و تعدادی از خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر استان تهران مهمانان این مراسم بودند.

حامیان و خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران در بدو ورود به شهرستان درمیان، از پایگاه امداد و نجات شهرستان بازدید کردند. سپس برای کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان به روستای قیک سفر کردند. 

موسسه خیریه‌ای در طرح نذر ملی خدمت، با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران 297 انشعاب لوله آب را برای 6 روستای محروم شهرستان درمیان تهیه و تحویل داده‌اند.

محمدعلی کاوسی در مراسم آغاز عملیات پرژه آبرسانی به 6 روستای درمیان اظهار داشت: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین در سال جاری محقق شده است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد. روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با اجرای 22 هزار و 500 متر شبکه توزیع و اجرای 297 انشعاب لوله آب، 297 خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم