Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی گفت: امکان دارد وزارت بهداشت پس از بررسی های علمی و کارشناسی برای اصلاح قانون سال ۶۷ درباره علوم آزمایشگاهی پیشنهاداتی را به مجلس ارائه بدهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر جمشید حاجتی با اشاره به مصوبه سال ۶۷ مجلس شورای اسلامی در خصوص علوم آزمایشگاهی، گفت: وزارت بهداشت در دو مقطع این مصوبه را اجرا کرد اما به دلایلی اجرای این قانون متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری های ذینفعان این قانون، آیین نامه علوم آزمایشگاهی دوباره در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: به دبیرخانه های شورای آموزش پزشکی تخصصی و شورای آموز علوم پایه، ماموریت داده شد که این آیین نامه را اجرا کنند و ما هم در مرکز سنجش آموزش پزشکی فراخوانی را منتشر کردیم و برخی افراد نیز برای حضور در دوره های تکمیلی ثبت نام کردند و آزمون این دوره در تاریخ مشخص شده برگزار می شود.

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی و بهداشت و تخصصی با اشاره به نامه ۶ تن از اساتید پاتولوژی کشور به وزیر بهداشت، گفت: این ۶ نفر از وزیر بهداشت تقاضا داشتند که در مورد این آیین نامه بررسی های بیشتری انجام شود و دکتر هاشمی نیز به معاون آموزشی وزارت بهداشت دستور داد که با همکاری معاونت ها و کارشناسان و متخصصان، طرح جامع نظام علوم آزمایشگاهی کشور را ظرف سه ماه، ارائه کنند.

حاجتی تاکید کرد: اجرای قانون مجلس، کماکان ادامه خواهد داشت و امیدواریم که با دستور وزیر بهداشت، تمام افراد تصمیم گیر، به گونه ای تصمیم گیری کنند که با موازین علمی و بر اساس نیازهای کشور باشد و نفع آن به مردم و منجر به ارتقای سلامت جامعه شود.

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی اظهار داشت: زمانی قانون مجلس متوقف خواهد شد که یک قانون دیگر توسط مجلس جایگزین شود و در غیر این صورت، وزارت بهداشت همانند سایر دستگاه های کشور موظف به اجرای قانون است.

وی ادامه داد: دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به این موضوع از این نظر مهم است که برداشت ها، ابهامات و دیدگاه های مختلف صنوف و گروه های مختلف در خصوص آزمایشگاه های تشخیص طبی، در جمع کارشناسی سطح بالا در وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می گیرد و موجب ارتقای نظام جامع علوم آزمایشگاهی کشور خواهد شد.

حاجتی یادآور شد: مقدمات برگزاری آزمون برای دوره های تکمیلی انجام شده اما با توجه به دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به این موضوع، اگر کارگروه کارشناسی تشخیص بدهد که این دوره باید تغییر، تقویت و یا حذف شود، وزارت بهداشت می تواند آن را به مجلس پیشنهاد بدهد.

وی با بیان اینکه همه ما باید ملزم به رعایت قانون باشیم، افزود: اگر فکر می کنیم که قانون با توجه به شرایط روز، پیشرفت های علوم و تکنیک و تغییر نیازها، باید تغییر کند، دستگاه اجرایی می تواند لایحه این قانون را به مجلس پیشنهاد دهد تا مجلس در مورد آن تصمیم بگیرد.

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی خاطرنشان کرد: دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی به این موضوع باعث می شود که برداشت های متفاوت و بعضا متضاد، در یک جمع علمی و کارشناسی به برداشت واحد برسد و امکان دارد وزارت بهداشت پس از بررسی های علمی و کارشناسی برای اصلاح قانون سال ۶۷ پیشنهاداتی را به مجلس ارائه بدهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند