Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری شاهرود با تاکید بر اینکه امنیت قابل تعارف نیست گفت: دستگاه قضا برای افرادی که امنیت مردم را بر هم بزنند اشد مجازات را تعیین کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسل شاهوار شاهرود علی اکبریان رئیس دادگستری شاهرود در مراسمی که به مناسبت تجلیل از قضات نمونه شهرستان شاهرود برگزار شد با بیان اینکه در سال گذشته 35 هزار و 866 فقره پرونده به دستگاه قضای شهرستان شاهرود وارد شد گفت: در سال گذشته سیزده هزار و 81 فقره پرونده در محاکم دادگستری، یازده هزار و 708 فقره پرونده به دادسرا و یازده هزار و 77 فقره پرونده به شورای حل اختلاف شهرستان شاهرود وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش پرونده های وارده به دستگاه قضا اظهار کرد: همه دستگاه های اجرایی بویژه دستگاه های فرهنگی و مذهبی و تک تک افراد باید تلاش کنند تا آسیب های اجتماعی کاهش یافته و از راه های وقوع جرم پیشگیری شده و اخلاق و معنویات در جامعه حکم فرما شود.

رئیس دادگستری شاهرود افزود: ورود این حجم پرونده ها به دستگاه قضا نشان دهنده میزان اعتمادی است که مردم به دستگاه قضا داشته و دستگاه قضا را مرجع و پناه خود دانسته اند و تلاش داریم تا در راستای تکریم ارباب رجوع و افزایش اعتماد مردم بیش از پیش گام برداریم.

اکبریان در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه دو هزار و 651 فقره پرونده در شورای حل اختلاف شاهرود به صلح و سازش ختم شد بیان کرد: در سال 95 ورودی پرونده در محاکم دادگستری شاهرود 12 درصد و در دادسرای شاهرود 10 درصد رشد نسبت به سال 94 داشت.

وی با اشاره به مراجعه 9 هزار و 189 نفر به واحد ارشاد و معاضدت قضایی دادگستری تصریح کرد: واحدت ارشاد و معاضدت در دادگستری شاهرود با هدف بالابردن اطلاعات حقوقی مردم و کاهش هزینه های مردم در مراجعه به وکیل و ... تشکیل شد که به صورت رایگان مراجعات راهنمایی می شدند.

رئیس دادگستری شاهرود با تاکید بر اینکه امنیت قابل تعارف نیست و دستگاه قضا برای افرادی که امنیت مردم را بر هم بزنند اشد مجازات را در نظر می گیرد یادآور شد: در سال گذشته 9 فقره رای به قصاص صادر شد و در حادثه اسید پاشی اخیر که دو نیمه شب در یکی از روستاهای شاهرود اتفاق افتاد متهمان حادثه با همکاری دستگاه قضا و نیروی انتظامی ساعت 6 صبح دستگیر و روانه زندان شدند.

اکبریان با تاکید بر کاهش ورودی زندان ها بیان کرد: در سال گذشته 22 نفر از افرادی که سابقه کیفری نداشتند یا سابقه کیفری کمی داشتند از آزادی مشروط برخوردار شدند، 105 نفر تخفیف یا تقلیل مجازات یافته و 16 نفر نیز از حبس تعلیقی برخوردار شدند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی گفت: دستگاه قضا در انتخابات به دنبال امنیتی کردن فضا نبود بلکه به دنبال ایجاد شور و نشاط بیشتر انتخاباتی در فضای شهر بود که خوشبختانه حضور حداکثری و مشارکت بالای مردم در شهرستان شاهرود محقق شد و با حضور گسترده مردم برگ زرین دیگری بر افتخارات مردم این شهرستان ثبت شد.

رئیس دادگستری شاهرود اضافه کرد: 22 پرونده تخلف انتخاباتی نیز تشکیل شد که ناچیز و در نتایج انتخابات اثر گذار نبود اما در حال رسیدگی است.

دستگاه قضا به دنبال کاهش ورودی به زندان است

حسین رجبی دادستان شاهرود نیز در این همایش کیفیت رسیدگی به پرونده ها، کاهش جمعیت کیفری زندان ها، نظارت بر طرح های ناجا، نصب دستگاه های پوز در کلانتری ها و آگاهی های سطح شهر را از جمله محورهای کاری خود عنوان کرد.

وی با بیان اینکه دادستانی شاهرود دارای چهار شعبه دادیاری و دو شعبه بازپرسی در سال 93 بود گفت: اما در سال 95 تعداد شعب دادیاری به هشت و بازرسی به سه شعبه افزایش یافته است.

دادستان شاهرود با اشاره به کاهش زمان رسیدگی به پرونده های محسنه اظهار کرد: میانگین زمان رسیدگی به پرونده های محسنه در سال 93 حدود 82 روز کاری بود که در پایان سال 93 به 62 روز کاری رسید، در سال 94 به 41 روز کاری، در سال 95 به 39 روز کاری رسید و در تلاشیم تا پایان سال 96 به 25 روز کاری برسد.

رجبی با اشاره به نصب دستگاه های پوز در کلانتری ها و آگاهی های شهرستان شاهرود برای اولین بار در سطح کشور افزود: نصب این دستگاه ها باعث کاهش اطاله دادرسی، کاهش هزینه های جاری مردم و کاهش جمعیت کیفری زندان ها می شود.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضا به دنبال کاهش ورودی به زندان است بیان کرد: طرح تعلیق تعقیب نیز در راستای این هدف برگزار شد که در سال گذشته 300 پرونده که قرار به صدور محکومیت آنها بود تعلیق تعقیب شد.

دادستان شاهرود اجرای طرح اصلاح ذات البین را از دیگر طرح هایی عنوان کرد که در کاهش جمعیت کیفری زندان ها موثر است و عنوان کرد: زمینه اصلاح ذات البین در شاهرود فراهم است و در سال گذشته قریب به دو هزار پرونده اصلاح ذات البین شد.

رجبی با اشاره به کاهش جمعیت ورودی به زندان در شهرستان شاهرود گفت: در سال 93 تعداد یک هزار و 253 نفر وارد زندان های شاهرود شدند اما این تعداد در سال 94 به 996 و در سال 95 به 929 نفر کاهش یافت که در مقایسه با سال 93 قریب به 27 درصد کاهش ورودی به زندان در شهرستان شاهرود داشتیم.

وی در ادامه صحبت های خود پیشگیری از وقوع جرم را یکی از وظایف دستگاه قضا عنوان کرد و افزود: در سال گذشته بیش از 50 برنامه پیشگیری از وقوع جرم در شهرستان شاهرود اجرا شد.

دادستان شاهرود با اشاره به تشکیل کارگروه اراضی ملی با هدف احصای اراضی ملی و صدور سند و تشکیل گشت اراضی ملی اظهار کرد: با تشکیل کارگروه اراضی ملی 49 هکتار از اراضی ملی در شهرستان شاهرود رفع تصرف و صدور سند به نام مسکن و شهرسازی انجام شد.

رجبی به تشکیل کارگروه بافت های فرسوده بیان کرد: 456 هکتار از بافت شهرستان شاهرود فرسوده است که بیش از 56 هکتار آن غیرقابل سکونت است و به جایگاه مناسبی برای وقوع جرم و معتادان تبدیل شده است که با فعال کردن کمیسیون ماده 5 شهرداری باید بافت های فرسوده و غیرقابل سکونت تخریب شوند.

وی تشکیل کارگروه نظارت بر بنگاه های املاک و خودرو را از دیگر اقدامات دادستانی شاهرود عنوان کرد و افزود: حدود 50 بنگاه املاک فاقد مجوز در سطح شهر فعالیت می کردند که شناسایی و ساماندهی شده اند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام سعید شهواری روز پنجشنبه در نشست مشترک شورای قضایی استان ، مدیران کل سازمان های تابعه قوه قضاییه در لرستان با شورای اداری شهرستان دلفان هدف از برپایی این نشست را هم افزایی و همکاری بین دستگاهی و بررسی مسائل و مشکلات قضایی شهرستان دلفان عنوان کرد و افزود : ایجاد تعامل و همگرایی با رعایت استقلال قوا درانجام وظایف قانونی موجب حل مشکلات مردم می شود .

وی خاطرنشان یکی از ملاک های ارزیابی مدیریتی مدیران قضایی را میزان حضور آنان در بین مردم و ارائه میز خدمت اعلام کرد و افزود: حضور در میان مردم ، شنیدن سخنان و مشکلات آنان توسط مسئولان می تواند زمینه آشنایی و رفع مشکلات و رضایت مندی مردم را فراهم نماید.

رییس کل دادگستری لرستان، پیگیری اصل ۱۵۶ قانون اساسی در احیای حقوق عامه ضروری خواند و تاکید کرد: باید در مقابل تغییر کاربری زمین های کشاورزی قاطعانه با متخلفان برخورد کرد ، قانون گذار وظایف را بخوبی مشخص کرده که قبل از ورود دادگستری دستگاه های مربوطه باید ورود پیدا کنند .

شهواری، از محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان میراث ملی و بشری یاد کرد و با تاکید بر سرعت در رفع تداخل اراضی افزود: کمیته رفع تداخل باید تکلیف اراضی را مشخص کند که چه کاربری دارند .

رئیس کل دادگستری استان لرستان از جنگل های بلوط در لگاستان به عنوان یک سرمایه منحصر به فرد یاد و اضافه کر: این سرمایه توسط عده ای سودجو به ذغال تبدیل می شود و همه وظیفه داریم که با متخلفان قاطعانه برخورد کنیم .

وی با تاکید بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز محورهای ارتباطی از دستگاههای مربوطه خواست نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند ‌.

نماینده عالی دستگاه قضا در استان لرستان تاکید کرد: با توجه به اینکه دلفان یک شهرستان کشاورزی و دامپروری محور و معیشت مردم از این راه تامین می‌شود ، بایستی از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری به عمل آورد،گ.

شهواری یادآور شد: این تکلیف بر دوش متولیان کشاورزی است که باید از تغییر کاربری اراضی پیشگیری کنند ، در این راستا قانونگذار حساسیت را بخوبی درک و قبل از برخورد قضایی به جهاد کشاورزی و امور اراضی تکلیف کرده که از تغییر کاربری اراضی در گام اول جلوگیری کنند.

وی، ضمن تاکید بر اینکه کشت گیاهان ممنوعه جرم و به شدت با آن برخورد خواهد شد، بیان داشت: ارائه یک الگوی کشت مناسب و فراهم کردن زمینه‌های بهره‌وری مناسب می‌تواند از کاشت گیاهان ممنوعه پیشگیری به عمل آورد همچنین مقابله با این موضوع نیازمند کار علمی و عملی بوده و بایستی مسئولین و متولیان و همه ظرفیت‌ها پای کار بیایند.

امام جمعه دلفان در این نشست به مشکلات زیرساختی نرم افزاری و سخت افزاری در این شهرستان اشاره کرد و گفت: دلفان در گذشته مورد بی مهری برنامه ریزان و بودجه نویسان استانی قرار گرفته که موجب توسعه نیافتگی این منطقه شده است .

حجت‌الاسلام محمد یوسف خانی گفت: دلفان ۱۰ درصد جمعیت استان لرستان را دارد، اما سهم این شهرستان از صنعت تنها تیم درصد بوده که این نگران کننده است.

فرماندار دلفان نیز در این نشست به همگرایی ، همکاری شورای اداری ، حوزه قضایی و دستگاههای امنیتی و انتظامی اشاره کرد و گفت: در سایه این همکاری موفقیت های چشمگیری در صیانت از منابع آب های زیر زمینی و برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند داشته ایم .

اصغر قهرمانی افزود :در شهرستان دلفان طی ۲۰ سال سطح آب سفره های زیرزمینی روند کاهشی داشت اما با اقدامات صورت گرفته و جلوگیری از کشت محصولات آب بر از سال ۱۴۰۱ روند سفره های آب زیرزمینی امیدوار کننده و سطح کشت سیب زمینی در دشت خاوه و چواری از پنج هزار هکتار به ۳۰۰ هکتار کاهش یافته است.

رئیس دادگستری شهرستان دلفان نیز در این نشست با اشاره به وسعت ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتری و بیش از ۵۰۰ روستا در دلفان گفت: این شهرستان نیازمند نگاه ویژه است .

فریدون کوشکی راه اندازی پلیس راه جاده ای را در دلفان یک ضرورت دانست و افزود: وسعت و پراکندگی روستاها ، قرار گرفتن در مسیر تردد استان‌های غرب به جنوب کشور ، راه اندازی پاسگاه پلیس راه را در دلفان ضروری کرده است.

وی به نبود مرکز نگهداری ترک معتادان در دلفان اشاره کرد و گفت: نبود این مرکز موجب شده نتوانیم معتادان متجاهر را جمع آوری کنیم .

رئیس دادگستری دلفان تکمیل سالن تشریح پزشکی قانونی و پایش تصویری شهر نورآباد و راه اندازی بازداشتگاه موقت را از دیگر مطالبات مردم این شهرستان عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برهم خوردن معادلات دشمنان پس از عملیات وعده صادق
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود / ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود/ ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • دستگیری عاملان ایجاد رعب وحشت در باقرشهر
  • نگاهی به پرونده بابک زنجانی