Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، عادل جلیلی ظهر امروز در جریان نشست خبری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان،در ارتباطی تلفنی که با خبرنگاران برقرار کرد، در خصوص اهمیت حفظ منابع طبیعی اظهار کرد: در جهان برای حفظ منابع ژنتیکی یک کشور دو راه حل وجود دارد، اولین راهکار حفاظت از محیط­‌های طبیعی است که سازمان جنگل­‌ها و مراتع و محیط زیست متولی آن هستند و راهکار دوم حفاظت از گیاهان و جانوران خاص در معرض انقراض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص حفاظت از گیاهان در خارج از رویشگاه، افزود: این گونه حفاظت به روش‌­های مختلفی صورت می­‌گیرد از جمله باغ‌­های گیاه­‌شناسی و بانک­‌های ژن، که بانک­‌های ژن خود بخشی از باغ­‌های گیاه‌­شناسی هستند.

رئیس موسسه تحقیقات جنگل‌­ها و مراتع کشور تصریح کرد: حفظ تنوع زیستی یک کشور کلیدی‌­ترینو مهم­تریننقش باغ­‌های گیاه‌شناسی در دنیا است.

جلیلی با اشاره به قدمت 50 ساله باغ ملی گیاه­‌شناسی ایران گفت: باغ ملی گیاه­‌شناسی ایران که در جهان منحصر به‌فرد است برای حفظ دیگر اکوسیستم‌­های محیطی در رویشگاه­‌های مهم کشور، اقدام به ایجاد باغ‌­های اقماری کرده است.

این مسؤول خاطر نشان کرد: از آن جا که منطقه زاگرس یکی از مناطق حائز اهمیت از نظر تنوع گونه‌­های گیاهی و جانوری است، لذا بر اساس مطالعات انجام شده شهر خرم­‌آباد به لحاظ داشتن شرایط ایده‌آلبرای حفظ تنوع گونه‌های زیستی به عنوان مرکز باغ گیاه­‌شناسی زاگرس انتخاب شد.

وی با بیان اینکه حفظ تنوع زیستی گونه­‌های گیاهی زاگرس مهم­ترینرسالت باغ گیاه­‌شناسی زاگرس خرم‌­آباد است، گفت: پژوهش در راستای حفظ گون‌های گیاهی، آموزش تخصصی و عمومی به مردم در جهت حفظ گونه­‌های گیاهی و افزایش ظرفیت گردشگری شهر خرم‌­آباد از دیگر اهداف باغ ملی گیاه‌شناسی است.

رئیس موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور بیان داشت: بر اساس توصیفات ذکر شده پروژه احداث باغ گیاه‌شناسی زاگرس خرم‌آباد به عنوان یکی از پروژه‌های مطرح کشور در دست اجرا و بودجه آن در حال تامین است.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور