Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری که با حضور علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شده بود به بیان مشکلات و مسائل پیش روی استان پرداختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش «دیارباران»، اسدالله عباسی رئیس مجمع نمایندگان گیلان در نشست شورای اداری استان که با حضور علی لاریجانی و مدیران و مسئولان دولتی در استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: تعامل بین مجلس و دولت از شاخص های بسیار مهم و قابل توحه در رفع موانع و پیگیری و حل مشکلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گیلان دیار هشت هزار شهید والا مقام و آیت الله بهجت است و بزرگانی مانند شهید انصاری الگوی دولتمردان و نمایندگان گیلان هستند.

رییس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه گیلان دارای ظرفیت و پتانسیل های بسیار زیادی در گردشگری، کشاورزی و... است، گفت: حمایت از کشاورزان در راستای ایجاد خودکفایی، پروژه های ریلی راه آهن گیلان، تعویض جاده آستارا،حل مشکل پسماند، سدسازی گیلان و حمایت از تولیدات داخلی استان به ویژه چای، مرکبات، فندق، بادام زمینی و... مباحثی است که می بایست توسط وزارت خانه های مربوطه رسیدگی، حمایت و پیگیری شود.

**فرودگاه سردار جنگل جزء محدوده منطقه آزاد انزلی می شود

همچنین سید کاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در این نشست با بیان اینکه استان گیلان انتخابات بسیار خوبی را پشت سر گذاشت، گفت: در زمان انتخابات که این کار بر عهده من گذاشته شده بود بهترین تعاملات بین استانداری، فرامانداران و دستگاه های مربوطه وجود داشت.

وی با اشاره به منطقه آزاد انزلی گفت: درصددیم که فرودگاه سردار جنگل را جزء محدوده منطقه آزاد انزلی قرار دهیم.

**نداشتن فکر اقتصادی حلقه مفقوده اشتغال استان است

حجت السلام محمد مهدی افتخاری نماینده مردم فومن و شفت در ادامه درباره توسعه استان، گفت: با همدلی و تعامل بین همه نمایندگان شرایط توسعه همه شهرهای گیلان ایجاد می شود.

وی با اشاره به وضعیت بیکاری جوانان، اذعان کرد: اشتغال جوانان تبدیل به بحران شده است و نداشتن فکر اقتصادی حلقه مفقوده اشتغال استان است.

حسن خسته بند نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست، اظهار کرد: در تالاب انزلی با وسعت 16هزار هکتار، سالانه 500میلیون تن رسوب وارد می شود.

**اتفاقی بدتر از دریاچه ارومیه در انتظار تالاب انزلی است

وی با بیان اینکه اتفاقی بدتر از دریاچه ارومیه در انتظار تالاب انزلی است، گفت: اعتباراتی که برای تالاب انزلی در نظر گرفته شده است بسیار ناجیز است و این تالاب تنها متعلق به گیلان نیست بلکه برای همه مردم کشور است.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس درباره ریل آهن گیلان، بیان کرد: راه افتادن قطار در استان گیلان باعث افزایش سرمایه، جذب توریسم، اشتغالزایی در استان می شود.

ذبیح الله نیکفر نماینده مردم لاهیجان نیز در ادامه این نشست با اشاره به وضعیت چای در استان گیلان اظهار کرد: وضعیت چای استان گیلان زنگ خطری برای استان محسوب می شود.

وی افزود: در ادارات فاکتور چای ایرانی می گیرند ولی چای خارجی می خرند.

**بیش از 80درصد پروژه های عمرانی در سال 95 متوقف شده است

محمود شکری نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه بیش از 80درصد پروژه های عمرانی در سال 95 متوقف شده است، گفت: ادعای برخی افراد درباره تحقق 96درصدی پروژه ها مربوط به کدام پروژه است؟

وی با بیان اینکه در استان گیلان طرح آمایش سرزمین نداریم، گفت: اقتصاد گیلان برپایه کشاورزی و گردشگری است و اقتصاد جنگل در برنامه سال96حذف شده است.

**بی سرانجام ماندن سدی که 20 سال از کلنگ زنی اش می گذرد

نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سد شفارود، بیان کرد: 20سال از زمان کلنلگ زنی این سد توسط مرحوم هاشمی می گذرد ولی هنوز به پایان نرسیده است و در این دولت جلوی ادامه کار آن گرفته شده است.

شکری با بیان اینکه توازن اعتباران در استان گیلان رعایت نمی شود، گفت: با اجرای سوت آزمایشی قطار راه آهن قزوین ـ رشت به شعور مردم گیلان توهین شد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟

سید روح اله لطیفی، همزمان با دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا، اظهار داشت: قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، لطیفی افزود: ایران می‌تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی، فنّاوری و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی، سرمایه‌گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن، سد، راه‌سازی و پروژه‌های عمرانی، اورهال کردن پالایشگاه‌ها، استخراج گاز، بازار مصرف مناسب مواد غذایی و محصولات صنعتی، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصت‌ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توأمان کشورمان و کشور‌های آفریقایی حضور پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم بودند.

لطیفی گفت: با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال‌های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشور‌های الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم.
وی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی، شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن‌های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف‌پوش، شوینده‌ها و لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب‌بازی از دیگر کالا‌های صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

لطیفی در خصوص واردات از قاره آفریقا، توضیح داد: در سال گذشته ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشور‌های قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

وی گفت: ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتاً روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا تاکید کرد: عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان، مستمر و فراگیر و موانع جابه‌جایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت‌ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

دیگر خبرها

  • فیلم| حال خوش مردم در جوار دریاچه ارومیه
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • تالاب های نقده، فرصتی برای رونق اکوتوریسم
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رهاسازی حقابه کامل تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه+فیلم
  • رهاسازی حقابه کامل تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه