Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@15:33:03 GMT

رشد ۳.۱درصدی صنعت بیمه در جهان

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۳۱۶۵۶

نشریه سیگمای در آخرین شماره خود به بررسی تحولات صنعت بیمه در سال گذشته میلادی پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اقتصاد آنلاین، نشریه سیگمای 2017 منتشر شد. این نشریه مهمترین تحولات صنعت بیمه جهان در سال 2016 را اینطور بیان کرده است:

صنعت بیمه جهانی در سال گذشته بر حسب مقادیر واقعی، 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 درصد رشد کرد و حق بیمه تولیدی به 4600 میلیارد دلار رسید.

نرخ رشد حق بیمه‌های زندگی بر حسب مقادیر واقعی 2.5 درصد و بیمه‌های غیرزندگی 3.7 درصد بود. در این سال، ضریب نفوذ بیمه به 6.3 درصد و حق بیمه سرانه 638 دلار بالغ گردید. در سال گذشته، سودآوری صنعت جهانی دنیا بخاطر نرخ‌های بهره پائین و رقابت شدید، تضعیف شد.

رشد صنعت بیمه دنیا در سال 2016، مدیون رشد خوب بازارهای نوظهور بخصوص چین بود. در سال گذشته حق بیمه تولیدی بخش غیرزندگی چین 20 درصد رشد داشت. با این وجود کل رشد بازارهای نوظهور در حد 9.6 درصد ثابت باقی ماند.

بزرگترین بازار بیمه جهان در سال 2016، از آن ایالات متحده بود و بعد از آن دو کشور ژاپن و چین با فاصله زیادی، به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

دیجیتالی شدن شبکه‌های توزیع بیمه، در حال توسعه است هر چند سرعت آن در میان بازارهای مختلف متفاوت است. کانال‌های فروش مستقیم دیجیتالی بیمه در سالهای اخیر در برخی بازارهای نوظهور مانند چین گسترش یافته است. یکی از ویژگی‌‌های مهم رشد حق بیمه در چین و تعدادی از سایر بازارهای نوظهور در سال 2016، افزایش معنی‌دار در سهم خرید آنلاین بیمه بوده است. اما در کل، سهم شبکه‌های سنتی فروش همچنان بالاست.

به نظر می‌رسد در سالهای آینده، روش‌های دیجیتالی در تمام فرآیند توزیع از جمع‌‌آوری اطلاعات جهت تکمیل خرید گرفته تا خدمات پس از فروش مورد استفاده قرار خواهد گرفت اما همه معاملات بیمه‌ای به روش آنلاین نخواهد بود و واسطه‌ها همچنان به ایفای نقش مهم خود در بازار بیمه ادامه خواهند داد.

به دلیل اهمیت موضوع فروش بیمه به روش دیجیتالی، نشریه سیگمای 2017 بخشی از این شماره خود را به این موضوع اختصاص داده است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ده‌ها چهره خلاق و فعال برجسته هالیوود نامه‌ای سرگشاده را در پاسخ به تعطیلی شرکت تولید فیلم «پارتیسیپنت» امضا کرده و از صنعت فیلم خواسته‌اند مانند این کمپانی به ایجاد تغییرات از طریق فیلم و تلویزیون بپردازد.

جورج کلونی، آلفونسو کوارون، ایوا دوورنی، جین فوندا، رجینا کینگ، وایولا دیویس، تارانا برک بنیانگذار «جنبش می تو»، وکیل حقوق مدنی برایان استیونسون از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

در نامه آمده است: وقتی با کمپانی «پارتیسیپنت» خداحافظی می‌کنیم، باید تاکید کنیم که اکنون داستان سرایی متکی بر ارزش‌ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. اکنون یک اکوسیستم کامل از افرادی وجود دارد که با ۲۰ سال کار این کمپانی آماده همکاری با شما هستند.

«پارتیسیپنت» که سال ۲۰۰۴ توسط جف اسکول تاسیس شد، ماه پیش خبر تعطیلی خود را منتشر کرد. تعطیلی این شرکت که برنده ۲۱ جایزه اسکار و ۸۶ نامزدی شده بود و بیش از ۳.۳ میلیارد دلار در بازار جهانی فروش کرده بود و بر ساخت فیلم‌هایی درباره مسایل بشردوستانه، عدالت و فساد تاکید داشت، با موجی از تاسف در میان صنعت فیلم روبه‌رو شد.

«روما» ساخته آلفونسو کوارون که برنده اسکار ۲۰۱۸ شد و با دقت زندگی یک خانواده در مکزیکوسیتی را به تصویر می‌کشید، از جمله فیلم‌های این کمپانی بود که موجب ایجاد بحث‌هایی جدی پیرامون حقوق کارگران در مکزیک شد و در نهایت منجر به معرفی اولین منشور ملی حقوق کارگران خانگی به کنگره شد. این نوع تاثیر همان چیزی است که این گروه از بازیگران و چهره‌های صنعت فیلم می‌خواهند تا زنده بمانند، زیرا رسانه‌ها امروز در یک دوره ناپایدار حرکت می‌کنند.

جورج کلونی، ایوا دوورنی، رجینا کینگ، کری واشینگتن، آلفونسو کوارون، مایکل کیتون، دیگو لونا، چیوتل اجیفور، جین فوندا، ورا فارمیگا، مارتین شین، سوفیا بوش از جمله چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده اند.

کد خبر 6099017

دیگر خبرها

  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵