Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-20@02:46:20 GMT

بررسی همه جانبه داشتن یک زندگی جنسی سالم

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۳۴۲۴۸

داشتن یک زندگی جنسی سالم از مهمترین نکاتی است که هر فردی لازم است توجه کافی را به آن داشته باشد؛ یک زندگی جنسی سالم فقط شامل بهداشت فیزیکی نمی شود، بلکه بهداشت روانی را هم در بر می گیرد. در این مطلب قصد بررسی همه جانبه یک زندگی جنسی سالم را داریم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. با دکتر سلام همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا زندگی جنسی سالمی دارم؟

شما نمی دانید که در اتاق خواب همسایه تان چه خبر است و به صراحت بگویم که حتی نمی خواهید که بدانید. ولی احتمالا کمی کنجکاو هستید که بدانید زندگی جنسی خودتان در چه حال است. به عنوان مثال، اغلب زوج ها چطور رابطه جنسی دارند؟ عجیب نیست که شما و شریک زندگیتان همیشه از یک روش استفاده می کنید؟ یک سکس تراپیست در مورد زندگی جنسی شما چه می گوید؟

در این مقاله 10 راه برای این که مطمئن شوید رفتارتان در اتاق خواب سلامت است و چه کاری می توانید برای بهبود آن انجام دهید به شما ارائه می کنیم:

 

احساس خوبی درمورد اندامتان دارید

در مطالعه ای که دانشگاه تگزاس روی زنان 18 تا 49 سال انجام داد، آنهایی که بالاترین امتیاز را به تصور خود از بدنشان داده بودند، رضایت جنسی بیشتری هم داشتند.

یک دلیل: تمرکز بر روی سایز ران یا شکم، شما را از احساس لذت در هنگام رابطه جنسی منحرف می کند. همچنین، می تواند بر مواردی مثل روان سازی ( مقدار ترشحات) و رسیدن به ارگاسم موثر باشد.

ورزش، بدون در نظر گرفتن وزنتان، باعث افزایش اعتماد به نفس و افزایش رضایت از اندامتان می شود. یک کار فوق العاده دیگری که می توانید همین الان انجام دهید، گوش دادن به صدای قلب تان است. به درون خود نگاه کنید و به سیگنال هایی که بدنتان می فرستد، گوش دهید، مثل ضربان قلب تان که بر اساس تحقیقات انجام شده در PLOS One می تواند تصویر ذهنی شما از خودتان را بهبود ببخشد.

 

از درخواست آنچه که می خواهید ترسی ندارید (او هم همینطور)

به گفته دکتر آلین زولدبرد (Aline Zoldbrod) متخصص و درمانگر جنسی، داشتن رابطه جنسی خوب فقط با پیدا کردن دستورالعمل مناسب و مخصوص به خود شما امکان پذیر است. شما نمی توانید انتظار داشته باشید که شریک زندگی تان ذهن شما را بخواند، او باید ذهن خود را برای یادگیری و عکس العمل در مورد خواسته های شما باز بگذارد. اگر فکر می کنید در میان گذاشتن افکار جنسی تان سخت است می توانید از نوشتن نامه یا ارسال پیامک برای فانتزی های جنسی تان استفاده کنید که بیانش بسیار راحت تر از صحبت رو در رو یا بیان امیال در لحظه است.

گاهی اوقات برایش برنامه ریزی می کنید

اغلب مردم فکر می کنند که حس داشتن رابطه جنسی باید از شهوت نشات بگیرد، ولی همیشه این طور نیست. مگر این که اوقات فراغت زیادی در زندگی تان داشته باشید و فرزندان تان بزرگ شده باشند و به خانه های خودشان رفته باشند.

به نظر من برنامه ریزی برای رابطه جنسی ایده خوبی است. برای شب تان برنامه ریزی کنید. شام بچه ها را بدهید و آن ها را بخوابانید. یک وعده غذایی سبک سفارش دهید که بعد از شام با کلی ظرف نشسته و روی هم انباشته شده روبرو نباشید. بعد از آن کاری انجام دهید که استرس های روزانه را فراموش کنید، مثلا تماشای برنامه ی طنز تلویزیونی یا یک فیلم سینمایی با هم. بعد از استراحت متوجه خواهید شد که خیلی راحت تر حس جنسی به سراغتان می آید.

در حال شمارش نیستید

به گفته دکتر کریستین زیسینگ (Kristin Zeising) درمان گر جنسی در سن دیگو، چه هر از گاهی رابطه جنسی دارید چه هفته ای یک بار و یا ماهی یک بار، تمرکز روی تعداد آن کار درستی برای ارزیابی زندگی جنسی تان نیست. در یک مطالعه که در مجله رفتاری منتشر شده، محققان یک گروه زوج های تصادفی را انتخاب کرده و از آن ها خواستند دو برابر زمان معمول رابطه داشته باشند و با افرادی که زندگی معمولشان را می گذراندند مقایسه کردند. زوجهایی که رابطه شان دو برابر شده بود، نسبت به گروه دیگر، شادتر نبودند.

تحت فشار قرار دادن خودتان برای داشتن رابطه جنسی بیشتر ممکن است باعث ایجاد مسائل دیگری شود که سطح رضایت تان را کاهش دهد. از سویی دیگر نویسنده مطالعه بیان می کند، سفر به مناطق جدید و یا رفتن به قرارهای شبانه، قرار دادن فرصت های طبیعی به داشتن رابطه رابطه جنسی در اغلب موارد آن را لذت بخش تر می کند.

از آن خوشتان می آید

مهم نیست که چند بار در هفته یا در ماه رابطه جنسی داشته باشید، چه به ارگاسم برسید و چه نرسید، یا کسی زندگی جنسی شما را مسخره کند، مهم ترین نکته این است که از آن لذت ببرید. آیا پس از داشتن رابطه جنسی احساس نزدیک تری به شریک زندگی تان دارید؟ حس بهتری پیدا می کنید؟ سوالاتی که واقعا باید از خودتان بپرسید، همین دو تا هستند.

دست از داشتن رابطه جنسی برای دلسوزی بردارید

رابطه از سر ترحم، یعنی زمانی که به خاطر شریک زندگیتان رابطه جنسی دارید، حتی با وجودی که فکر می کنید آخرین چیزی است که می خواهید. بعضی متخصصان می گویند که نباید از شریک زندگیتان روی برگردانید. رابطه از سر ترحم هر از گاهی قابل قبول است، ولی انجام همیشگی آن سبب می شود که مغزتان فکر کند رابطه جنسی یک عمل طاقت فرسا برای شماست و میل جنسی تان را سرکوب کند.

اگر به دلیلی شرایط داشتن رابطه جنسی را ندارید، هیچ اشکالی ندارد که با یک روش خوب همسرتان را از انجام این کار منصرف کنید، اما اگر گفتید نه، بار دیگر شروع کننده این رابطه شما باشید تا به همسرتان نشان دهید که شما هم خواهان ارتباط با او هستید.

 

می دانید چه زمانی باید تغییر کنید

اگر از رابطه جنسی لذت نبرید، تظاهر کردن به آن کار در زندگی واقعی کار سختی است و باید این مساله را با شریک زندگی تان در میان بگذارید. بر اساس مطالعه ای که در سال 2014 در دانشگاه واترلو بریتانیا انجام شد، اکثر زوج ها در یک روش روتین جنسی خاص گیر می کنند و ممکن است احساس کنند که علاقه شان به رابطه جنسی کمتر شده و در یک دور باطل گرفتار شده اند. حل این مساله نیاز به کمی تلاش دارد، مثل تغییر اتاق یا لباس یا پوزیشن ها از ساده ترین راه هایی هستند که می توانند حس تازگی به رابطه جنسی بدهند.

 

کنار هم خوشحالید

به نظر ساده می رسد، ولی رابطه ای قوی بین رضایت جنسی (فاکتورهایی مانند علاقه داشتن به رابطه جنسی، داشتن حس خوب درباره زود به زود اتفاق افتادن آن، کم بودن بحث درباره رابطه جنسی) و شادی در رابطه شما جود دارد. یک مطالعه درباره تحقیقات علوم اجتماعی نشان داده است که، رضایت داشتن از رابطه سوخت رابطه جنسی بهتر است. اگر با شریک زندگی تان اینطور هستید، احتمالا زندگی جنسی شما در وضعیت خوبی است.

 

شما لغات بامزه ای دارید

مثل این که بین روز یک پیام تحریک کننده برای شریک زندگی تان بفرستید یا چیزی در گوشش زمزمه کنید. در مطالعه ای که در سال 2011 در مجله Integrated Social Sciences منتشر شد، عنوان شده است که، صحبت های جنسی باعث ایجاد رضایت جنسی بیشتر بین زن و مرد می شود. سکس تراپیست ها به این کار آهسته به جوش آوردن (simmering) می گویند (انجام کارهای کوچکی برای همدیگر که شما را به لحاظ فیزیکی و احساس رمانتیک به یکدیگر پیوند می دهد).

از کم شدن کشش های جنسی گاه و بیگاه نهراسید

مهم است که در مورد یک زندگی جنسی سالم ایده هایی واقع بینانه داشته باشید. قرار نیست رابطه جنسی همیشه پرشور و شدید باشد، هر از گاهی در طول زندگی تان فروکش خواهد کرد. اگر شما قبول کنید که هیچ درست و غلطی در رابطه جود ندارد و شما و شریک زندگی تان به راحتی بتوانید احساساتتان را برای این که چه زمانی می خواهید و چه زمانی نمی خواهید با یکدیگر در میان بگذارید، پس زندگی جنسی سالمی دارید.

 

منبع: سلامت نیوز

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا چت کردن رابطه زوجین را خراب می‌کند؟

امروزه مردم از پیام‌های متنی به‌عنوان راه‌هایی برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند و در این میان، زوجین اغلب به دلیل مشغله‌های روزانه تا حد زیادی از طریق پیام‌های متنی با یکدیگر صحبت می‌کنند. درحالی‌که این شکل از ارتباط سریع، بسیار محبوب و حتی گاهی اوقات سودمند است، اما پیامد‌های این نوع تعامل نیز می‌تواند برای زوجین بسیار منفی باشد.

چگونه پیامک می‌تواند یک رابطه را خراب کند

مطالعات بی‌شماری نشان داده‌اند که ارسال پیام متنی می‌تواند اضطراب زیادی ایجاد کند. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که پیام متنی این قدرت را دارد زوجین را به هم نزدیک‌تر کند یا باعث ایجاد فاصله و سوءتفاهم بین آنها شود.

مشکل ارسال پیامک این است که هر دو طرف هر متن را به‌عنوان "صحبت" واقعی درک می‌کنند و لحن و استنباط شخصی خود را در مورد جملات بیان می‌کنند.

در هنگام چت کردن یا ارسال پیامک اغلب لحن افراد اشتباه برداشت می‌شود؛ چون پیام‌های متنی نمی‌توانند به‌درستی احساسات انسانی را منتقل کنند.

با برقراری ارتباط تلفنی، می‌توانید از طریق لحن، مکث و خندیدن یا گریه‌کردن، احساس فرد را بفهمید، اما با ارسال پیامک، هیچ‌یک از آنها را متوجه نمی‌شوید و غیرممکن است که بدانید طرف مقابلتان به آنچه می‌گویید چه واکنشی نشان می‌دهد.

چت کردن باعث احساس بی‌اهمیتی و خشم بین زوجین می‌شود

متن نوشتاری پیام‌های متفاوتی را منتقل می‌کند که نه‌ تنها می‌تواند باعث سوءتفاهم شود؛ بلکه باعث ترس، عصبانیت یا احساس بی‌اهمیتی می‌شود. فرض کنید به‌طرف مقابل خود پیام می‌دهید و می‌پرسید که آیا می‌تواند بعد از کار با شما به خرید بیاید؟ او با "نه" یا "نمی‌توانم" پاسخ می‌دهد. حالت خیلی مثبتش این است که یک کلمه احساسی مثل "عزیزم" را چاشنی‌اش کند و به شما پاسخ منفی دهد، اما دریافت این پاسخ منفی به‌صورت متنی خودبه‌خود باعث می‌شود تا شما احساس ناراحتی و بی‌اهمیتی کنید و بدتر از آن پاسخ یک‌کلمه‌ای است که دریافت کرده‌اید. با دریافت این پاسخ سؤالات متعددی در ذهنتان نقش می‌بندد؛ سؤالاتی مثل‌اینکه "چرا گفت نمیام؟! "، "اگر براش مهم بودم هر چقدر هم خسته بود و کار داشت وقت میذاشت و می‌گفت میریم خرید! "، "حتی نپرسید چی می‌خوای بخری! " اینجاست که احساس بی‌اهمیتی شروع می‌شود و به دنبال آن خشم آهسته در وجودش به وجود می‌آید.

اغلب مشاجرات به دلیل تفسیر نادرست از پیام‌های متنی رخ می‌دهد

 تشخیص تفاوت بین احساساتی مانند خشم، غم، طعنه، صداقت در یک پیام متنی غیرممکن است. ممکن است شخصی با شریک خود شوخی کند و آن را به‌عنوان عصبانی بودن شریک زندگی خود تعبیر کند. سپس باید متن‌هایی ردوبدل شود تا آسیب برطرف شود؛ این در حالی است که استفاده از پیام‌های متنی برای رفع سوءتفاهم‌ها نیز یک تلاش نافرجام است.

گاهی اوقات افراد از صحبت تلفنی با شریک زندگی خود یا ملاقات حضوری در هنگام عصبانیت می‌ترسند، زیرا فکر می‌کنند که این کار باعث تشدید اوضاع می‌شود، اما ارسال پیامک اغلب اوضاع را بدتر می‌کند.

هر زمان که یکی از زوجین بیش از حد به دیگری پیامک می‌دهد، این یک علامت هشدار است. به‌عنوان‌مثال، ارسال پیامک بی‌وقفه می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که یکی از شرکای زندگی به او وابسته و نیازمند است و در رابطه احساس ناامنی می‌کند. درحالی‌که معمولاً فقط خود افرادی که بیش از حد پیام می‌دهند دچار آسیب می‌شوند، اما برای طرف مقابل دریافت‌کننده پیام این وضعیت بسیار کلافه‌کننده است.

ارسال پیامک بیش از حد - به‌خصوص زمانی که مدام پیگیری می‌کنید که همسرتان کجاست، با چه کسی است و چه می‌کند - کنترل‌کننده و توهین‌آمیز است. ادامه این روند به‌مرورزمان باعث ایجاد فاصله بین زوجین می‌شود.

به‌هیچ‌وجه از پیام متنی به‌عنوان راه ارتباطی استفاده نکنید

اغلب مشاجراتی که منجر به مشکلات بزرگ یا حتی پایان‌دادن به رابطه شده، با یک پیام متنی اشتباه شروع یا تشدید شده است؛ لذا پیام متنی راه مناسبی برای برقراری ارتباط نیست مگر اینکه یک پیام مثبت کوتاه باشد که می‌تواند باعث بهبود رابطه شود؛ بنابراین، به‌جای پیام متنی، در طول روز تلفن را بردارید و در حد حال و احوال با همسرتان صحبت کنید؛ این کار به‌ تنهایی می‌تواند ثبات و آرامش را به یک رابطه بازگرداند.

پیام‌هایی که نباید به شریک زندگی خود پیامک کنید

در اینجا به‌منظور جلوگیری از خراب‌کردن رابطه چند نمونه از پیام‌هایی که نباید به شریک زندگی خود پیامک کنید، آورده شده است:

- در رابطه به‌خصوص در دوران نامزدی، بیش از حد پیامک ارسال نکنید. روابطی که تازه شروع شده‌اند نیز به‌سرعت از بین می‌روند، بنابراین ارسال پیامک را به حداقل برسانید.

- وقتی ناراحت هستید هرگز پیامک ندهید. قبل از اینکه به طرف مقابل خود پیامک بفرستید به خودتان زمان بدهید تا آرام شوید.

- مکالمات احساسی یا مهم را چهره‌به‌چهره و حضوری انجام دهید. خطر سوءتفاهم در متن بسیار زیاد است.

- با چت کردن از طرف مقابلتان عذرخواهی نکنید. وقتی در پیام متنی از طرف مقابلتان عذرخواهی می‌کنید، گیرنده واقعاً مطمئن نیست که چقدر متأسف هستید.

- از ایموجی‌ها به‌جای کلمات استفاده نکنید. درحالی‌که تفسیر لحن صدا و عطف کلی معنای کلمات یک نفر در یک پیام متنی دشوار است، و واقعاً کمکی نمی‌کند که حالات صورت یکدیگر را ببینید، اما ایموجی‌ها و شکلک‌ها جایگزینی برای آنها نیستند. آنها می‌توانند لحن یک متن را کاهش دهند، اما نمی‌توانند لبخند و احساس واقعی شما را منعکس کنند.

در مکالمات طولانی، مسائل مهم یا مشکلات بزرگ هرگز از پیام متنی استفاده نکنید و به‌صورت رودررو صدای یکدیگر را بشنوید و تفاوت در لحن و حالات چهره را درک کنید تا احساسات را راحت‌تر منتقل کنید.

منبع: برنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تولد فرزند سالم از والدینی با بیماری ژنتیکی + فیلم
  • تولد فرزندی سالم از والدینی با بیماری ژنتیک
  • تاثیر صبحانه نخوردن و صبحانه ناسالم خوردن
  • آیا چت کردن رابطه زوجین را خراب می‌کند؟
  • آمادگی ایران برای کمک به مردم در معرض سیل در امارات
  • اعلام آمادگی ایران برای کمک به امارات
  • سند همکاری سه جانبه برای مقابله با تروریسم
  • از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم و چگونه باید آن را درمان کنیم ؟
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • ایمان و رابطه آن با عمل صالح