Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد- معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان گفت:پوشش تحصیلی استان لرستان بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل ازروابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان کوهدشت، باقر توکلی معاون آموزش ابتدایی استان لرستان در این همایش طی سخنانی اظهار داشت: طرح ارتقاء بهبود کیفیت مدیریت در مدارس ابتدایی تحت عنوان تعالی و تدبیر اجرا می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجا که همه برنامه های آموزشی در مدارس اجرا می شوند طبیعتا مهمترین محور اجرای این برنامه ها مدیران و معاونین هستند و لازم است این عزیزان در راستای اجرای مطلوب و کیفی برنامه ها همت مضاعفی به کار گیرند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان لرستان تاکید کرد: با تلاش دست اندرکاران عرصه تعلیم و تربیت لرستان، پوشش تحصیلی در این استان از میانگین کشوری بیشتر است و این جای قدردانی دارد.

توکلی بهترین معلمان مقطع ابتدایی را فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان دانست و خاطرنشان کرد: نمی خواهیم تجربه را زیر سوال ببریم اما بدیهی است که دانش آموختگان جدید دانشگاه با آخرین روش ها و فنون تدریس آشنایی کامل دارند و به علم روز مجهزترند.

یحیی کرمیان معاون آموزش ابتدایی شهرستان کوهدشت نیز در سخنانی اظهار داشت: قطب کوهدشت شامل شهرستان کوهدشت و مناطق طرهان و کونانی می شود و در این همایش از دانش آموزان منتخب طراح و آموزگاران و کارشناسان این سه منطقه تقدیر به عمل می آید.

کرمیان افزود: این منتخبین در بیست برنامه در قالب هفت محور فعالیت داشته اند و این محورها عبارتند از: مهارت خواندن، المپیاد رایانه، پژوهش علمی دانش آموزی(طرح جابر)، درس پژوهی(تدریس مشترک)، اقدام پژوهی، طرح تلفیقی و طرح در محضر قرآن.

محمدحسن نظری رییس اداره آموزش دوره اول ابتدایی و پیش دبستانی آموزش و پرورش لرستان در حاشیه این مراسم اظهار داشت: در سال جاری نظارت ویژه ای روی مراکز پیش دبستانی اعمال خواهد شد و مراکز پیش دبستانی حتما باید دارای مجوزهای لازم باشند.

نظری تحقق این امر را منوط به همکاری والدین دانش آموزان دانست و افزود:اولیاء محترم، کودکان و نوآموزان خود را حتما در مراکز پیش دبستانی دارای مربیان مرتبط و دارای مجوز ثبت نام نمایند.

در این همایش که در محل سالن همایش های نور کوهدشت برگزار شد تعداد چهل نفر از آموزگاران و بیست و پنج نفر از دانش آموزان تقدیر شد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند