Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛تعرفه‌ها واقعی شود نیازی به استخدام دولتی نیست، کاهش اعتبارات در طرح تحول نظام سلامت مقروض شدن بیمارستان ها را به دنبال دارد، ایران به سمت ساخت بیمارستان‌های مگاهاسپیتال‌ حرکت می‌کند، به هرکسی نباید اجازه طبابت داد، هشدار وزیر بهداشت درباره افزایش مصرف غیرمنطقی آنتی بیوتیک در کشور، وزارت صنعت در مبارزه با اعتیاد رشته‌های ما را پنبه می‌کند، اظهارات وزیر بهداشت درباره آخرین وضعیت پرونده «کیارستمی»، از موضوع انحصار دارو تا سخت گیری های تاسیس داروخانه، ضرورت تعیین سقف برای دفترچه‌های بیمهاز جمله عناوین برخی اخبار وزارت بهداشت در هفته گذشته بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعرفه‌ها واقعی شود، نیازی به استخدام دولتی نیست

سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت با اشاره به نقص‌های که نسبت به افزایش تعرفه ۵ درصدی پزشکان صورت گرفته، اظهار کرد: تعرفه‌های پزشکی در شورای عالی بیمه پیشنهاد و سازمان مدیریت آن را بررسی و در هیئت وزیران تصویب می‌شود و اعتراض‌ها به این معنا نیست که دولت باید در تعرفه‌ها تجدید نظر کند وشورای عالی بیمهو سازمان مدیریت در این موضوع دخیل هستند.

وی ادامه داد: در مورد تعرفه‌های پزشکی به اندازه کافی حاشیه پردازی شده و بهتر است که همه از آنچه به عنوان قانون است تبعیت کنند و در عین حال نقد و اعتراض خود را از راه قانونی بیان کنند.

ایران به سمت ساخت بیمارستان‌های مگاهاسپیتال‌حرکتمی‌کند

ایرج حریرچى قائم مقام و سخنگوى وزارت بهداشت دربارهشهرک هاى سلامت گفت:اکنون در توسعهبخش هاى بهداشتى و درمانىباید به این توجه کنیم کهواحدهاى صنعتى و غیر صنعتىمتناسب و تولید مقرون به صرفه باشد.

وی بیان کرد: کشورهاى دیگر به سمت ساخت مگاهاسپیتال رفته اند که به طور مثال در یک مجتمع بیمارستانى حدود ٨٠٠ تا ٢ هزار و ٥٠٠ تخت وجود دارد؛ ما هم در ایران به این سمت در حال حرکت هستیم.

کاهش اعتبارات در طرح تحول نظام سلامت مقروض شدن بیمارستان ها را به دنبال دارد

محمد آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اعتبارات سال اول اجرای طرح تحول سلامت پنج هزار و 500 میلیارد تومان بود که در سال گذشته این میزان به یک هزار و 700 میلیارد تومان کاهش یافت که این امر منجر به مقروض‌ شدن بیمارستان‌ها می‌شود؛ یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت حفظ دستاوردها‌ است که این موضوع با تغییر شرایط موجود با مشکلاتی روبرو شده است اما وزارت بهداشت با استقراراعتبارات پایداربرای طرح تحول سعی در حفظ دستاوردها‌ کرده و تعیین اعتبارات پایدار یکی از موضوعات مهم و با اهمیت این وزارتخانه‌ محسوب می‌شود.

به هرکسی نباید اجازه طبابت داد

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه آزمون‌های حوزه علوم پزشکی از حساسیت‌های بالایی برخوردار هستند، گفت: در حوزه علوم پزشکی افراد با جان مردم سروکار دارند و باید به کسانی مدرک داده شود که به سلامتی و جان مردم آسیب نزنند و به خوبی امر درمان را عهده‌دار شوند.

وزیر بهداشت ادامه داد: از منظر دیگر در برگزاری آزمون‌ها حق افراد داده می‌شود و با وجود اینکه این حق مشابه افرادی است که در وزارت علوم با هم رقابت می‌کنند، اما در وزارت بهداشت جایگاه‌ها متفاوت است و حساسیت‌های بسیار بالای وجود دارد.

هشدار وزیر بهداشت درباره افزایش مصرف غیرمنطقی آنتی بیوتیک در کشور قاضی زاده هاشمی وزیربهداشت گفت:آنتی بیوتیک‌هابرای عفونت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و امروز استفاده از این دارو‌ها در حوزه دامپروری نیز فزونی پیدا کرده که خطر مقاومت میکروبی را به دنبال داشته و این موضوع یک تهدید جهانی محسوب می‌شود. وی با بیان اینکه ۲۰ درصد استفاده از استفاده ازآنتی بیوتیک‌هادر مراکز بهداشتی و درمانی است، عنوان کرد: ۸۰ درصد استفاده از آنتی بیوتیک‌ها در بخش‌های سرپایی بوده که بیش از ۵۰ درصد آن غیر ضروری بوده و مصرف بی رویه‌ای است که در کشور داریم و در ۵۰ درصد نسخه‌ها آنتی بیوتیک تجویز می‌شود. وزارت صنعت در مبارزه با اعتیاد رشته‌های ما را پنبه می‌کند

هاشمی وزیر بهداشت عنوان کرد: تاکنون ستاد‌های زیادی به منظور مبارزه با دخانیات تشکیل دادیم، اما به نتیجه نرسیدیم، واقعیت این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت نه در این دولت بلکه در دولت‌های گذشته دنبال توسعه صنعتدخانیاتبوده، چون این صنعت درآمدزا بوده و پول برای این وزارتخانه به همراه دارد.

وزیر بهداشت ادامه داد: وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه، چون بخشی از سود و پول صنعتدخانیاتبه دست آن‌ها می‌رسد شاید وزارت صنعت را همراهی نکند، اما چشمشان را به روی مشکلات ایجاد شده می‌بندند و هر چه را که ما می‌بافیم پنبه می‌کنند و همه تلاش‌های ما به هدر می‌رود.

اظهارات وزیر بهداشت درباره آخرین وضعیت پرونده «کیارستمی»

وزیر بهداشت عنوان کرد: همه مردم ایران مثل هم هستند و نباید اجازه دهیم که حقوق کسی ضایع شود و بنابراین بهتر است، همه افرادی که درباره این موضوع مسئولیت مستقیم دارند حضور پیدا کرده و حرفشان را بزنند؛ چرا که همه چیز با شفافیت حل می‌شود و در موردپرونده آقای کیارستمینیزبازماندگان ایشانومردم به دنبال شفافیت هستند.

وی با انتقاد از طولانی شدن فرآیند صدور رای برای پرونده عباس کیارستمی گفت: ما باید نهایتاً رای را صادر کنیم و اگر اشتباهی مرتکب شدیم آن را بپذیریم؛ چرا که طولانی شدن این فرآیند‌ها قابل پذیرش نیست.

از موضوع انحصار دارو تا سخت گیری های تاسیس داروخانه

رسول دیناروند بهابطال انحصار دارواشاره کرد و گفت: سال گذشته به ٧ محصول انحصار داده شد و هر ٧ محصول بعد از جلسهسندیکاى صنعت داروسازاندر سال قبل ابطال شدند و ما سیاست انحصارى صنعت را به درخواست خود صنعت داروسازان انجام مى دهیم.

ضرورت تعیین سقف برای دفترچه‌های بیمه

ایرج حر‌یرچی قائم مقام وزیر و سخنگوی وزارت بهداشت گفت: باید سقفی برای دفترچه‌های بیمه جهت جلوگیری از اسراف دارو و تحمیل هزینه‌های اضافی بر حوزه سلامت در نظر گرفته شود تا مردم دارویی اضافی از پزشک معالج خود درخواست نکنند.

وی عنوان کرد: متأسفانه گاهی اوقات مواردنظام ارجاعبه درستی به کار گرفته نمی شود و برخی بیماران به جای مراجعه بهپزشک عمومیو یا خانواده بدون هیچ دلیلی به پزشک متخصص برای درمان بیماریشان مراجعه می‌کنند.

انتهای پیام/

از آمار ابتلا به سرطان در ايران تا خطر لباس هاى كرايه اى شنا در كمين شناگران

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو