Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا اسدپور، مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن گفت: اين شركت با 40 سال تجربه به منظور انجام فعاليت در زمينه اعطاي تسهيلات به دستگاه‏ها، ماشين‏آلات و تجهيزات صنعتی و تولیدی و همچنین انواع خودرو اعم از سواري و كار به عنوان دومین لیزینگ کشور در سال 1356 تأسیس شده است.
به گزارش صدای ایران وی افزود: شرکت لیزینگ صنعت و معدن در زمره خوشنام ترين شركت هاي ليزينگ كشور بوده و با بکارگیری امكانات سخت افزاري و نرم افزاري مناسب، كادر فني با تجربه و پوشش 14گانه مراكز استان ها در ارائه كليه خدمات ليزينگ در گسترة وسيعي از بخش هاي مختلف اقتصادي فعاليت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن بیان داشت: اين شرکت در سال 1383 در بورس اوراق بهادار ایران پذیرفته شد و به عنوان شرکت پیشرو در صنعت لیزینگ ایران، جز اولین شرکتهای لیزینگی بود که موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی گردید.
اسدپور خاطرنشان کرد: در سال 1385 شرکت لیزینگ صنعت و معدن پس از اثبات شایستگی خود عضو "انجمن بین المللی مالیه و لیزینگ "IFLA" گردید و اکنون برای ده سال متمادی به عنوان تنها نماینده لیزینگ ایران با حضور موفق در همایش ها و گردهمایی های سالانه این انجمن، ارائه مقالات و پرزنت های مناسب، توانسته حتی در دوران تحریم های یک جانبه علیه کشورمان ارتباط بسیار مناسبی با سایر کشورها در زمینه لیزینگ و تبادل دانش و اطلاعات آن داشته باشد.
وی عنوان داشت: شركت ليزينگ صنعت و معدن در راستاي سياست‏هاي اقتصادي نظام و مشاركت در رشد اقتصادي كشور درصدد داشتن حضوري فعال در عرصه منطقه‏اي و بين‏المللي است. بدین منظور برنامه استراتژیک این شرکت با استفاده از تحلیل SWOT ، سالیانه بروزرسانی شده و با استفاده از روش کارت امتیازی متوازن (BSC) به برنامه های عملیاتی تبدیل می شود.
مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن در پاسخ به اینکه به طور کلی مأموریت و هدف شرکت لیزینگ صنعت و معدن چه است ، گفت: شركت ليزينگ صنعت و معدن با بهره‏گيري از حداكثر ظرفيت صنعت ليزينگ در توسعه راهكارهاي نوين تأمين مالي، در جهت افزايش كارآفريني، ارتقاء رفاه اجتماعي و دستيابي به رشد پايدار اقتصادي گام برداشته و در اين راستا ايجاد ارزش افزوده براي سهامداران و كسب حداكثر رضايت مشتريان را با تكيه بر كاركنان خلاق و بهره‏گيري از فناوري‏هاي نوين، همواره دنبال مي‏كند.
اسدپور درخصوص اهداف استراتژیک سازمان نیز بیان داشت: اهداف استراتژیک سازمان بر این اساس در چندین حوزه اصلی شامل مالی، مشتری، فرآیندها و منابع انسانی و زیرساخت های مشخص به فعالیت می پردازد که در این راستا برنامه های عملیاتی مناسب جهت رسیدن به این اهداف تعریف شده است که بطور مستمر ارزیابی عملکرد فرآیندهای سازمان پایش و اندازه گیری می شود.
وی در پاسخ به اینکه دستاوردهای شرکت لیزینگ صنعت و معدن در سال گذشته چه بوده است، نیز تصریح کرد: افزایش ثروت سهامداران و کاهش معوقات، بهبود و بهینه سازی فرآیندهای داخلی، افزایش رضایت مشتریان و بکارگیری فن آوری و سیستم های نوین، ایجاد 4295 شغل از طریق اعطای تسهیلات به بخش اصلی اقتصاد ، دریافت گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد ISO9001:2015 بعنوان اولین شرکت لیزینگ در ایرانو ، ایجاد همکاری با شعب منتخب بانک صنعت و معدن و انعقاد قرارداد همکاری با بیش از 15 شعبه و کارگزار به منظور بازاریابی مویرگی از جمله دستاوردهای سال 95 می باشد.
مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن درخصوص افزایش ثروت سهامداران و کاهش معوقات در سال گذشته توضیحاتی ارائه داد و افزود: حفظ روند افزايشي و ثبات اطمينان بخش به قيمت سهام در بازار اول (تابلوي اصلی) بورس ، رونق بخشيدن به رشد (EPS) شركت از طريق ايجاد شرايط پايدار و کسب رتبه 30 بازار اول سازمان بورس و اوراق بهادار از لحاظ ارائه اطلاعات شفاف ، قابل اتكا و به هنگام از جمله اقداماتی است که شرکت در جهت افزایش ثروت سهامداران به انجام رسانیده است.
از سوی دیگر مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن درخصوص اقداماتی که در بخش بازاریابی و تحقق بودجه انجام شده، خاطرنشان کرد: اعطاي تسهيلات به مبلغ 755ميليارد ريال در سال 95 ، افزایش50درصدی پرتفوی جاری، همزمان با تثبیت مانده معوقات، اعطای تسهیلات در حوزه لیزینگ عمومی با انعقاد چندین قرارداد در زمینه IT از جمله این اقدامات می باشد.
وی با بیان اینکه در سال 95 در فرآیندهای داخلی شرکت نیز اتفاقات بسیار خوبی افتاد، افزود: بهینه سازی فرایند اجرایی لیزینگ با استقرار سیستم یکپارچه و افزایش اختیارات شعب ، پیاده سازی سیستم مبارزه با پولشویی و ارتباط مستمر با دبیرخانه وزارت امور اقتصاد و دارایی، بروز رساني آيين نامه ها و تغيير سقف اختيارات با توجه به لزوم تسريع در انجام امور شركت و روان سازي فرآيندها در جهت چابكسازي شركت، اقداماتی است که در جهت بهینه سازی فرآیندهای داخلی انجام شده است.
همچنین اسدپور با اشاره به اینکه بکارگیری فن آوری و سیستم های نوین از مهمترین اهداف شرکت است، گفت: شرکت لیزینگ صنعت و معدن با هدف اینکه همیشه افزایش رضایت مشتریان را در نظر دارد و سعی در بروز کردن سیستم های شرکت را دارد، توسعه نرم افزار تخصصی لیزینگ (داريك )، بهبود زیرساخت های IT، بروزرسانی سیستم های موجود و جایگزینی سیستم های نرم افزاری نوین به منظور بهبود اتوماسیون فرایندها، راه اندازی و بهبود اتوماسیون فرایندها و ارتقاء و بهبود خدمات اینترنتی و پرداخت اقساط از طریق وب سایت را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن همچنین درخصوص اهمیت آموزش و افزایش دانش نیروی انسانی خاطرنشان کرد: توانمندسازی منابع انسانی از طریق برگزاري دوره هاي آموزشي و حضور در سمينارها بمنظور ارتقاء توان علمی و اجرایی آنها، گردآوری اطلاعات در خصوص صنعت لیزینگ، ترجمه مقالات، سخنرانیها و قوانین و مقررات حاکم بر این صنعت در کشورهای مختلف ، افزایش بهره وری نیروی کار(رقابت پذیری هزینه) از 8 در سال 1387 به 28 در سال 1395، ارتقاء انگیزش نیروی انسانی از جمله اقداماتی است که در جهت افزایش دانش نیروی انسانی در شرکت لیزینگ صنعت و معدن انجام شده است.
مدیرعامل شرکت لیزینگ صنعت و معدن در پایان درباره برنامه های آتی شرکت نیز اظهار کرد: افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 3000 به 4000 میلیارد ریال، متنوع سازی پرتفوی لیزینگ، متنوع سازی خدمات و استفاده از روش های نوین اعطای تسهیلات، تجزیه و تحلیل داده های آماری و هوشمند سازی کسب و کار لیزینگ ،ورود به لیزینگ بین الملل، افزایش همکاری با شعب بانک صنعت و معدن به منظور نفوذ در بازار، اعطای تسهیلات به بخش های زیر بنایی همچون ریلی و هواپیما از مهمترین برنامه های شرکت در مسیر پیشرو می باشد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟