Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه جذب داوطلبان مرکز بین‌المللی آموزش فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، گسترش زبان رسمی هر کشور می‌تواند به‌مثابه قدرت نرم محسوب شود؛ قدرتی که با آن می‌توان آینده بهتری را برای آن کشور در نظر گرفت. لذا در نقشه جامع علمی ایران، هشت هدف جزو اهداف کلان نظام علم و فناوری کشور در نظر گرفته‌شده است که یکی از این اهداف کلان، ارتقای جایگاه زبان فارسی در بین زبان‌های بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نقشه، اولویت‌های علم و فناوری کشور بر اساس میزان اهمیت و اولویت در سه سطح "الف"، "ب" و "ج " دسته‌بندی می‌شود که ناظر بر نحوه و میزان تخصیص منابع اعم از مالی، انسانی و توجه مدیران و مسؤولان است؛ یکی از اولویت‌های سطح الف در گروه علوم انسانی و معارف اسلامی، زبان فارسی در مقام زبان علم است که این نکته حکایت از اهمیت بنیادی آموزش علمی زبان فارسی دارد.

سیاست بین‌المللی کردن دانشگاه‌های ایران و جذب دانشجویان خارجی و پیگیری این سیاست، شرایط مختلفی را می‌طلبد، ازجمله اینکه زبان فارسی به‌عنوان زبان آموزشی به غیرفارسی‌زبان، جایگاه خود را پیدا کند؛ لذا تأکید و اهتمام اخیر نظام آموزش عالی در اجرای گزینه سیاستی بین‌المللی کردن دانشگاه‌های ایران و ارتقای جایگاه زبان فارسی در بین زبان‌های بین‌المللی تلاش خاصی را توأم با همدیگر می‌طلبد.

جهت تحقق سیاست بین‌المللی‌سازی آموزش عالی و ارتقای جایگاه زبان فارسی در دانشگاه شهید چمران اهواز، برنامه‌ریزی و اقدامات خوبی توسط متولیان امر صورت گرفته است که از مجموعه اقدامات صورت‌گرفته می‌توان به راه‌اندازی سامانه اختصاصی جذب داوطلبان مرکز بین‌المللی آموزش فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد.

اگرچه آماده‌سازی دانشجویان خارجی جهت تحصیل به زبان فارسی تحت عنوان دوره یادگیری زبان فارسی برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های ایران، اهم وظیفه و فعالیت مرکز بین‌المللی آموزش فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز است، ولی این مرکز سعی بر ارتقای جایگاه بین‌المللی زبان فارسی دارد.

در این راستا، برنامه‌های مختلف آموزش زبان فارسی برنامه‌ریزی شده است که می‌توان به موارددوره آزاد یادگیری زبان فارسی، دوره یادگیری زبان فارسی جهت امور سیاحتی‌زیارتی و دوره یادگیری زبان فارسی جهت امور بازرگانی اشاره کرد.

این مرکز علاوه بر امکانات دانشگاه، دارای امکانات ویژه مانند لابراتوار مجهز زبان و تجهیزات سمعی و بصری جهت مدرن‌سازی آموزش زبان فارسی همگام با آخرین تحولات آموزشی زبان در جهان است.

این سامانه دارای سه نسخه "فارسی"، "انگلیسی" و "عربی" و منوهای مختلفی مانند معرفی دانشگاه شهید چمران و مرکز است و در آن امکان پاسخگویی ارتباطی چندزبانه به سؤالات مخاطبان وجود دارد.

سامانه مذکور دارای ویژگی‌های خاصی به‌عنوان برگه مزیت است که از آن جمله می‌توان به گزینه "بازدید از دانشگاه و مرکز" اشاره کرد که این اختیار را ایجاد می‌کند تا اساتید دانشگاه‌ها، فارغ‌التحصیلان، پژوهشگران و دانشجویان خارجی بتوانند از طریق سامانه مربوطه تقاضای بازدید از دانشگاه و مرکز را اعلام کنند و بعد از دریافت تقاضا، زمینه بازدید از دانشگاه و مرکز فراهم شود.

ارتباط و پاسخگویی مستمر در طول عمده بازه زمانی 24 ساعته از طریق تماس‌های صوتی و کانال‌های ارتباطی مختلف مانند واتس‌آپ از دیگر ویژگی‌های این سامانه است که ارتباط را برای کسب اطلاعات مخاطبان خارج از کشور درباره دانشگاه و مرکز مهیا می‌کند.

همچنین در راستای تحقق هدف جذب داوطلبان، خدمات رفاهی ویژه‌ای برای داوطلبان تعریف و ایجاد شده است که ازجمله آن، استقبال در مرزهای زمینی یا فرودگاهی ورود به جمهوری اسلامی ایران و انجام امور نقل‌وانتقال لازم، همکاری در امور اسکان (سکونت در خوابگاه دانشگاه یا خارج از دانشگاه) و همکاری در امور دریافت ویزای جمهوری اسلامی ایران است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات کامل درباره سامانه جذب داوطلبان مرکز بین‌المللی آموزش فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز می‌توانند به وب‌سایت این سامانه (WWW.PPLLT.COM) مراجعه کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه (16 اردیبهشت‌ماه) با حضور روسای دانشگاه ها از 27 کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه (18 اردیبهشت ماه) ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.


 

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • علت مشکلات جیدون سانچو در منچستریونایتد از زبان تیری آنری (زیرنویس فارسی)
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • امتیازات ویژه صرافی کوینکس برای فارسی زبانان جهان
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟