Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت انرژی روسیه در روز جمعه اعلام کرده است که در صورت نیاز روسیه آماده شنیدن پیشنهادات دیگر تولید کنندگان برای بازنگری در مفاد قرار داد کاهش تولید می باشد. قرارداد کاهش تولید نفت میان تولید کنندگان عضو سازمان کشور های صاد کننده نفت (اوپک) و برخی از تولید کنندگان غیر عضو امضاء شده است که هدف از آن ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا با پایان بخشیدن به اشباع بازار نفت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، در حالی این پیشنهاد مطرح شده است که پیشتر وزیر انرژی عربستان سعودی، خالد الفلیح گفته بود که بازار نفت در مسیر درستی گام برداشته، هرچند که هنوز نیاز به زمان بیشتری برای ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا می باشد.

بعد از تمدید قرار داد کاهش تولید نفت برای ۹ ماه دیگر، بسیاری از تجار و تحلیل گران بر این عقیده بودند که میزان تعیین شده برای کاهش تولید نفت، جوابگوی اشباع بیش از حد این محصول نیست و نیاز بوده که این توافق نه تنها تمدید، بلکه تشدید نیز شود و در آن میزان کاهش تولید کنندگان بیشتر گردد.
بد نیست برای وضوح موضوع، وضع امروز بازار نفت را در نظر بگیریم. امروز، جمعه، قیمت نفت ۳ درصد کاهش یافته است. علت این امر انتشار گزارشی مبنی بر افزایش تولید نفت آمریکا بوده است که در کنار آمارهایی که نشان از افزایش صادرات نفت اوپک در سال ۲۰۱۷ دارد، موجب نگرانی بازار از تولید بیش از اندازه نفت و بر ناتوانی اوپک در ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا شده است. اشباع بازار نفت نشان می دهد که قرار داد کاهش تولید نتوانسته چنان که باید بر روی بازار تاثیر مثبتی داشته باشد.
فلیح با اشاره به قرارداد کاهش تولید گفته بود: «به نظر من، اساس بازار نفت در مسیر درستی قرار دارد، اما به دلیل اشباع بازار به خاطر تولید بیش از حد در چند سال گذشته، نیاز به زمان بیشتری داریم تا شاهد تاثیر توافق کاهش تولید باشیم.»
وی گفته بود:«با در نظر گرفتن افزاریش تولید نفت شیل، انتظار می رود که در سه ماهه چهارم امسال شاهد ایجاد تعادل میان عرضه تقاضای نفت باشیم.»
در پاسخ به سوالی که در مورد کاهش های اخیر قیمت نفت شده بود، فلیح پاسخ داده بود:« بازار ها قیمت ها را تعیین می کنند اما خود بازار ها تحت تاثیر عووامل غیر قابل پیش بینی ای هستند که خارج از کنترل کشور های تولید کننده نفت می باشد.»
از تاریخ ۲۵ می تا کنون که سازمان کشور های صادر کننده نفت (اوپک) و ۱۱ کشور دیگر توافق کردند تولید خود را برای ۹ ماه دیگر کاهش دهند، قیمت هردو شاخص نفتی برنت و وست تگزاس اینترمدیت سقوط چشمگیری داشته است.
تولید کنندگان عضو و غیر عضو سازمان کشور های صادر کننده نفت (اوپک)، من جمله روسیه، در تلاش اند، تا ماه مارس ۲۰۱۸، تولید جهانی نفت را روزانه ۱.۸ میلیون بشکه نفت کاهش دهد.
تحلیلگران می گویند که افزایش مستمر تولید نفت توسط آمریکا و همچنین افزایش تولید کشور هایی که از توافق کاهش تولید نفت معاف شده اند، یعنی لیبی و نیجریه، موجب شده است که تلاش اوپک برای تعادل میان عرضه و تقاضا و در پی آن افزایش قیمت نفت، دست کم تا این لحظه، با شکست روبه رو باشد. برچسب ها: تابناک اقتصادی ، اقتصاد ، نفت ، قیمت نفت ، برنت ، وست تگزاس اینترمدییت ، اوپک

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند

به گزارش همشهری آنلاین، در بازار مرغ، روند قیمت‌ها نزولی است و به دلیل وضعیت مساعد تولید و رشد عرضه، بازار با کم و کاستی مواجه نیست.

علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، جوجه ریزی و تولید بی‌سابقه مرغ در ماه‌های اخیر را دلیل حال خوب بازار عنوان می‌کند و می‌گوید: در ۴ ماهه پایانی سال گذشته ماهانه از ۱۴۴ تا ۱۵۲ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده که در تاریخ صنعت مرغ ایران بی‌سابقه است و برای جبران مازاد تولید، نیازمند این هستیم که ذخایر مرغ شرکت پشتیبانی از محل تولید داخلی تأمین شود و بخشی از گوشت مرغ مازاد کشور به صادرات اختصاص یابد.

ابراهیمی می‌افزاید: از اواسط زمستان گذشته تاکنون، به دلیل فراوانی تولید، قیمت مرغ زنده کاهشی بوده که باعث ضرر و زیان واحدهای تولیدکننده مرغ گوشتی شده است و برای جلوگیری از دلسردی واحدهای تولیدی و کاهش تولید آنها در آینده، باید تمهیدات ویژه اندیشیده شود تا از مسیر خرید تضمینی و صادرات، منافع تولیدکنندگان نیز محقق شود.

نکته جالبی که ابراهیمی درباره شرایط مساعد بازار گوشت مرغ می‌گوید این است که این آرامش، بدون قیمت‌گذاری دستوری و تعیین قیمت مصوب بوده است.

او قیمت تمام‌شده هر کیلوگرم مرغ زنده را ۶۴ هزار تومان اعلام می‌کند که در بازار ۵۳ تا ۵۶ هزار تومان به فروش می‌رسد و عملاً به تولیدکنندگان خسارت می‌زند.

ابراهیمی، با اشاره به اینکه میزان جوجه ریزی در فرودین امسال حدود ۱۳۵ میلیون قطعه برآورد شده، می‌افزاید: کاهش حجم جوجه ریزی ناشی از شرایط خاص فروردین و نیمه تعطیل بودن این ماه است و نمی‌تواند روی مناسبات بازار اثر بگذارد؛ اما برای تداوم تولید باید برای تنظیم بازار و حمایت از تولیدکننده برنامه‌ریزی شود.

طبق اظهارات مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، نرخ خرید یک کیلوگرم مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام ۸۵ هزار تومان است که جذابیت کمی برای مرغدار دارد و البته حجمی هم که از سوی این شرکت خریداری می‌شود، نسبت به مازاد تولید داخلی، کافی نیست.

کد خبر 844988 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار مرغ بازار تهران

دیگر خبرها

  • علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده
  •  لاوروف: برای مذاکره درباره اوکراین آماده‌ایم
  • واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان | تنش ها میان ایران و اسرائیل کاهش یافته است؟
  • کاهش مدت زمان انعقاد قراردادهای اجاره از طريق سامانه خودنویس امکان‌پذیر شد
  • طلا تغییر فاز داد؛ سکه سرگردان میان تنش‌ها
  • فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • در حال گفت‌وگو با ایران و اسرائیل برای کاهش تنش هستیم
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • پیشنهاد ۴۵ میلیاردی به ستاره پرسپولیس؛ شبیخون تیم متمول به سرخ‌پوشان پایتخت | مذاکره با ۴ چهره سرشناس تیم اوسمار