Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@11:36:32 GMT

رشد ۴۸درصدی حمل زغال‌سنگ در راه‌آهن شرق

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۴۱۸۸۵

رشد ۴۸درصدی حمل زغال‌سنگ در راه‌آهن شرق

تین‌نیوز |

مدیر کل راه آهن‌شرق گفت: حمل زغال‌سنگ در راه‌آهن شرق در سه ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۸ درصد معادل۱۷۷ هزار و ۱۰۰ تن رشد داشته است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راه‌آهن شرق،محمد ابراهیم اقبالی اظهار داشت: در سه ماه امسال توسط این اداره کل۱۷۷ هزار و ۱۰۰ تن بارگیری زغالسنگ انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۵ که ۱۱۹ هزار و ۲۹۵ تن بوده است ۴۸ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درآمد حاصل از بارگیری زغال‌سنگ نیز در این ماه ۶۰ درصد رشد داشته است.

وی تناژ سنگ آهن حمل شده در سه ماه امسال را نیز توسط این اداره کل ۸۹۲ هزار و ۹۳۰ تن اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۸۱۰ هزار و ۵۵۲ تن حمل شده است از رشد ۱۰ درصدی برخوردار است.

اقبالی افزود: درآمد حمل سنگ آهن در سه ماه امسال علی رغم افزایش حمل بار به دلیل اعمال تخفیف تعرفه ای بار حمل شده به سمت بندر عباس نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: تناژ حاصل بارگیری ناحیه در این سه ماه سال جاری یک میلیون و ۱۴۰ هزار و ۷۶۹ تن است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۹۹۴ هزار و ۱۰۸ تن حمل شده بود ۱۵ درصد رشد دارد.

مدیر کل راه آهن شرق اظهار داشت: درآمد حاصل از بارگیری ناحیه نیز در اینسه ماه در راه آهن شرق نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش دارد.

اقبالی گفت: در سه ماه سال جاری یک میلیارد و ۵۸۶ میلیون و ۷۸۷ هزار و ۲۶۰ تن کیلومتر بار ناخالص در این اداره کل حمل شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که یک میلیارد و ۵۰۹ میلیون و ۴۳ هزار و ۶۰۰ تن بوده است پنج درصد افزایش داشته است.

وی تن کیلومتر بار خالص این اداره کل در سه ماهاول ۹۶ را نیز ۸۶۹ میلیون و ۵۹۱ هزار و ۴۲۵ تن کیلومتر اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۵که ۸۵۰ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۵۵۰ تن کیلومتر بوده است دو درصد رشد دارد.

اقبالی حمل بارهای حجیم، حمل سبز، ایمنی بالا و کاهش ترافیک جاده ای را از مزایای حمل و نقل ریلی برشمرد.

اداره کل راه آهن شرق با حدود ۱۰۰۰ کیلومتربزرگترین منطقه ریلی کشور است که با قدمت کم توانسته است در بین مناطق ۱۹ گانه ریلی کشور رتبه سوم بارگیری را از آن خود کند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول

در پی بارش‌های اخیر سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد به‌طور کامل پُر شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 218 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا هشتم اردیبهشت 1403) در مجموع 26 میلیارد و 570 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 29 میلیارد و 30 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 8درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 16 میلیارد و 690 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 16 میلیارد و 520 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی یک‌درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 31 میلیارد و 560 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 64 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 36 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هشتم اردیبهشت 1402 بالغ بر 31 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده برابری میزان ذخایر سدها با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همانطور که در جدول بالا مشخص است، سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد پرشدگی 100درصدی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است