Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناباد- شهردار گناباد گفت: یکی از مشکلاتی که در حوزه مرمت بافت تاریخی با آن مواجه هستیم طولانی شدن روند پاسخگویی کارشناسان میراث فرهنگی است.

به گزارش قدس انلاین شهردار گناباد در جلسه کمیسیون معماری و شهرسازی گناباد که صبح شنبه در محل سالن کنفرانس شهرداری این شهر برگزار شد گفت: یکی از مشکلاتی که در حوزه مرمت بافت تاریخی با آن مواجه هستیم طولانی شدن روند پاسخگویی کارشناسان میراث فرهنگی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی تقوی عنوان کرد: در اوضاع نابسامان ساخت و ساز برخی از پرونده های ساخت و ساز حدود ۳ سال است که منتظر جواب استعلام میراث فرهنگی مانده است.

شهردار گناباد تاکید کرد: باید فضایی ایجاد کرد تا سرمایه گذاران و مردم بتوانند وارد حوزه گردشگری شوند.

تقوی گفت: در مواردی مردم به علت عدم پاسخ استعلام میراث فرهنگی مجبور به ساخت و ساز های غیر مجاز می شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد هم با انتقاد از عدم اطلاع رسانی جلسات کمیسیون معماری و شهرسازی گفت: حضور مسئولین میراث فرهنگی در جلسات معماری و شهرسازی جهت اظهار نظر در خصوص بافت شهری ضروری است اما تاکنون از مسئولین این اداره جهت شرکت در جلسات معماری و شهرسازی گناباد دعوت به عمل نیامده است.

علیرضا شناسایی ادامه داد: نباید تمام بناهای قدیمی را جز بافت فرسوده دانست چرا که بخشی از بافتی که امروزه به عنوان بافت فرسوده شناخته می شود جز بافت های تاریخی و با ارزش شهر گناباد است که تعدادی از آنها ثبت ملی می باشند.

شناسایی تاکید کرد: در راستای توسعه گردشگری گناباد نیاز است توجه بیشتری به بافت های تاریخی شهر گناباد و احیای آن شود.

وی افزود: محله سرتراز گناباد در گذشته از بافت تاریخی با ارزش برخوردار بود که اکنون با تخریب ها و نوسازی های انجام شده اثر کمی از آن بجا مانده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد افزود: حفظ شکل و ساختار اصلی کوچه باغ ها، اجرای سفره خانه های سنتی، مرمت آب انبار ها و... شرایط جذب بیشتر گردشگران را فراهم می سازد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۳۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب