Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، محققان کلینیک مایو آمریکا دریافتند بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون حدوداً چهار برابر بیشتر دارای احتمال ابتلا به بیماری سرطان پوست ملانوما در مقایسه با افراد بدون این بیماری هستند.

از سوی دیگر، افراد مبتلا به ملانوما نیز چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به اختلال حرکتی پارکینسون قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، تیم تحقیق شیوع بیماری ملانوما را در ۹۷۴ بیمار در مقایسه با ۲۹۲۲ فرد سالم بررسی کرد.

برخی مطالعات قبلی نشان داده بودند که داروی پارکینسون موسوم به levodopممکن است با ملانوما بدخیم همراه باشد اما برخی دیگر متوجه رابطه بین این دو بیماری بدون درمان levodopa شده اند.

نتایج جدید از وجود رابطه بین پارکینسون و ملانوما دفاع می کند. به گفته محققان این مطالعه، این احتمال بیشتر است که ناهنجاری های رایج زیست محیطی، ژنتیکی یا سیستم ایمنی موجب بروز این دو مشکل در فرد شود، اگرچه مطالعه بیشتری برای تایید این رابطه نیاز است.

محققان تاکید می کنند بیماران مبتلا به یکی از این دو بیماری باید از نظر بیماری دیگر هم تحت نظر باشند تا تشخیص و درمان بموقع انجام شود.

704

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟