Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت امضای قرارداد فاز ۱۱ پارس جنوبی با توتال و شرکت سی ان پی سی آی را نشان بازگشت ایران به شرایط عادی بین‌المللی عنوان کرد و گفت: امضای این قرارداد بدون شک آخرین قرارداد شرکت ملی نفت ایران نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، امیرحسین زمانی نیا با تاکید بر این که ایران پس از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در شرایط عادی، تعاملات بین‌المللی را پیگیری می‌کند، تصریح کرد: امضای قرارداد با شرکت‌های توتال و سی ان پی سی آی تایید کننده این است که ما در شرایط عادی هستیم و بازگشت تحریم‌ها غیر محتمل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که، طبیعی است که پس از برجام و لغو تحریم‌ها، ایران بتواند از این نوع قراردادها امضا و اجرا کند، تصریح کرد: ایران باید در این شرایط با دیگر کشور برای جذب سرمایه رقابت کند؛ سرمایه خارجی محدود است و ایران امتیاز بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز جهان را دارد.

معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی، درباره احتمال بازگشت تحریم‌ها و تاثیر آن بر قرارداد ایران با کنسرسیوم توتال، سی ان پی سی آی هم توضیح داد: در برجام موضوع بازگشت تحریم‌ها مطرح و پیش بینی‌ها لازم در این زمینه انجام شده است، منتهی این پیش بینی به دلیل رسیدن به توافق بوده است نه به دلیل احتمال عملی شدن آن.

زمانی نیا با بیان این که هیچکدام از اعضای ۱+۵ و ایران این احتمال را نمی دهند که تحریم‌ها بازگردد، یادآور شد: دولت جدید آمریکا نیز بر مبنای نص برجام، تحریم‌های هسته‌ای ایران را در ۱۹ ماه مه امسال تعلیق یا به اصطلاح خودشان waive کرده است.

وی با اشاره به این که شرکت توتال پیش از امضای قرارداد با ایران بدون شک همه ریسک‌ها را بررسی کرده است، افزود: در قرارداد فاز ۱۱ پیش بینی شده که اگر هریک از طرفین این قرارداد، نتواند تعهدهای خود را عمل کند چه شرایطی پیش می‌آید.

زمانی نیا ادامه داد: توتال با امضای قرارداد نشان داد ریسک بازگشت تحریم‌ها ناچیز و نامحتمل است و به همین دلیل حاضر شد در ایران سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت، حضور پتروپارس در این پروژه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: سهم ۱۹.۹ پتروپارس در این پروژه به معنی سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری این شرکت خواهد بود و این موضوع نقش مهمی در حضور و سرمایه گذاری شرکت توتال و سی ان پی سی‌ آی در این پروژه داشته است.

زمانی نیا این بحث را، «ما به اندازه کافی پول داریم و نیازی به سرمایه خارجی نداریم.» را گمراه کننده دانست و تاکید کرد: هیچ شرکت و کشور خارجی در جایی که سرمایه گذار داخلی در آن برای سرمایه گذاری احساس امنیت نکند، سرمایه گذاری نخواهد کرد. حضور پتروپارس و سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری آن یعنی امنیت سرمایه گذاری.

معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت، اجرای برجام و لغو تحریمها را سبب کاهش هزینه پروژه‌ها عنوان کرد و گفت: بعنوان نمونه حفر یک چاه در فاز ۱۲ حدود ۴۰ میلیون دلار بود و در فاز ۱۱ این رقم به مراتب بسیار پایین تر خواهد بود به این معنا که با لغو تحریم‌ها، هزینه پروژه‌ها ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش می‌یابد.

شرکت ملی نفت ایران، روز دوشنبه هفته گذشته (۱۲ تیرماه) قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را ساعت ۱۵ با کنسرسیوم توتال فرانسه، سی ان پی سی آی چین، پتروپارس ایران به ارزش پنج میلیارد دلار امضا کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • سلب میزبانی ایران از مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ | واکنش فوری و متقابل ؛ ایران مسابقات را تحریم کرد
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست