Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: با هدف برطرف کردن نیازهای کشور در حوزه راه‌آهن طرح ایجاد فراکسیون راه‌آهن در مجلس شورای اسلامی مطرح و یک درصد از منابع مالی نفت به ساخت راه‌آهن اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، راه آهن و دسترسی به مسیرهای ارتباطی آن یکی از مهم‌ترین نیازهای کشور در مسیر توسعه اقتصادی است و اجرای طرح‌های مختلف در این زمینه بیش از گذشته عرصه را برای عمران و آبادانی کشور فراهم می‌کند و همکاری مجلس و دولت گامی بلند در تحقق اهداف ما در حوزه ریل و جاده است و به همین جهت با رئیس کمیسیون انرژی مجلس به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون حسنوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک اظهار داشت: تعامل و همکاری میان دستگاه‌های مختلف اجرایی و خدماتی یک امر و مهم و ضروری است و در صورت این تعامل و همکاری، روند اجرای طرح‌های عمرانی در کشور و پیشرفت ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف تسهیل می‌شود.

وی با بیان این که نقش و حمایت راه‌آهن در دفاع مقدس مستقیم و ویژه بوده است، افزود: حوزه راه و ریل بیش از هر زمانی به این همکاری و پشتیبانی نیاز دارد و با توجه به نقش مهم راه آهن در هشت سال دفاع مقدس و پیشبرد اهداف اقتصادی ایران اسلامی، باید نیازهای آن را برطرف و متناسب با ظرفیت‌های شهرها و استان‌های مختلف کشور نسبت به احداث مسیرهای ریلی جدید اقدام کرد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیرهای نمایندگان مردم در مجلس شورای و کمیسیون انرژی به جهت طراحی و اجرای طرح‌های مختلف حوزه ریلی در کشور عنوان کرد: طرح فراکسیون راه‌آهن در مجلس شورای اسلامی و با هدف تدوین نظارت و پشتیبانی از خدمات و طرح‌های عمرانی در حوزه ریلی پیشنهاد شده است.

وی گفت: با تشکیل این فراکسیون اقدامات مورد نیاز برای اجرای طرح‌های مختلف حوزه ریل راه‌آهن تسریع می‌شود و پیگیری‌های مورد نیاز برای ایجاد آن انجام و در صورت تأیید نمایندگان و متناسب با نیاز مردم، فعالیت این فراکسیون آغاز و مسیر ارائه خدمات در این حوزه تسهیل می‌شود.

توسعه خدمات ریلی زمینه توسعه صنعتی کشور را فراهم می‌کند

حسنوند بیان کرد: راه آهن جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس و برای پشتیبانی نظامی و مردمی از رزمندگان اسلام در جبهه نبرد حق علیه باطل به خوبی درخشید و در جابه‌جایی رزمندگان تجهیزات و مجروحین خدمات منحصربه فردی ارائه داد و باید بیش از گذشته این خدمات را به اقشار مختلف اجتماعی معرفی کرد.

وی با اشاره به نقش راه آهن در توسعه صنعتی ایران اسلامی افزود: حمایت از راه‌آهن و ساخت مسیرهای ریلی جدید در کشور ضروری است چرا که این موضوع، سبب رونق اقتصادی و تأمین زیرساخت برای پیشبرد اهداف اقتصادی و افزایش قدرت جابه‌جایی محصولات تجاری و تولیدی کشور به خارج از مرزها می‌شود.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان این که راه‌آهن یک مسیر تردد ایمن برای شهروندان است، ادامه داد: در صورت توجه به ساخت مسیرهای جدید ریلی علاوه بر سهولت شهروندان خدمات زیست محیطی و استفاده ازسوخت‌های فسیلی در کشور کاهش می‌یابد و به همین جهت باید در این عرصه اقدامات مورد نیاز را طراحی و به اجرا رساند.

کشور نیازمند ساخت بیش از یک هزار کیلومتر مسیر جدید ریلی است

وی با بیان این که طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته و به صورت سالیانه باید بیش از یک هزار کیلومتر مسیر ریلی جدید در کشور احداث شود، گفت:متاسفانه در طول سال‌های اخیر و دلایل مختلف میانگین ساخت مسیرهای ریلی جدید در کشور به پایین‌تر از اهداف تعیین شده رسیده است.

حسنوند عنوان کرد: به همین جهت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و کمسیون انرژی حمایت از ساخت مسیرهای ریلی جدید را با همکاری دولت مورد توجه قرار داده‌اند و اختصاص یک درصد از منابع درآمدهای نفتی برای اجرای طرح‌های جدید در حوزه ریلی، بخشی از این خدمات است.

وی افزود: با اختصاص این اعتبار، گامی بلند در تأمین نیازهای ریلی کشور برداشته و زمینه برای توسعه خدمات ریلی در کشور فراهم می‌شود چرا که این اعتبار چندین میلیارد ریال اعتبار در اختیار راه آهن می‌گذارد و علاوه بر این، زمینه برای ایجاد و احداث مسیرهای ریلی بیش از گذشته، فراهم می‌شود.

رئیس کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری برای واگذاری اراضی راه آهن، بیان کرد: راه آهن همواره پشتیبان مردم و انقلاب و اسلامی بوده و در صورت تأمین نیازهای شهروندان در این حوزه رضایت شهروندان بیش از گذشته از خدمات راه آهن فراهم و راه آهن نیز در کنار مردم مسیر توسعه شهرها واستان‌های کشور را همانند گذشته و با سرعت بیشتر تسهیل می‌کند.

اجرای طرح‌های ریلی در کشور تسریع می‌شود

وی با بیان این که طرح‌های خوبی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذران خارجی در حوزه ریل و راه آهن کشور در دست اجرا و احداث است، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، مسیر توسعه اقتصادی و کار آفرینی در کشور شتاب گرفته و زمینه برای تحقق اهداف اقتصادی در کشور با تکیه بر توان داخلی فراهم می‌شود.

حسنوند ادامه داد: بیش از این نیز، سومین نشست شورای مدیران راه آهن با حضور مسئولان استانی و مدیران کل راه آهن منطقه برگزار و نحوه توسعه خدمات و اجرای طرح‌های عمرانی در حوزه ریلی مورد طرح و بررسی قرار گرفت که این جلسات، مسیر توسعه خدمات این حوزه را تسهیل و هماهنگی مورد نیاز برای اجرای طرح‌های عمرانی در راه آهن را بیش از گذشته فراهم می‌کند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود