Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-بر طبق برنامه ششم توسعه تکليف ستاد باز آفريني کشور اين است که سالانه در کشور بايد براي 270 محله برنامه باز آفريني ارائه گردد و 21 دستگاه عضو ستاد باز آفريني کشور برنامه مشترک تدوين و پروژه تعريف نمايند.

به گزارش دريافتي آريا از روابط عمومي اداره کل راه و شهرسازي فارس مهندس هوشنگ عشايري عضو هيات مديره شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران در سومين جلسه ستاد بازآفريني پايدار محدوده ها و محلات هدف احياء بهسازي و نوسازي در استانداري فارس گفت: رويکرد شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران در سالهاي اخير و دولت يازدهم از پروژه محوري به محله محوري تبديل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود: در گذشته فعاليتهايي که انجام مي داديم تمرکز برروي پروژه بود و چون رويکردمان پروژه محور بود بازخورد آن زياد مطلوب نبود و تاثير چنداني بر کيفيت زندگي مردم محله احساس نمي شد.

مهندس عشايري اذعان داشت: وقتي که پروژه را محله محور تعريف کنيم ديگر رويکردمان ارتقاء کيفيت زندگي مردم محله مي باشد.

او اضافه کرد : خوشبختانه امسال که سال اول اجراي برنامه ششم توسعه مي باشد 234 محله در کشور را در کنار 21 دستگاه عضو ستاد باز آفريني ورود پيدا کرديم و يک ميليون و 200 هزار متر مربع احداث ساختمان اعم از آموزشي، بهداشتي و درماني ، سالن ورزشي ، خانه محله، کتابخانه و مجتمع هاي چند عملکردي و کلانتري و همچنين 2 ميليون و پانصد هزار متر مربع فضاي عمومي شهري اعم از کف سازي ، ساخت پارک، پارک محله اي، پارک کودک و غيره در دستور کار امسال قرار دارد.

وي اظهار اميدواري کرد که با فعاليتهاي بسيار جدي که شروع شدهو اعتبارات پيش بيني شده اقدامات چشمگيري در محلات مورد هدف انجام مي پذيرد و در نهايت اميدواريمارتقاء کمي و کيفي زندگي مردم محلات را شاهد باشيم.

وي اعتبار در نظر گرفته براي استان فارس و شهر شيراز به لحاظ حساسيت ها و گستردگي استان در محله هاي تاريخي و اينکه استان فارس از نظر موقعيت گردشگري جايگاه خاصي را دارا مي باشد .262ميليارد ريال اعتبار در سال 96 که از منابع بودجه عمومي دولت و 140 ميليارد ريال بودجه از منابع داخلي شرکت عمران و بهسازي کشور به فارساختصاص داده اند.

مهندس عشايري تصريح کرد: ستاد ملي بازآفريني شهري از ستادهاي استاني و شهرستاني انتظار دارد که برنامه جامع مشترک با رويکرد اجتماعي ارائه دهند.

در ادامه مهندس رضاييان معاونت عمراني استانداري فارس نيز از مديران و دستگاههاي عضو ستاد بازآفريني استان خواست اقدامات مشترک با رويکرد اجتماعي را تعريف و ارائه نمايند و از شهرداران شهرهاي استان فارس بعنوان دبير ستاد بازآفريني شهرستانها خواست جلسات ستاد را بطور منظم تشکيل و برنامه ها و اقدامات مشترک را به استان ارسال نمايند.

وي متذکر شد برنامه هاي مشترک شهرستانها پس از ارسال به استان در جلسات ستاد بازافريني استان که به رياست استاندار محترم و دبيري راه و شهرسازي برگزار مي گردد پس از بررسي و تصويب به ستاد کشور ارسال مي گردد.

در ادامه نيز مهندس تکاور مديرکل راه و شهرسازي فارس و دبير ستاد بازآفريني پايدار محدوده ها و محلات هدف احياء بهسازي و نوسازي استان فارس نيز گفت: در شهرها بايد توسعه موزون اتفاق بيفتد و ما بايد همه موارد و نياز محلات را در مطالعات ببينيم.

مديرکل راه و شهرسازي فارس اضافه کرد: انسانهاي توسعه يافته نياز به محيط توسعه يافته دارند و بلعکس. با توسعه محيط فرهنگ انسانها نيز توسعه مي يابد و توسعه محيط فيزيکي توسعه محيط فرهنگي را بدنبال دارد.

وي خاطر نشان ساخت تمام محلات و بخشهاي شهرها بايد موزون با يکديگر توسعه يابند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رحمت‌الله مرزوقی» از حوزه شیراز و زرقان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: مجلس آینده از حیث آرا و افکار و جناح‌بندی‌ها مجلسی با تنوع آرا خواهد بود و گروه‌های مختلف سیاسی به خصوص از جناح اصولگرا از جمله جمنا، شانا، مصاف، پایداری و … در آن حضور خواهند یافت و مجلسی متکثر خواهد بود و با تعیین تکلیف مابقی نماینده‌ها این تنوع و نامتجانسی بیشتر نیز خواهد شد.

رحمت الله مرزوقی یکی از چالش‌های ابتدای مجلس آتی را انتخاب رئیس مجلس و هیأت رئیسه دانست و گفت: البته اگر این تنوع سبب تأمین منافع مردم و نظام شود به خودی خود مثبت ارزیابی می‌شود.

۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو ظرفیت عظیمی برای توسعه کشور است

وی با اشاره به مهم‌ترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی‌اش باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود گفت: با توجه به تخصص بنده که بیشتر در حوزه علمی و پژوهشی است و به سبب اینکه حل بسیاری از مشکلات کشور را در نظام آموزشی و در آموزش و تربیت صحیح می‌دانم عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را ترجیح می‌دهم زیرا حدود ۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو در کشور حضور دارند.

وی افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزش و پرورش و تحقیقات بر اساس برنامه هفتم توسعه اصل نوزدهم و بیستم باید به سمتی برود که آنجاهایی که لازم است کمیسیون آموزش و تحقیقات طرح‌هایی ارائه بدهد و یا لوایحی برای بهبود وضعیت آموزشی کشور، معیشت فرهنگیان و معلمان و دانش‌آموزان و دانشجویان تنظیم کند و در جهت رفع نیازهای این قشر عظیم دانشگاه‌های مختلف گام بردارد تا دولت نیز ملزم به حمایت بیشتر از این جامعه بزرگ علمی شود.

مرزوقی اضافه کرد: تأسیس دانشگاه‌هایی که در عرصه‌های مختلف بتواند از ظرفیت عظیم انسانی ما استفاده کند و تنظیم رابطه صحیح بین دانشگاه با صنعت و بازار کار و حمایت از رشته‌های جدید و کارآمد نیز از جمله مواردی است که پیگیری خواهم کرد زیرا اگر وضعیت آموزشی کشور اصلاح شود بسیاری از بخش‌ها کارامدتر خواهند شد.

مهمترین چالش استان فارس مساله آب است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان مهمترین چالش استان فارس را مساله آب دانست و گفت: چون فارس استان کشاورزی است باید اقداماتی که در این خصوص صورت گرفته را پیگیری کرد.

وی افزود: در حوزه صنعت نیز انتظاراتی وجود دارد که محقق نشده و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ ماده معدنی در استان فارس وجود دارد باید اقدام به کشف و استفاده علمی و کاربردی از این ذخایر عظیم برای توسعه استان کرد.

مرزوقی افزود: علاوه بر همه این‌ها فارس ظرفیت‌های فرهنگی عظیم و مفاخر بین‌المللی بسیاری دارد که این ظرفیت شگرف نیز باید در مسیر توسعه استان و معرفی ظرفیت‌های آن به تمام دنیا قرار گیرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور افزود: در عرصه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری و در حوزه درمانی و سلامت پتانسیل عظیمی در استان فارس وجود دارد که باید شناسایی و استفاده شود تا مسیر توسعه فراهم گردد.

رحمت الله مرزوقی خاطرنشان کرد: انجام این امور نیاز به همگرایی و انسجام میان ۱۸ نماینده مجلس استان فارس دارد و ابتدا باید نیازهای استان شناسایی و سپس بر اساس ظرفیت‌های استان اقدام به رفع آنها شود.

وی در پایان گفت: برنامه جامع راهبردی توسعه استان فارس باید با راهبری نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان مجلس، همه بخش‌ها و ظرفیت‌ها را با توجه به هر شهرستان بررسی کرده و منجر به توسعه متوازن استان شود.

کد خبر 6093899

دیگر خبرها

  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری