Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن موسوی چلک روز شنبه در نشست علمی کاربردی مسئولان مدیریت عملکرد بهزیستی سراسر کشور در مشهد افزود: طبق سرشماری سال 1395 در کل کشور شمار زنان سرپرست خانوار به بیش از سه میلیون نفر رسیده است.
وی ادامه داد: 15 میلیون پرونده قضایی با وجود جمعیت 80 میلیونی رقمی بالا و نشانگر از بالا بودن مسائل و درگیریهای اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالا بودن آمار پرونده های قضایی از مشکلاتی است که عمق و گستردگی معضلات اجتماعی را نشان می دهد.
مدیر دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی گفت: چهار میلیون نفر در کشور معتاد هستند و حوزه اجتماعی بیماری داریم. این در حالی است که در صورت قوی شدن حوزه اجتماعی شاهد بهبود بسیاری از تنگناها در سطح جامعه خواهیم بودیم.
وی افزود: سازمان بهزیستی باید سازمانی نیازمحور باشد. اگر بهزیستی نتواند در مقام مشاور تغییر، رویکرد ارائه دهد دولت نیز در تحقق مطالبات اجتماعی جامعه موفق نخواهد بود.
موسوی چلک در ادامه به ضرورت مطالبه گری مردم برای حقوق شهروندی اشاره و بیان کرد: کشوری موفق و به لحاظ سلامت اداری در سطح بالا قرار دارد که مردمانش مطالبه گر حقوق شهروندی باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست به اهمیت فعالیت سازمانهای مردم نهاد اشاره و بیان کرد: سازمان بهزیستی از سازمانهای موفق در برونسپاری محسوب می شود و در این عرصه بخش خصوصی همکاری فراوانی داشته است.
سید جواد حسینی افزود: تا کنون 94 درصد فعالیتهای شازمان بهزیستی به مردم برونسپاری شده است. سرمایه های اجتماعی بدون مشارکت مردمی موثر و مورد استفاده نیستند و تنها با حضور مردم همه فعالیتها در حوزه اجتماعی اثربخش خواهد بود.
وی گفت: به هر میزان که سازمانها به صورت شیشه ای تر و شفافتر عمل کنند اعتماد حداکثری مردم را به خود جلب می کنند.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
7496/1858

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس

گروهی از دختران جوان در کانادا که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه «یورک» تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به ظاهر فیزیکی از آنها پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز شکل ظاهری بدن خود را با اینفولئنسر‌های شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به فرم بدن خود شرم دارند؟

به گفته «جنیفر میلز»، استاد روانشناسی که این پژوهش را سرپرستی می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد شکل بدن‌شان را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه شده، تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌های اجتماعی بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند، اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز از مراجعه به شبکه‌های اجتماعی به تنهایی عاملِ تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد بلکه پیامد‌های آن، منجر به تغییرات در سبک زندگی فرد می‌شود.

به گزارش دویچه وله، عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت