Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حقانی در آخرین نشست کمیسیون سلامت شورا که با حضور تمام اعضای کمیسیون منهای «شیبانی» برگزار شد، گفت: کمپین حفاظت از باغات را تشکیل داده بودیم.

وی با بیان اینکه در خصوص دفاع از باغات برنامه‌های زیادی در دستور کار وجود داشت، گفت: موج عظیمی از گزارشات مردمی به دست ما رسیده است که البته توان رسیدگی به تمام آنها وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تهیه شناسنامه باغات، گفت: این موضوع سال‌ها به گوش نمی‌رسید و امروز به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری خیلی خودش را نیازمند نظام برنامه‌ریزی نمی‌داند،‌ گفت: اگر این طور بود می‌توانستیم اقدامات خوبی انجام دهیم.

به گفته حقانی عدم همکاری مدیریت اجرایی شهرداری برای ما مشکلاتی ایجاد کرد و بارها به قالیباف گفتیم شما می‌توانید در جایگاه ارتقای نقش شورا تأثیرگذار باشید.

حقانی همچنین در خصوص بدهی‌های شهرداری، گفت: اعداد و ارقامی که به گوش می‌رسد متناقض است بارها اعلام کردیم که شهرداری هم بدهی‌ها و هم طلب خود را اعلام کند تا شورای پنجم و شهردار آینده با مشکل مواجه نشود.

وی تأکید کرد که شهردار آینده باید آماری از میزان بدهی‌ها داشته باشد و بعد شهر را تحویل بگیرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر این موضوع که بانک‌ها حق ندارند در شهرداری‌ ساخت‌وساز کنند، گفت: بسیاری از بانک‌ها در حال ورشکست شدن هستند به خاطر اینکه به سراغ خریدن زمین و همچنین باغات رفته‌اند.

به اعتقاد حقانی، بانک‌ها نباید به دنبال لقمه چرب و راحت‌الحلقومی مانند تراکم‌خریدن و ساختمان‌سازی بروند.

وی ادامه داد: اگر شورای پنجم کارهایی که ما در کمیسیون سلامت انجام داده‌ایم را ادامه دهد بسیاری از مسائل محیط زیست قابل حل است.

حقانی به طرح حفاظت از پارک پردیسان اشاره کرد و گفت: این طور مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد 50 میلیارد تومان کمک به آنها کنیم ولی به دلیل مشکل محیط زیست که از گذشته داشت؛ محیط زیست حاضر نشد پارک پردیسان را تحویل شهرداری دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه 70 الی 80 درصد شبکه فاضلاب راه‌اندازی شده است، گفت: اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته است.

حقانی با بیان اینکه زمانی که در ابتدای شروع به کار شورای چهارم درآمد شهرداری در زمینه پسماند 13 میلیارد تومان بود و امروز درآمد شهرداری 64 میلیارد تومان است.

به گفته حقانی 283 میلیارد تومان شهرداری در زمینه بهای خدمات پسماند درآمدزایی داشته است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین با تأکید بر این موضوع که بنده شخصا با شهردار تهران مشکلی ندارم و برای قالیباف احترام زیادی قائل هستم، گفت: من با روش اداره شهر مشکل دارم.

وی با بیان اینکه شهرداری به ما اعداد و ارقام اعلام نمی‌کرد، گفت: چطور می‌توانستیم بدون اعداد و ارقام نظارت کنیم.

به گفته حقانی شهرداری درآمد پایدار که هیچ درآمد غیرپایدار هم ندارد. این موضوع را بر اساس چیزی که در شهرداری می‌بینم اعلام می‌کنم.

وی تأکید کرد: شهرداری باغات و زمین‌های ذخیره را فروخته و همچنین از پیش، زمین‌ها را واگذار کرده است اما با این حال ظرفیت‌های زیست محیطی وجود دارد که می‌توان با استفاده از آنها این شهر را از حالت بحران خارج کرد.

حقانی همچنین به حادثه خیابان جمهوری اشاره کرد و گفت: دو الی سه نفر از اعضای شورا با کمک هم، وکیلی برای خانواده این افراد گرفتیم تا بتوانند از حق خودشان دفاع کنند. این وکیل قرار است از حقوق این دو خانم در خیابان جمهوری دفاع کند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند