Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@03:29:26 GMT

3.5 درصد میزان تلفات برق در تبریز

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۴۸۴۰۶

3.5 درصد میزان تلفات برق در تبریز

به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازتبریز؛حقی‌فام معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر با تاکید به اینکه در حال حاضر در حوزه برق نیاز به نیروپروری داریم، گفت: با توجه به اینکه مدیران ارشد، دوره مدیریتی محدودی دارند از این رو در زمان پایان دوره مدیریتی باید بتوانند در لایه‌های میانی مدیران متخصص داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر با بیان اینکه افرادی که در حوزه مدیریت ارشد کار می‌کنند باید تبدیل به آبدیده شوند، گفت: باید بتوانیم از حوزه آذربایجان نیروهای مدیر را به استان‌های دیگر منتقل کنیم.

وی افزود: البته نباید به اینکه فقط مدیران استانی در خود استان باشند، محدود شویم بلکه باید مدیران را از بین مدیران مناطق مختلف انتخاب کنیم زیرا در غیر این صورت حالت جزیره‌ای در کشور ایجاد می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر با تاکید به اینکه شرکت توزیع یک شرکت غیردولتی است و می‌خواهیم از نگاه مدیریتی خارج شویم، گفت: اگر بخواهیم عین دستورات بالاسری عمل کنیم که تبدیل به یک ادراه کل می‌شویم؛ پس به این مفتقدیم که نگاه ما باید نگاه شرکتی باشد تا شاهد تحولاتی شویم.

حقی‌فام بیان داشت: در صنعت برق بخش توزیع به دلیل اینکه هم با مردم سروکار داریم و هم بخش عمده صنعت برق در اختیار ماست، شرکت توزیع برق خرید و فروش برق را نیز انجام می‌دهد.

معاون هماهنگی توزیع برق توانیر با اشاره به اینکه تمام ماحصل صنعت در بخش توزیع جمع می‌شود، گفت: همه ما یک هدف داشته و در یک حوزه قرار داریم و با توجه به استراتژیک بودن مرحله، همه مدیران باید در این بحث خود را آماده کنند.

وی با تاکید به مشکلات زیاد در بخش مالی شرکت توانیر تصریح کرد: برای ایجاد یک مگاوات برق، حداقل نیاز به 3 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری هست و مفهوم آن این است که اگر بتوانیم تلفات و اسراف را کاهش دهیم مطمئناً سرمایه‌گذاری عظیم در این بخش خواهیم کرد.

حقی‌فام یادآور شد: با توجه به افزایش بدهی پیمانکاران در سال‌های متوالی، سال گذشته توانستیم ۴۰۰ میلیارد تومان از این بدهی‌ها را کاهش دهیم ولی در مجموع یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم.

وی با بیان اینکه هر مدیرعاملی که می‌آید باید با هدف افزایش بهره وری و کاهش پرت هزینه‌ها باشد، تاکید کرد: در انتخاب مدیرعامل شرکت برق تبریز گرینه‌های زیادی را مورد ارزیابی قرار دادیم ولی متاسفانه در تبریز نیروی متخصص از هر نظر وجود نداشت و نمی‌توانستیم ریسک کنیم از این رو با توجه به سابقه دکتر کاظمی به این نتیجه رسیدیم که وی بهترین گزینه برای تصدی این سمت است.

وی افزود: تحصیلات مدیرعامل شرکت برق تبریز در دانشگاه‌های معتبر ایران بوده و با توجه به مدیریت وی در زنجان، در حال حاضر این شهر به عنوان قطب آی. تی کشور انتخاب شده و در بخش ami تبدیل به یک قطب شده است.‌

حقی‌فام بیان داشت: آقای کاظمی ۱۵ سال در شرکت توزیع برق فعالیت داشته و نزدیک به هفت سال مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان بوده است که می‌توان گفت یک میوه آماده برای تبریز با ابتکار بسیار خوب است.

وی با تاکید به اینکه شهر تبریز مطالبه‌گر است و انتظار دارد تا یک یا دو ماه دیگر همه چیز فراهم شود،گفت: ابتکارات و فعالیت مدیرعامل جدید در کنار این مطالبه‌گری نیازها را رفع خواهد کرد.

حقی‌فام تاکید کرد: به عنوان عوامل توانیر در کنار همه شهرها هستیم به طوریکه در خود تبریز قطب مدیریت مصرف در دانشگاه تبریز را پایه‌گذاری کرده‌ایم.

حقی‌فام افزود: موفقیت مدیرعامل جدید همان موفقیت صنعت برق آذربایجان است پس در کنار یکدیگر هم‌افزایی کنیم زیرا با توجه به وجود ۳۵ میلیون مشترک برق، اگر بتوانیم هم‌افزایی انجام دهیم، می‌توان موفقیت‌های زیادی کسب کرد.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: رشد اقتصادی استان اردبیل ۳.۷ درصد است که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است. - اخبار استانها -

داود شایقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: استان اردبیل در شاخص بهره‌وری نیروی کار رتبه پنج کشور را دارد و نرخ بیکاری در این استان 12.9 درصد است.

وی تصریح کرد: نرخ شهرنشینی در این استان 68 درصد بوده و نرخ روستانشینی نیز 32 درصد محاسبه شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به جذب صد درصد اعتبارات هزینه‌ای و جبران پرداختی کارکنان اشاره کرد و گفت: با توجه به اعمال فوق‌العاده ویژه کارکنان در سال گذشته، تمام تلاشمان را انجام دادیم تا پایان سال گذشته کمبود اعتبارات را در این زمینه جبران کرده و با پیگیری‌های هفتگی تأمین اعتبار و پرداختی را به حساب کارکنان انجام دهیم.

شایقی در مورد توزیع اعتبارات عمرانی نیز افزود: سال گذشته 2 هزار و 224 میلیارد تومان برای پروژه‌های سفر و پیشران توسعه استان اعتبار اختصاص یافت هر چند که سفر دوم رییس جمهور به استان اردبیل انجام نشده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این میزان اعتبار برای راه آهن اردبیل یک‌هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت که 200 درصد بیشتر از رقم پیش‌بینی شده 730 میلیارد تومان بوده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اضافه کرد: برای باند دوم راه‌‌های استان از پارس‌آباد تا سربند، سربند به سمت مشگین، بیله‌سوار به گرمی، رضی به امیرکندی، سرچم به تونل حیران و سایر طرح‌های توسعه بزرگراهی بیش از 640 میلیارد تومان منابع تخصیص یافته است.

شایقی بیان کرد: برای سدهای معیشتی استان و پروژه‌های زیربنایی بخش کشاورزی 256 میلیارد تومان از محل منابع ملی اختصاص یافت و از اعتبارات استانی نیز 46 میلیارد تومان در نظر گرفته شد تا شاهد تکمیل و بهره‌برداری 46 سد معیشتی در سطح استان باشیم.

وی از اختصاص 124 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان نجف‌زاده خبر داد و یادآور شد: صد درصد اعتبارات این حوزه در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود تصریح کرد: برای سایر پروژه‌های فرهنگی شامل تکمیل مجتمع‌های فرهنگی، هنری عنبران، هشتجین و سایر پروژه‌های این حوزه امسال 25 میلیارد تومان تخصیص یافته که امیدواریم شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها باشیم.

شایقی تکمیل کتابخانه‌ها، مدارس و توسعه فاضلاب‌های شهری را از دیگر پروژه‌های اولویت‌دار استان برشمرد و گفت: در این زمینه نیز تخصیص منابع به صورت ویژه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها قرار گرفته است.

 تحقق شعار سال با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام 

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل افزود: در تحقق شعار سال فضای عمومی استان اردبیل، فضای همت و تلاش مضاعف است تا میانگین رشد اقتصادی استان از 3.7 دهم درصد نیز بالاتر برود.

شایقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال سعی خواهیم کرد تا در کنار جهت‌دهی مناسب به رشد اقتصادی و اشتغال استان زمینه و بستر جهش تولید را با رویکرد مناسب مهیا کنیم.

وی به زیرساخت‌های فراهم شده اعم از تدوین سند آمایش استان، توسعه شهرستان‌ها و اشتغال 330 روستا با نگاه عدالت‌محور اشاره کرد و ادامه داد: همه این اسناد فرصتی را فراهم کرده تا ما بتوانیم فعالیت‌های اقتصادی مؤثر را با نگاه جهش تولید، کاهش نرخ بیکاری و اشتغال مؤثر انجام دهیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اضافه کرد: در بودجه سال 1403 که به تصویب مجلس رسیده برای استان اردبیل منابع اعتباری خوبی پیش‌بینی شده تا با تلاش مؤثر مدیران، جذب اعتبارات ملی را در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شاهد باشیم.

شایقی بیان کرد: 645 میلیارد تومان اعتبار سال گذشته بین شهرستان‌ها توزیع شده که 14 شاخص مد نظر بوده و فراتر از شاخص جمعیتی سعی کردیم تا جهت‌دهی مناسبی را در تکمیل پروژه‌‌های نیمه‌تمام و مؤثر انجام دهیم.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با وجود اینکه 50 درصد جمعیت استان اردبیل در شهر اردبیل ساکن هستند اما توزیع اعتبارات به نحوی بوده که تنها 21 درصد اعتبارات سهم شهرستان اردبیل بوده و مابقی در بین سایر شهرستان‌ها با توجه به محرومیت آنها توزیع شده است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل تصریح کرد: در کنار محرومیت، جمعیت بیکار، فاصله از مرکز استان، جمعیت روستایی و کمبود زیرساخت‌های زیربنایی در توزیع اعتبارات مد نظر قرار گرفته تا شاهد جبران برخی عقب‌ماندگی‌ها و عدم توسعه نامتوازن باشیم.

شایقی گفت: در توزیع اعتبارات سال‌جاری نیز سعی ما بر این خواهد بود تا محرومیت در اولویت نگاه توزیع اعتبارات بوده و ممنوعیت آغاز پروژه‌های جدید را نیز مورد توجه قرار دهیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: سعی ما بر این است تا از خرد شدن اعتبارات جلوگیری کرده و توزیع اعتبارات به نحوی باشد تا پروژه‌های اولویت‌دار و پیشران استان در کوتاه‌ترین زمان به سرانجام برسد.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد