Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 300 نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در طول تابستان امسال در زمینه‌های اعتقادی، قرآنی، فنی و حرفه‌ای، ورزشی، صنایع دستی، مشاوره و مهارت‌های زندگی از کلاس‌های آموزشی بهره‌مند می‌شوند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیین افتتاحیه برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان رباط کریم با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ،مدیر آموزش و پرورش و والدین دانش آموزان تحت حمایت این نهاد در سالن همایش های مرحوم هاشمی رفسنجانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران؛ فتح الله عزیزی، مدیر کمیته امداد شهرستان رباط کریم با بیان اینکه برنامه‌های اوقات فراغت این نهاد باهدف غنی‌سازی و ساماندهی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تحت حمایت این نهاد از امروز چهارشنبه چهردهم تیرماه آغاز می‌شود، اظهار کرد: به همین منظور و باهمت و حمایت اداره آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی این شهرستان ، شرایط برای ارائه خدمات گوناگون برای کمیته امداد مهیا شده است که با معرفی متقاضیان توسط امداد به این دستگاه ها ،ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از 600 نفر از دانش آموزان ودانشجویان هم از برنامه های اوقات فراغت بهره مند می شوند؛ افزود: تمام هزینه های مددجویان توسط کمیته امداد شهرستان رباط کریم با 50 درصد تخفیف به این دستگاه ها پرداخت می شود و مددجویان تحت حمایت هیچ مبلغی پرداخت نخواهند کرد.

عزیزی تصریح کرد: بیش از 300 نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در طول تابستان امسال در زمینه‌های اعتقادی، قرآنی، فنی و حرفه‌ای، ورزشی، صنایع دستی، مشاوره و مهارت‌های زندگی از کلاس‌های آموزشی بهره‌مند می‌شوند.

مدیر کمیته امداد شهرستان رباط کریم با بیان اینکه این افراد شامل دانش آموزان،دانشجویان،زنان سرپرست خانوار،مادران ودختران در آستانه ازدواج وهمچنین مجریان طرح های اشتغال هستند، افزود: یک هزار و 200 نفر در قالب طرح نظام جامع آموزشی تربیتی خانواده در فعالیت های فرهنگی و تقویت مشارکت اجتماعی در این برنامه ها شرکت می کنند.

وی با بیان اینکه اردوهای تابستانه کمیته امداد درسه بخش محتوا،برنامه ها و فعالیت ها برگزار می شود گفت: اردوهای مادران و دختران ، اردوهای دانشجویی، اردوهای دانش آموزی از جمله اردوهایی است که طبق سهمیه بندی استانی با شرکت حدود 250 مددجو در طول تابستان برگزار می شود.

عزیزی با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال با همکاری حامیان و خیران بیش از 188مددجو از اردوهای یکروزه بهره مند شده اند، گفت: اردوهای فرهنگی کمیته امداد با هدف شناسایی و بهبود مسایل و مشکلات روانی رفتاری، تحکیم بنیان نهاد خانواده، نشاط افزایی مبتنی بر رویکردهای دینی، ترویج نظام ارزشی و تقویت رفتارهای دینی و بهبود و تقویت روابط منطقی و عاطفی اعضای خانواده برگزار می شود.

مدیر کمیته امداد شهرستان رباط کریم با بیان اینکه بیش از یک هزار و 200 مددجو تا پایان امسال از برنامه های آموزش خانواده بهره مند خواهند شد،تصریح کرد: صیانت از تحکیم نهاد خانواده ،احیای عزت و کرامت فردی و خانوادگی است که برای رسیدن به این مهم سالم سازی و بازسازی فضای اعتقادی خانواده ها ، تعمیق باورها ، گسترش اصول و مبانی ارزشی و دینی و مصون سازی خانواده ها در مقابل آسیب های اجتماعی از مهمترین اقداماتی است که می بایست در راس ام

وی خاطرنشان کرد: دوره‌های آموزش خانواده با هدف آشنایی با اصول و مهارت‌‌های زندگی برگزار می شود؛ مددجویان تحت حمایت در این دوره‌ها نکات ارزنده‌‌ای را در زمینه احکام، بهداشت فردی، بهداشت روانی و سبک زندگی فرا می‌گیرند.

شایسته ذکر است؛ هم اکنون بیش از دو هزار و 800 خانوار با جمعیتی بیش از چهار هزار و 500 نفر از خدمات کمیته امداد شهرستان رباط کریم بهره مند می شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد

یکی از خدمات کمیته امداد به مددجویان تحت پوشش ساخت مسکن برای افراد واجد شرایطی است که فاقد مسکن هستند.

شهرستان بابل که به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر مازندران محسوب می شود، ۸۶۰ خانواده تحت پوشش این نهاد مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده فاقد زمین هستند، تا کمیته امداد بتواند برای آنها مسکن بسازد. کمیته امداد با همکاری بسیج سازندگی، سپاه و حمایت دولت بدون هیچ محدودیتی برای خانواده های تحت پوششی که دارای زمین و پروانه ساخت داشته باشند مسکن می سازد.

خانه های احداثی کمیته امداد ۵۶ متری است و با کمک بلاعوض، یک میلیارد ریالی و پرداخت تسهیلات چهار میلیارد ریالی با کارمزد ۴ درصد برای این مددجویان خانه احداث می شود.

کمیته امداد که به طور جدی و بدون هیچ محدودیتی پیگیر خانه دار شدن مددجویان تحت پوشش خود می باشد، شرط واجب زمین و پروانه ساخت ۲ اولویت و پیش نیاز تحقق این مهم است.

تعدادی از مددجویان کمیته امداد که فاقد زمین هستند، نمی توانند از خدمات و حمایت های لازم ارائه شده از سوی کمیته امداد، سپاه و دولت برای خاندار شدن بهره مند شوند.

با توجه به افزایش قیمت زمین به خصوص در مناطق روستایی امید به خانه دار شدن برای این مددجویان به یک آرزو تبدیل شد.

تعدادی از خانواده های مددجو، دارای زمین هستند اما بخاطر اینکه این زمین ها خارج از بافت روستا واقع شد، امکان صدور پروانه ساخت برای این زمین ها وجود ندارد.

مددجویان کمیته امداد بابل برای تحقق رویای خود دست نیاز به سوی خیرین دراز کردند، تا خیرین بابلی که در کشور از جمله برترین ها هستند برای تامین زمین این مددجویان کمک کار باشند.

مددجویان که بر این باورند خیرین بابلی در بخش بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مدرسه سازی سرمایه گذاری های ارزشمندی انجام دادند در این حوزه هم با تشکیل یک مجمع خیرین کمک کار باشند.

در سال گذشته ۳۵ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل که دارای زمین و پروانه ساخت بودند خانه احداث و به آنها تحویل شد و از طرف دیگر در سال جاری ۵۳ واحد برای این مددجویان در حال ساخت است، و تعدادی از واحدها پیشرفت فیزیکی آن بالای ۹۰ درصد است.

یکی از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل بیان داشت: در سالهای اخیر قیمت زمین در روستاها افزایش چشم گیری داشته است که خرید زمین را از توان مالی مددجو خارج کرد.

رمضان عابدی اظهار داشت: در روستاهای بابل کمترین قیمت زمین متری حدود۵۰ میلیون ریال است که خرید زمین برای ما غیر ممکن است.

وی با بیان این مطلب که در حاشیه جنگل در جنوب بابل در بخش بندپی شرقی این شهرستان سکونت دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمین ما خارج از بافت روستایی محسوب می شود دهیاری روستا مجوز صدور پروانه ساختمان را صادر نمی کند.

عابدی بیان داشت: تقاضای ما از مسوولان آن است تا کمک کنند زمین های مددجویان واجد شرایط ساخت مسکن زمین آنها داخل بافت قرار گیرد تا بتوانیم از بسته حمایتی که برای ساخت مسکن در نظر گرفته شد بهره مند شویم.

این مددجوی کمیته امداد با بیان این نکته که اگر این امکان وجود ندارد که زمین در داخل بافت روستایی قرار گیرد، ادامه داد: در شرایط کنونی دست نیاز ما به سوی خیرین است تا با تامین زمین آرزوی دیرینه خانه دار شدن مددجو محقق شود.

عابدی تصریح کرد: با توجه به کهولت سن دیگر توانی برای کارکردن وجود ندارد و اگر زمین تامین شود، از فرصت بسیار خوب پیش آمده برای خانه دار شدن بهره مند خواهیم شد.

انبوه سازی گره گشا است

رئیس کمیته امداد بابل در این خصوص بیان داشت: با توجه به مشکل تامین زمین برای برخی از مددجویان تحت پوشش فاقد مسکن انبوه سازی در این حوزه گره گشا است.

احمد نیک پی اظهار داشت: اگر بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین زمینی تهیه کنیم که با انبوه سازی برای مددجویان مسکن ساخته شود، صرفه جویی های خوبی در تهیه زمین و ساخت مسکن خواهد شد.

منبع: ایرنا

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت ممتاز خیرین بابلی که در کشور کم نظیر هستند ورود آنها برای تامین زمین برای ساخت مسکن مددجویان یک یک نیاز جدی است.

نیک پی خاطرنشان کرد: به جای تهیه زمین برای هر خانواده ی فاقد مسکن تحت پوشش این نهاد، درصدد آن هستیم با تهیه یک قطعه زمین چند واحد در آن احداث شود که این کار هزینه ساخت را کاهش می دهد و از طرف دیگر مشکل تهیه زمین هم کمتر خواهد شد.

رئیس کمیته امداد بابل با بیان این که در یک سال اخیر ۳۵ واحد مسکونی تحویل مددجویان کمیته امداد بابل شد، گفت: ۵۳ واحد مسکونی دیگر در سال جاری تکمیل و تحویل مددجویان تحت پوشش این شهرستان خواهد شد.

خانه معطل زمین

احمد نیک پور افزود: خانه های ساخته شده برای مدد جویان کمیته امداد ۵۶ متری است که بعد از تکمیل نهایی تحویل این خانواده ها خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای احداث این واحدهای مسکونی یک میلیارد ریال کمک بلاعوض به خانواده ها پرداخت می شود و مابقی با ارائه تسهیلات با کارمزد چهار درصد تامین می شود.

رئیس کمیته امداد بابل اضافه کرد: هر خانواده مدد جویی که زمین داشته باشد و بتواند پروانه ساخت بگیرد کمیته امداد، با همکاری سپاه و دولت برای آنها مسکن می سازد.

نیک پور ادامه داد: دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن حمایت های خوبی ارائه می کند که خانواده های مددجویی که واجد شرایط هستند می توانند از آن بهره مند شوند.

وی با بیان این که، خانه ای که کمیته امداد با همکاری سپاه و دولت برای مددجویان احداث می کند به طور حتمی باید داخل بافت و دارای پروانه باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین زمین برای مدد جویان تحت پوشش به یک مشکل جدی تبدیل شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: ۸۶۰ مددجوی کمیته امداد بابل مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده مشکل تامین زمین دارند.

شهرستان بابل ۹ هزار و ۶۰۰ خانواده مددجوی تحت پوشش کمیته امداد دارد که به صورت ماهانه بیش از ۹۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان استان ها استان‌ها

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • دومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد بهره برداری شد
  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت