Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سیدمحمد صاحبکارخراسانی رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در هشتمین نشست سراسری فن‌بازارهای منطقه‌ای گفت: حدود 17 هزار شرکت در سامانه مربوط به ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان نام کاربری ایجاد کرده‌اند و نیمی از این تعداد اطلاعات مربوطه و فرم‌های لازم را پرکرده‌اند و وارد فرایندهای ارزیابی شده اند، از این میان 4300 شرکت رد شده اند و حدود 3100 شرکت هم تایید شده‌اند و مابقی هم در فرایندهای ارزیابی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در فرایندهای ارزیابی استانداردهای بالایی در نظر گرفته شده و سعی داریم تا شرکت‌هایی که واقعاً عمق فناوری دارند، بتوانند از خدمات استفاده کنند، از این رو حتی 300 شرکت هم که در گذشته مشمول استفاده از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان بوده‌اند اکنون از سیستم خارج شده‌اند، چرا که تاییدیه دانش‌بنیان مادام العمر نیست و رمز پویایی هر سیستمی آن است که همانطور که ورودی دارد خروجی هم داشته باشد.

دکتر صاحبکار تاکید کرد: فن بازارهای منطقه ای هم باید با توجه به ارزیابی‌ها و کسب استانداردهای لازم وارد کار شوند و برای حفظ کیفیت و رقابت، باید سخت گیری‌های لازم وجود داشته باشد.

عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری به شروط کارایی و بهره‌وری بالا از فن بازارها اشاره کرد و گفت: فن بازار زمانی کارایی لازم را دارد که هم فعالان بخش خصوصی و هم نهادهایی که در حوزه توسعه فناوری در مجموعه‌ها هستند در فن بازار فعالیت کنند، همه نهادهای مربوطه باید وارد عمل شوند و هرچه بازیگران این عرصه حضور پررنگ‌تری داشته باشند فن بازار موفق‌تر خواهد بود.

صاحبکار با اشاره به نقش کارگزاران فن بازارهای منطقه‌ای گفت: کارگزاران در این مسیر نقش پررنگی دارند و به مثابه زنبور عسل می توانند گرده افشانی کنند و در عرصه فناوری و تولید دانش‌بنیان، زایندگی ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: باید از تمام ظرفیت های موجود استفاده کنیم و کارگزارها هم به عنوان اقشار مرجع در اقصی نقاط کشور سعی کنند سبدی از فعالیت‌های خدماتی را به شرکت‌های فعال در این حوزه ارائه کنند، همچنین کارگزاران باید به ما کمک کنند تا بتوانیم مسیر توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان را هموارتر کنیم و سرعت توسعه را بالا ببریم.

وی به برنامه 110حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین شده اشاره کرد و گفت: برنامه جامع توسعه کسب و کار دانش‌بنیان در قالب برنامه‌های خدماتی، حمایتی، مشاوره‌ای و حمایت‌های ذیل قانون تدوین شده تا همه آنچه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها در مسیر خود نیاز دارند را در دسترس داشته باشند و 6 برنامه از این 110 برنامه بر عهده فن بازار گذاشته شده است.

عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری تصریح کرد: گستره این حمایت‌ها از تسهیلات مالی، معافیت‌های گمرکی، معافیت‌های مالیاتی، خدمات بیمه تامین اجتماعی تا خدمات مشاوره‌ای و حمایت از کالاهای ساخت داخل را شامل می‌شود.

صاحبکار در ادامه صحبت‌های خود به رفع نیازهای فناورانه صنایع بزرگ در کشور اشاره کرد و گفت: تمایل داریم با همکاری مرکز فن بازار ملی ایران، تمام این فعالیت‌ها توسط بخش خصوصی انجام شود و بخش خصوصی با حمایت و کمک بخش دولتی بتواند متولی اصلی رفع نیازهای فناورانه صنایع باشد.

هشتمین نشست سراسری فن‌بازارهای منطقه‌ای، با حضور نمایندگانی از مرکز فن‌بازار ملی ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، جهاد دانشگاهی کشور، صندوق نوآوری و شکوفایی و کارگزاران 15 فن‌بازار منطقه‌ای در شیراز برگزار شد.

در این نشست که با رویکرد ارائه تجربه های موفق و تبادل اطلاعات برگزار شده، آخرین وضعیت برنامه‌ها و فعالیت‌های فن‌بازارهای کشور بررسی شده و تجربیات حاصل از اقدامات انجام شده در راستای توسعه و رونق بازار فناوری کشور به اشتراک گذاشته شد.

200/202

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاورد‌های خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص‌های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک‌های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص‌های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک‌های علم و فناوری و هیئت‌های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان‌های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان