Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوردن بر اساس فصول، نه تنها برای این کره خاکی بهتر است، بلکه به نفع جیب تان هم رفتار می کنید.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آریا، در اینجا می خواهیم در مورد مواد غذایی صحبت کنیم که یهتر است در فصل تابستان آن ها را مصرف نکنید.

مرکبات: شاید بتوانید یک سری از مرکباتی که در انبارها بوده اند را پیدا کنید، ولی بیشتر مرکبات به هوای سرد برای رشد و به ثمر رسیدن نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیب زمینی شیرین: سیب زمینی شیرین در پاییز برداشت می شود و شاید انوع محلی آن را بتوانید تا بهار هم پیدا کنید. اما با شروع فصل گرما دیگر خبری از سیب زمینی شیرین نیست و اگر هم چیزی به نام سیب زمینی شیرین پیدا کردید، احتما از چین وارد شده است.

گوشت گاو: واقعیت این است که بیف یا گوشت گاو دمای بدن شما را بالا می برد. موادی که پروتئین و چربی زیادی دارند، در هنگام هضم گرمای زیادی را تولید می کنند. آن ها به کندی از دستگاه گوارش تان عبور می کنند و باعث می شوند که انرژی بیشتری را مصرف کنید.

انار: همان طور که می دانید انار برای فصل پاییز است. اگر در فصول دیگر آن را را دیدید، مطمئن باشید از کشورهای دیگر مثل شیلی وارد شده است. به جای انار از میوه های آبدار وطنی مثل هلو و شلیل استفاده کنید.

چای و قهوه: نوشیدنی های مورد علاقه شما در اول صبح، ادرارآور هستند. پس شاید راه خیلی مناسبی نباشد تا یک روز گرم را با آن آغاز کنید. خوردن نوشیدنی های ادرارآور باعث می شود بیشتر دستشویی بروید و آب و نمک بیشتری از دست بدهید و در نتیجه بدن تان کم آب شود. سعی کنید از آب میوه های تازه استفاده کنید.

بلغور جو: کربوهیدرات های پیچیده مثل بلغور جو و برنج قهوه ای و گندم پروتئین زیادی دارند. هضم حبوبات برای بدن شما دشوار است و این فعالیت بیشتر برای هضم باعث می شود دمای بدن تا بالا رود.

مارچوبه: مارچوبه یک محصول بهاری است و اگر در دیگر فصل های سال هم پیدا شود، مطمئنا بهترین نوع آن نیست. شاید در اوایل تابستان بتوانید آن را پیدا کنید، اما طعم خوبی نخواهند داشت. می توانید به جای مارچوبه از نخودفرنگی یا لوبیا سبز استفاده کنید.

صدف: غذاهای دریایی هم همانند میوه ها فصل های خاص خود را برای مصرف دارند. در زمان های تخم ریزی حیوانات دریایی مثل صدف ها که در تابستان است، بهتر است از این غذاها استفاده نکنید. شکار و مصرف آن ها در زمان تخم ریزی می تواند جمعیت آن ها را به خطر بیاندازد. همچنین طعم و مزه آن ها هم فرق خواهد داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۳۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از جام جم، ظاهرش نشان نمی‌دهد؛ این‌که بیماری ساده‌ای مانند غلظت خون می‌تواند حرکت خون در رگ‌ها را کند کرده، کم آبی شدید ایجاد کند، باعث لخته خون شده و در نهایت گاهی به سکته قلبی و مغزی یا حتی بیماری‌های مزمن مانند تنگی نفس منجر شود. واقعیت همین است که غلظت خون یا پلی‌سیتمی، بسیار آهسته رشد می‌کند. به این معنا که این شانس را به فرد می‌دهد که از پیشرفت بیماری جلوگیری کند و برای سال‌های طولانی، به دور از عوارض ناشی از آن، زندگی آرام و سالمی داشته باشد اما در غیر این صورت، دردسرهایی جدی برای فرد مبتلا به همراه خواهد داشت.

شاید بهتر است همین ابتدای ماجرا، این تصور اشتباه را که خون تیره یا حتی خون ظاهرا غلیظ، نشان‌دهنده غلظت خون فرد است، کنار بگذاریم؛ آن‌وقت است که بهتر می‌توانیم به مبانی علمی‌تری که بیماری پلی‌سیتمی را همان غلظت خون می‌گویند، اعتماد کنیم؛ نوعی بیماری که وقتی مقدار هموگلوبین خون از میزان نرمال بیشتر می‌شود، می‌توانیم بگوییم که فرد غلظت خون دارد. در واقع زمانی که درصد گلبول‌های قرمز خون بیشتر از حالت نرمال باشد، فرد به غلظت خون بالا مبتلا شده است؛ اتفاقی که باعث می‌شود کیفیت کار گلبول‌های قرمز کاهش پیدا کند و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها و اندام‌های بدن به‌درستی انجام نشود.

علائم و راه‌های درمان غلظت خون | برای غلظت خون چه بخوریم؟

خطری جدی در پس ظاهری آرام

شاید بهتر است به غلظت خون هم مانند فشار خون و دیابت نگاه کرد؛ چراکه خودش به‌تنهایی شاید چندان خطرناک به نظر نیاید اما زمینه‌ساز بیماری‌ها و مشکلاتی در بدن می‌شود که فرد را به دردسرهایی جدی می‌اندازد. مثلا این‌که افزایش غلظت خون در بدن می‌تواند باعث کُندشدن حرکت خون در قلب و رگ‌ها شود وخب چنین اتفاقی ممکن است خدای نکرده به سکته مغزی ختم شود.

آمبولی ریوی و بزرگ‌شدن کبد و طحال هم از دیگر عوارضی است که غلظت خون می‌تواند به‌دنبال داشته باشد. برای همین است که اتفاقا بر خلاف ظاهر آرام وبی‌حاشیه غلظت خون، می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌هایی شود که جبران‌شان، سخت، دشوار و زمان‌بر است؛ نوعی بیماری که آرام‌آرام و با گذشت زمان رشد می‌کند و در قریب به اتفاق موارد، خودش را در سنین۴۰سالگی به بعد نشان می‌دهد.

دچار غلظت نشوید

پیشگیری از ابتلا به غلظت خون، در دو گروه دسته‌بندی می‌شود؛ دسته اول عواملی هستند که دراختیار انسان است و با رعایت آنها می‌تواند از غلیظ‌شدن خون جلوگیری کند ودسته دوم،عواملی ناخودآگاه هستند که به‌دلیل شرایط زندگی، ژنتیکی، ارثی و...می‌توانند فرد را به غلظت خون برسانند؛ پس چه بهتر که از علت‌هایی مانند کشیدن سیگار، پرخوری و کم‌تحرکی و ازهمه مهم‌تر، تحمل استرس‌ و فشارهای ذهنی و روانی دوری کرد.

این راهم درنظر داشته باشید که افرادی که در ارتفاعات و مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند، به‌دلیل کمبود اکسیژن در چنین مناطقی، بیشتر از دیگران، ممکن است به بیماری غلظت خون مبتلا شوند. آن وقت است که برای غلظت خونی که در اثر تعریق شدید، کیست‌های متعدد کلیه، بیماری‌های زمینه‌ای، مسمومیت با مونوکسید کربن، مشکلات خونی و... ایجاد می‌شود، باید به فکر چاره‌ای درمانی و پزشکی بود.

درمان را جدی بگیر!

درمان‌های غلظت خون در سه گروه درمان‌های دارویی، پرتودرمانی و نهایتا درمان‌های خانگی که برای بسیاری از ما آشنا هستند، تقسیم‌بندی می‌شوند. این‌طور که معلوم است، پزشک برای کاهش غلظت خون، داروهای رقیق‌کننده خون را به شما پیشنهاد می‌دهد که این داروها را باید دقیقا طبق دستورالعمل و تجویز پزشک متخصص مصرف کنید.

در برخی موارد، پرتودرمانی و البته در بسیاری از موارد، مصرف مواد رقیق‌کننده خون مانند آب انار، چای سبز و...توصیه می‌شوند.در این میان، فراموش نکنید بیمارانی که به نشانه‌های غلظت خون‌شان آگاه هستند،باید درصورت بروزعلائم، پیش ازهرگونه خوددرمانی، خودشان را به پزشک متخصص برسانند؛ چراکه درمان غلظت خون اگر به‌موقع صورت نگیرد، می‌تواند مشکلاتی جدی‌تر ازهروقت دیگری را به همراه داشته باشد.

من غلظت خون دارم؟

«اگر ضعف و بی‌حالی و خستگی مداوم دارید، سردرد و سرگیجه به سراغ‌تان می‌آید، گاهی دچار تاری دید می‌شوید، بعد از حمام‌رفتن دچار خارش پوستی می‌شوید و تنگی نفسی بیش از حالت معمول دارید، به غلیظ‌بودن خون‌تان شک کنید.» این را دکترآرش انوشیروانی، فوق تخصص خون می‌گوید که معتقد است اینها فقط برخی از نشانه‌های احتمالی غلظت خون هستند اما برای تشخیص قطعی غلظت خون، شرح حال و معاینه، همراه با درخواست آزمایش‌های کامل لازم است: «اگر میزان هموگلوبین در بانوان بیشتر از ۱۶ میلی‌گرم در دسی‌لیتر ودرآقایان بیشتر از۱۸میلی‌گرم دردسی‌لیترباشد و همچنین به تناسب آن میزان هماتوکریت افزایش پیدا کند، احتمال غلیظ‌بودن خون فرد وجود دارد.»

کد خبر 845953 برچسب‌ها سلامت خبر مهم خون

دیگر خبرها

  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • عکس| دست نیافتنی ترین تیم های جهان را بشناسید
  • وضعیت نامناسب استان یزد در زمینه مجوز الکترونیکی
  • آسفالت نامناسب خیابان شهید رودکی در ارومیه
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • خطرات تشک نامناسب | مشکلی که هر شب خوابتان را جهنم می‌کند
  • بسته بندی نامناسب کالا سبب تولید پسماند می‌شود
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید
  • نامناسب بودن معابر، مشکل آزار دهنده معلولان کردستانی
  • کلافگی رانندگان از رانندگی در جاده فرسوده آران و بیدگل - ابوزیدآباد + فیلم