Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:43:14 GMT

کشور آلمان نیروگاه بادی در دامغان می سازد

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۵۵۷۱۸

کشور آلمان نیروگاه بادی در دامغان می سازد

امیر خلیلی خواه روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که سرمایه گذاران آلمانی بیش از 400 میلیون یورو برای راه اندازی این نیروگاه ها ارز وارد ایران اسلامی می کنند، افزود : برجام فرصتی ارزشمندی برای حضور فعالان اقتصادی از نقاط مختلف جهان به کشور را فراهم کرده است.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه های اقتصادی 27 هزار میلیارد ریالی در هفدهم خرداد ماه 94 در استان سمنان، گفت: سرمایه گذاری فعالان بخش خصوصی آلمان در دامغان از نمونه هایی ارزشمند از عملیاتی شدن این تفاهم نامه هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی سمنان با بیان این که در 2 سال گذشته بیش از 6 هزار و 500 میلیارد تومان تفاهم نامه اقتصادی از سوی دولت یازدهم با بخش خصوصی در استان منعقد شد، گفت: مردم این دیار در آینده نزدیک طعم رونق اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی را می چشند.
خلیلی خواه با انتقاد از بعضی از مسوولان که با درشت نمایی تعدادی از مشکلات در رغبت فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در استان می کاهد، تصریح کرد : سمنان توانایی پذیرش سرمایه گذاری به هر اندازه در نواحی و شهرک صنعتی را دارد.
وی ادامه داد : در سفر فروردین ماه سال 95 دکتر روحانی به سمنان تفاهم نامه های مهم و ارزشمندی با بخش خصوصی منعقد شد و با اجرایی شدن این طرح ها در میان مدت بخش قابل توجهی از مشکلات اقتصادی استان کاهش می یابد.
به گفته وی شهرستان دامغان را به دلیل موقعیت جغرافیایی و برخورداری از اقلیم و شرایط آب و هوایی از نقاط مطلوب استان برای سرمایه گذاری در بخش احداث نیروگاه های بادی به شمار می رود.
وی بیان داشت : سرعت باد در دامغان در بعضی از روزهای سال به بیش از 80 کیلیومتر برساعت می رسد و باید از این منابع برای تولید انرژی های پاک بهره گرفت.
خلیلی خواه ادامه داد : حضور سرمایه گذاران در استان به عنوان یک اصل مهم برای تمام مسوولان مربوط نهادینه شده است و بخش قابل توجهی از همایش های اقتصادی که در استان برگزار می شود برای افزایش جذب سرمایه گذار است.
نرخ مشارکت اقتصادی استان سمنان 39.4 درصد در سال 95 و سهم شاغلان در بخش های مختلف اقتصادی در بخش خدمات بیش از 49 درصد، در بخش صنعت و معدن بیش درصد و در کشاورزی بیش از 18 درصد بوده است.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود

جانشین سازمان‌ پدافند غیرعامل کشور گفت: بر اساس دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل، باید ۳۰ درصد نانوایی‌های سطح استان سمنان دوگانه‌سوز شود و برای شهرهای بزرگ، نانوایی سایر پیش‌بینی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، سردار محسن ساسانی امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک با استاندار سمنان اظهار کرد: با قاطعیت عرض می کنم که امروز هیچ عملیات نظامی قادر نیست در تمام کشور ما در یک لحظه سامانه سوخت‌رسانی ما را قطع کند، اما بحث حملات رایانه‌ای از مواردی است که باید از لحاظ پدافند غیرعامل بیش از پیش مورد توجه باشد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل های پدافند غیرعامل، باید ۳۰ درصد نانوایی های سطح استان سمنان دوگانه‌سوز شود و برای شهرهای بزرگ، نانوایی سایر پیش‌بینی شود.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه پیش‌بینی و پیشگیری، دو اصل بسیار مهم در حوزه پدافند غیرعامل است، خاطرنشان کرد: طراحی، سازماندهی، تجهیز، آموزش، تمرین و رزمایش ارکان اصلی دستیابی به آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل است.

ساسانی تصریح کرد: فرمانده مقابله با شرایط اضطراری و بحران و فرماندهی عملیات در سطح استان، استاندار هر استان است.

وی ادامه داد: یکی از سیاست‌های اصلی ما در بحث پدافند غیرعامل، توجیه و توضیح متقابل در خصوص سیاست‌ها و سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل است که این مهم برای آمادگی بیشتر در تمام سطح کشور، در دستور کار ما قرار دارد.

کد خبر 749299

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند