Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر با اشاره به ضعف‌های مدیریتی قالیباف در شهرداری گفت: شاخصه بحران مدیریت، شخص شهردار در این 12 ساله مدیریت شهری است.
محمدباقر قالیباف در مراسم رونمایی و بهره‌برداری از دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، یکی از بحران‌های موجود در کشور را بحران مدیریت دانسته و گفته است دلیل آن این است که از این امکانات به‌درستی استفاده نمی‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران در ادامه صحبت‌هایش گفته است: بحران ما این است که پشت این تریبون‌ها قرار می‌گیریم و یادمان می‌رود برای چه کسی صحبت می‌کنیم.
شهردار تهران در حالی از وجود بحران در مدیریت صحبت کرده است که پرونده‌های مدیریت شهری شهرداری، پاسخگو نبودن شهرداری به نهادهای نظارتی مثل شورا و موضوعاتی ازاین‌دست این روزها مورد توجه قرار گرفته‌اند. همچنین پرونده 12 ساله مدیریت شهری قالیباف پر از تخلفات مدیریتی و اجرایی است و علاوه بر این آقای شهردار و مدیران مربوط به شهرداری در هیچ زمینه‌ای حاضر به پاسخگویی درباره این تخلفات و شفاف‌سازی درباره آن‌ها نیستند.
غلامرضا انصاری در واکنش به صحبت‌های قالیباف در خصوص وجود بحران در مدیریت کشور به رویداد۲۴گفت: شاخصه این بحران مدیریت، شخص شهردار در این 12 ساله مدیریت شهری است. درواقع مصداق همه حرف‌هایی که مطرح شده را در ایشان می‌توان پیدا کرد.ایشان وقتی کشور را به دو دسته 4 درصدی و 96 درصدی تقسیم کرد و از نتیجه آن برای تبلیغات ریاست جمهوری خودش بهره گرفت مهم‌ترین مصداق این بحران را که مطرح کرده است نشان داد.
او در ادامه با اشاره به کارنامه مدیریت شهری قالیباف افزود: من این نکته را در تذکر پیش از دستورم در شورای شهر هم مطرح کردم که اخلاق مدیریت ایجاب می‌کند وقتی دوره مدیریتی ما تمام می‌شود، حتی اگر رقیبمان سر کار بیاید با توجه به اینکه کشور برای مردم است و هر ضعفی در مدیریت ما درنهایت مردم را از همه بیشتر متضرر می‌کند باید با کمترین چالش مدیریت را انتقال دهیم.
عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران شواهد موجود در مدیریت قالیباف را خلاف این اصل اخلاقی دانست و توضیح داد: شهرداری در طول این سال‌ها املاک بزرگ مثل شهروند را واگذار کرده است، همچنین مجموعه عظیمی به نام شهر آفتاب را هم به بخش خصوصی سپرده است. در ادامه این واگذاری‌ها شاهد این بودیم که در طول این سال‌ها زمین‌های بزرگ مقیاس بابت طلب پیمانکاران واگذار شده‌اند و به‌این‌ترتیب حجم بدهی‌ها برای شهرداری باقی مانده است.
انصاری همچنین به مسئله تراکم فروشی در شهرداری اشاره کرد و گفت: علاوه بر این بحث فروش هوا و تراکم فروشی‌های گسترده شهرداری که واکنش‌های زیادی را هم در پی داشت یکی دیگر از مشکلات شهرداری در مدیریت بود. درواقع شهردار به این واسطه قصد داشت ضعف‌های مدیریتی خود را پوشش دهد. و همه این‌ها باعث شد تا چیزی که به شهردار بعدی می‌رسد چیزی جز یک جزیره سوخته نباشد.
او با تأکید بر قراردادهای مبهم شهرداری اضافه کرد: در کنار همه این ضعف‌های مدیریتی آشکار در شهرداری، قراردادهای مبهم نیز به این فهرست اضافه شده‌اند که یکی از آن‌ها قرارگاه امام رضا(ع) است. این قرارداد هیچ نقطه روشن و مشخصی ندارد. یعنی اصلاً معلوم نیست به کجا وصل است، یا ثبت آن به کجا وابسته است. این اقدامات به دنبال عدم صداقت به وجود می‌آید و باعث به چالش کشیده شدن مدیران آینده می‌شود.
به گفته انصاری یکی از وظایف شورای پنجم، به چالش کشیدن همین قراردادها در 6 ماه تا یک سال گذشته است.
او با طرح این موضوع گفت: با توجه به اینکه شورای آینده شهر تهران مبنای خود را پاکدستی گذاشته‌اند و علاوه بر این مجموعه به‌صورت یکدست اصلاح‌طلبی است انتظار می‌رود همه قراردادهای 6 ماه تا یک سال گذشته شهرداری را بررسی کنند و قراردادهایی را که با مصلحت شهروندان سازگار نیست با شجاعت اعلام کرده و برای لغو آن‌ها تا جایی که می‌توانند تلاش کنند.
عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به موضوع مزایده تبلیغات محیطی مترو و مطرح شدن نام فرزند یکی از اعضای شورای شهر به‌عنوان مدیر پروژه تشریح کرد: طرح موضوع حضور فرزند یکی از اعضای شورای شهر در این جریان به نظر می‌رسد یکی از فرافکنی‌هایی است که می‌خواهد ذهن را از مسائل مهم‌تر منحرف کند. علاوه بر این با توجه به شواهدی که این چهار سال در عملکرد اعضای شورا وجود داشته است این مسئله بعید به نظر می‌رسد.
او در ادامه افزود: من به نمایندگی از 13 نفر عضو اصلاح‌طلب شورای چهارم این اطمینان را می‌دهم که به دلیلشان نظارتی شورا و رقابتی که اعضا بر سر موضوع مدیریت شهری داشتند، اگر چنین ادعایی صحت داشت پیش‌ازاین رسوا شده بود. قطعاً در مجموعه اصلاح‌طلبان شورا این مورد یافت نمی‌شود و این را می‌توان با توجه به سابقه اصلاح‌طلبان در دولت‌های گذشته و شورا جست‌وجو کرد که نشان از این است که هیچ‌گونه تخلفی در دوران مدیریتی خود نداشته‌اند.
انصاری همچنین با اشاره به موضع شهرداری و مدیران آن نسبت به اعضای اصلاح‌طلب شورا تأکید کرد: علاوه بر این اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر هم در این چهار سال کوچک‌ترین سوءاستفاده‌ای از مقام خود نکرده‌اند و هیچ سندی مربوط به رانت‌های مجموعه شهرداری در کارنامه خود ندارند. علاوه بر اینکه موضع‌گیری آقای قالیباف و مدیران شهرداری به نحوی بود که اجازه ورود این افراد به‌عنوان مدیر برای پروژه‌ای در شهرداری داده نمی‌شد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • خروج علیه شهردار تهران
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود