Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات عراقی می گویند بیش از سه چهارم از جمعیت یک میلیون نفری موصل از مهر سال گذشته تاکنون از این شهر رفته اند. به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،‌ شهر موصل عراق از سال 2014 تحت کنترل گروه تکفیری - صهیونیستی داعش بود و مردم این شهر از آن زمان در شرایط بسیار دشواری به زندگی ادامه داده دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه های منتهی به آزادی موصل، باز هم این مردم عادی و سکنه شهر بودند که بیشترین صدمه را دیدند و دهها تن از آنان در درگیری ها کشته شدند، مجبور به ترک محل زندگی خود شدند یا اینکه داعش از آنها به عنوان سپر انسانی استفاه کرد. شبکه پرس تی وی در گزارشی از موصل به یک خانواده عراقی اشاره کرد و گفت: چهره زشت جنگ خود را به این خانواده در موصل نشان داد. اعضای وحشت زده این خانواده در حالی که زیر آوار خانه خود - که تروریست های داعش آن را منفجر کرده بودند - گرفتار بودند با کمک نیروهای عراقی نجات یافتند. از هفته ها قبل هزاران غیر نظامی بدون آب و غذا در این بخش از شهر حبس شده بودند. یکی از این افراد (خانم) در مورد این وضع گفت:‌ «داعش کاری کرد گرسنگی بکشیم. هیچ آب و غذایی نبود. دیشب بدون شام خوابیدیم و اکنون هم صبحانه ای نداریم.»بسیاری از مردم به اندازه کافی خوش شانس نبودند و در بمباران نیروهای تحت امر آمریکا جان خود را از دست دادند. حملات هواپیماهای آمریکایی از یک طرف و گلوله باران و شلیک تک تیراندازهای گروه های تروریستی از سوی دیگر جان غیر نظامیان را می گرفت.علا شاکر از نیروهای ویژه عملیاتی عراق گفت: «بیشتر کسانی که نزد ما می آیند زنان، کودکان و افراد سالمند هستند. وقتی از آنها می پرسیم پدر یا برادران آنها کجا هستند می گویند داعش آنها را کشته است.»گروهی از زنان و کودکان با برداشتن مقدار کمی از دارایی های باقی مانده خود برای در امان ماندن از خطر درگیری ها مجبور به ترک محل زندگی و عزیزان خود شدند. آنها می گویند داعش ماهها از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده کرد.یکی از اهالی موصل گفت: «داعش رفتار بدی با ما داشت. محل زندگی ما مانند زندانی بود که داعش در آن را قفل کرده بود و می گفت بیرون نیایید و همانجا بمیرید.»غیر نظامیانی که توانستند به سلامت از شهر فرار کنند مجبور بودند ساعت ها راه بروند تا به جای امنی برسند.یکی از این افراد که به همراه همسر و سه فرزندش فرار کرده بود گفت: «ما از یک منطقه به منطقه دیگر می رفتیم. یکی از آن روزها ما 13 ساعت راه رفتیم. از ساعت 10 صبح تا پس از نیمه شب فقط راه می رفتیم.»گاهی اوقات تروریست ها خود را به شکل مردم عادی در آورده و با کسانی که از شهر فرار می کردند همراه می شدند. آنها سپس خود را در میان مردم منفجر می کردند که در نتیجه تعداد فراوانی جان خود را از دست می دادند.مقامات عراقی می گویند بیش از سه چهارم از جمعیت یک میلیون نفری موصل از اکتبر سال گذشته تاکنون از این شهر رفته اند. بسیاری از آنها اکنون در چادرهایی زندگی می کنند که در اردوگاهی نزدیک این شهر برپا شده است. آثار به جا مانده از زخم های جنگ بر پیکر این خانواده ها شاید هرگز به طور کامل از بین نرود. تنها درمان از بین بردن آثار جنگ امیدی است که این خانواده ها برای از ابتدا آغاز کردن زندگی خود در موصل - که زمانی دومین شهر بزرگ عراق بود - دارند. دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی نمایشگاه موزه عبرت ایران امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در شهرستان شیروان افتتاح شد.

استاندار خراسان شمالی در مراسم افتتاح این نمایشگاه، با اشاره به فسادهای مختلف در دوران پهلوی و مقایسه شرایط ایران پیش و پس از انقلاب، گفت: برگزاری نمایشگاه موزه عبرت، فرصت خوبی برای تبیین پیشرفت‌های انقلاب اسلامی و ظلم و ناکامی‌های رژیم ستمشاهی است.

محمدرضا حسین‌نژاد با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه موزه عبرت، به تصویر کشاندن ظلم و فساد دوران رژیم ستمشاهی برای نسل جوان را بسیار مهم دانست و ادامه داد: در این مسیر پاسخگویی و روشنگری مسائل در تبیین موضوعات و شفاف‌سازی آنها نقش ارزشمندی دارد.

وی بیان کرد: موزه عبرت می‌تواند برشی اجمالی از ظلم رژیم ستمشاهی را نشان دهد و اعلام کند که ملت ایران با همدلی توانست در مقابله با طاغوت و فرعون زمان خود، صبورانه، با افتخار و عزتمند پیروز شود.

حسین‌نژاد اظهار کرد: زمانی که مردم ایران فهمیدند سران طاغوت و شاهان هیچ نیستند و نوکر آمریکا هستند، در مقابل آنها به پا خاستند و به روشنگری پرداختند و شکنجه‌های بسیاری دیدند. امیدوارم نمایشگاه موزه عبرت مورد استقبال مردم واقع شود و بویژه حضور قشر جوان را در این نمایشگاه داشته باشیم تا ترویجی برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشد.

وی به وضعیت اسفبار دوران رژیم پهلوی و عمق فاجعه این دوران اشاره کرد و گفت: وقایع این دوران باید برای مردم بازگو شود و با ترسیم گذشته باید بدانیم که تاوان‌های داده‌شده برای چه چیزی بوده است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اتحاد دینی مطابق با ارزش‌های دینی و حمایت مردم و با راهبری رهبری دینی، بصیر، دانا و آگاه مورد ارزش است، افزود: پیشرفت‌های کشور باید برای نسل جوان تشریح شود، امروز ایران به دستاوردهای بسیاری در جهان رسیده و این بیانگر حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران است و خیلی‌ها می‌خواهند این مهم را کمرنگ جلوه دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • سد معبر عمومی و اشغال پیاده‌روها به هر دلیلی ممنوع است
  • روزهای سختی در انتظار استقلال است
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی
  • فرهنگیان به‌عنوان قهرمان ملی معرفی شوند
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست