Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

نایب رئیس مجمع نمایندگان تهران گفت: تعهدات مالی و قراردادهای بلندمدت شهرداری در شرایط فعلی سبب تضییع حقوق مردم می‌شود.

محمدرضا نجفیدر واکنش به افشاگری مدیر معزول مترو تهران درباره واگذاری تبلیغات شرکت مترو، گفت: به صورت متعارف، اخلاقی و حتی مصلحت اندیشی برای نفس کار، آینده سازمان، ماموریت‌ها و رسالت‌ متولیان و متصدیان شهرداری فعلی باید تا روی کار آمدن شورای شهر جدید و تعیین تکلیف شهرداری جدید، تعهد و مسئولیت حقوقی، مالی و کاری برای شهرداری و شورا ایجاد نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از این رهگذر مردم آسیب دیده و حقوق آنها ضایع می‌شود، لذا زمینه بروز چالش‌ها، دعواها و به طبع بر زمین ماندن کار‌ها فراهم می شود که در نهایت هم دود آن به چشم مردم و نظام خواهد رفت.

ضرورت توقف هر نوع تعهد و قرارداد بلندمدت در شهرداری

وی با تاکید بر توقف هر گونه تعهد و قرارداد دراز مدت شهرداری، افزود: شورا و شهرداری نباید زیر بار تعهدات و مسئولیت هایی که به اصل کار آسیب می‌زند، بروند زیرا خلاف عرف، قاعده‌، مصلحت، ضرورت‌ها و آینده دستگاه است، کما اینکه اقداماتی که با حقوق و منافع مردم در تعارض باشد قابل دفاع نیست.

نجفی با بیان اینکه مجموعه جدید مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری باید تکلیف قراردادهای اخیر الذکر را تعیین کنند، گفت: شورا و شهرداری جدید باید برای سال‌های آینده این تعهدات را مدیریت کنند بنابراین ظرفیت این مجموعه جدید نباید صرف چالش‌ها و تعهدات ناخواسته‌ای باشد که این روزها توسط شهرداری ایجاد شده است.

وجود نظام برنامه‌ای محکم، تخصیص منابع در چارچوب برنامه‌ها و گزارش‌دهی شفاف سه رکن اصلی مدیریت شهرداری

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی معتقد است: در حقیقت دستگاه‌ها رفتارشان با لحاظ سه فرض اولیه باید انجام شود، استراتژی و نظام برنامه ای محکمِ مصوبِ شفافِ اعلام شده و اینکه تمام رفتارها و تخصیص منابع صرفا در چارچوب برنامه های اعلام شده باشد در نهایت بسیار شفاف و دقیق گزارش دهی کنند. این سه رکن با هم تضمین کننده تعالی و شایستگی سازمان و اثربخشی است در صورت لغزش در هر کدام رکن، سازمان به اهداف خود نخواهد رسید.

وی ادامه داد: بی توجهی به ارکان مذکور سبب از دست رفتن بخشی از ظرفیت‌ها و منشا آسیب و فساد می‌شود، بنابراین شهرداری‌ها باید این سه اصل را رعایت کند زیرا اموالشان متعلق به مردم بوده و امانت داری برای تحقق حقوق مردم پایتخت هستند.

گزارش‌دهی شرط لازم مدیریت شهرداری است/ احتمال کلید مجدد طرح تحقیق و تفحص از شهردایر تهران

نجفی در ادامه تاکید کرد: گزارش دهی شرط لازم و ضروری برای سازمانی چون شهرداری است، انحراف از این گزارش قطعا نقطه آسیب شهر خواهد بود، با این حال مجلس و نمایندگان پایتخت بر اساس وظیفه قانونی در صورتی که شهرداری وظایف خود را به صورت شفاف دنبال نکند و منابع را به درستی در چارچوب اهداف هزینه نکند قطعا تحقیق و تفحص را کلید می‌زنند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نمایندگان در صورتی که نسبت به عدم وجود نظارت و شفافیت مالی یقین پیدا کنند از ابزار تحقیق و تفحص استفاده می کنند، در مرحله پیشین نیز متاسفانه طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران با موانعی روبه رو شد که در راستای منافع شهرداری نبود، در واقع اشتباه استراتژی صورت گرفت.

تحقیق و تفحص خدمت به شهرداری و مدیران این مجموعه است

نایب رئیس مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط فعلی نیز هزینه و فایده تحقیق و تفحص از شهرداری را مجددا ارزیابی خواهیم کرد، گفت: در صورتی که این طرح منجر به چالش و آسیب‌های بیشتر نشود، تحقیق و تفحص خدمت به شهرداری و مدیران شهرداری و جامعه است، محورهای قبلی نیز چون همچنان موضوعیت دارند باقی خواهند ماند اما شاید محورهای جدید هم بر آن افزوده شود.

به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت؛ محمد سعیدی مدیر سابق مترو تهران در نامه ای خطاب به شهردار تهران درباره خبر منتشر شده واگذاری 4 ساله تبلیغات محیطی شرکت مترو تهران، گفت: این فراید از چند ماه پیش در جریان بوده و حتی جلساتی با حضور مدیرعامل شرکت مترو نیز برگزار شده است، یکی از فرزندان اعضای شورای شهر نیز با نام مستعار در جلسات متعددی که در دفتر مدیرعامل محترم برگزاری می گردید کلیه اسناد مزایده و چگونگی برگزاری آن رامدیریت می‌کردند./

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش بیش از ۱۰۰ میلیمتری بارش در تهران

به گزارش «تابناک»، مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.

 وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.

غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.

 به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.

مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.

غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند.

دیگر خبرها

  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • کاهش بیش از ۱۰۰ میلیمتری بارش در تهران
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
  • پیکر مطهر شهید تازه تفحص عملیات «خیبر» در باقرشهر تشییع شد
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  •  اتوبان شهید خرازی مسدود شد | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند