Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@00:28:36 GMT

◄ حلقه فعالیت اسنپ و تپسی تنگ‌تر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۶۱۶۱۰

◄ حلقه فعالیت اسنپ و تپسی تنگ‌تر می‌شود

تین‌نیوز |

راه‌اندازی سرویس هوشمند حمل‌ونقل مسافر در تهران با سروصدای زیادی همراه بود و قیمت ارزان آن، بارقه امیدی بود تا مردمی که با افزایش نرخ کرایه‌ها دیگر امیدی به سوار شدن به ماشین دربست را نداشتند رو به استفاده از این مد حمل‌ونقلی بیاورند.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، چندماهی است که دو سرویس هوشمند حمل‌ونقل مسافر در شهر با عناوین اسنپ و تپسی با شروع طوفانی اقدام به مسافرگیری کرده و با این کار خود تاحد زیادی از تعداد مسافران تاکسی‌ها و قیمت بالای آنها کاسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با رو به افزایش گذاشتن تمایل مردم به استفاده از این مد حمل‌ونقل نو در تهران، اما گفته می‌شود این روزهااسنپ این سرویس هوشمند حمل مسافر، اقدام به افزایش قیمت نرخ کرایه‌های خود کرده و در هر بار بیش از دوهزار پانصد تومان بیشتر از قبل از مسافران درخواست می‌کند.

براساس این گزارش، ظاهرا عملکرد تپسی که گفته می‌شود از ابتدا نرخ کرایه بالاتری از مسافران خود دریافت می‌کرده بر این تصمیم اسنپ بی تاثیر نبوده و رانندگان در پاسخ به اعتراض برخی مسافران در جواب می‌گویند«تپسی از اول این مقدار کرایه می‌گرفت» و این امر طبیعی است.

به گفته مسئولان سازمان تاکسیرانی قرار بود جابه‌جائی مسافر از طریق سیستم هوشمند از این سازمان شروع شود که با به درازا کشیدن کار دریافت مجوز، دو شرکت مذکور به صورت غیرقانونی اقدام به راه‌‍اندازی سرویس و گرفتن راننده در معابر شهری کردند و دلیل آنها نیز کاهش قیمت سفرهای درون‌شهری بود که در حال حاضر بااین اتفاق فاصله چندانی با تاکسی دربستی‌های گذشته ندارد.

با روی کار آمدن (تاکسی هوشمند) امیدها نسبت به استفاده از تاکسی در حد گذشته را زنده کرد.

از سوی دیگر با از رونق افتادنتاکسی سرویس‌(آژانس‌ها)، رانندگان این بخش هم با بیکاری جدی روبه‌رو شدند که شاید تا روز روی کار آمدن تپسی و اسنپ مسبوق به سابقه نبود، این‌بار نوبت این بخش بود تا با راه‌اندازی سرویس هوشمند حمل مسافر، دستی روی دست این دو بلند کرده و با در نظر گرفتن جوایز به منظور جذب مسافر، باعث شود تا اعتراض به افزایش کرایه تپسی و اسنپ را با کاهش مسافران آنها در آینده‌ای کوتاه رقم بزند.

اما قضیه اسنپ و تپسی آن‌طور که از قرائن پیداست به اینجا ختم نشده و مسئولان تاکسی‌های فرودگاه‌ها نیز به چاره‌جوئی جدیدی در مقابله با استفاده مردم از این نوع خودرو دست زده‌اند و ورودی‌های اصلی را بنا به شهادت برخی مخاطبان این شبکه خبری، به روی خودروهای عضو اسنپ و تپسی بسته‌اند و تنها به تاکسی‌ها اجازه فعالیت می‌دهند.

با تنگ‌تر شدن حلقه فعالیت برای اسنپ و تپسی و افزایش قیمتی که در بالا به آن اشاره شد، قطعا روز به روز، از تعداد مسافران این مراکز حمل مسافر هوشمند غیر مجاز کاسته شده و جای خود را به مجازهائی می‌دهند که خیلی پیشتر، اقدام به گرفتن مجوز فعالیت کرده و امنیت مردم را نیز تضمین کرده‌اند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار

به گزارش قدس آنلاین، حمل و نقل به معنای جامع آن شامل مدیریت، زیربنا و روبنا (ناوگان) از نیازهای اساسی جوامع امروزی است، به‌طوری که در هر کشور برای اعتلای توان اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، داشـتن شبکه حمل و نقلی گسترده و قابل اطمینان از نیازهای اولیه محسوب می‌شود.

امروزه حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می شود و به‌دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در همه زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی نقش غیرقابل انکاری عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تاسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگـان مطلـوب، تـصور رشد و توسعه عمومی کشور غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

در موضوع ترانزیت کالا در سال ۱۴۰۲، سهم بخش جاده‌ای ۹۰ درصد و بخش ریلی فقط ۱۰ درصد بوده است. دلیل این مساله نیز جذاب‌تر و به‌صرفه‌تر بودن مسیر جاده به دلیل سوخت ارزان گازوئیل است. با این حال مبدا حمل کالای ترانزیت از طریق شبکه راه آهن به کشور طی سال گذشته متنوع شد.

ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان می‌دهد.

ترانزیت بار توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن است که در مقایسه با سال پیش از آن (یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن) ۱۰ درصد افزایش داشته است.

از یک‌میلیون و ۵۷۰ هزار تن کالای ترانزیتی، یک میلیون و ۲۷۵ هزار تن کالای غیرنفتی و ۲۹۵ هزار تن کالای نفتی است.

ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است و راه‌های دسترسی زیادی دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

ایران با ۱۳ کشور دارای مرزهای آبی و زمینی است، به طوری که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای آبی و ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای زمینی دارد.

سهم ۷۴ درصدی حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر

در موضوع جابه‌جایی مسافر، در سالی که گذشت بخش جاده‌ای با ۷۴.۲ درصد بیشترین سهم را داشت و پس از آن بخش ریلی با ۱۶.۵ درصد و بخش هوایی با ۹.۳ درصد قرار گرفت.

تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۹ میلیون نفر به ثبت رسید که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۲۷ میلیون نفر) ۱۷ درصد افزایش داشته است.

در سال ۱۴۰۲ راه‌آهن با جابه‌جایی بیش از ۳۱ میلیون و ۷۸۴ هزار نفر، رکورد تاریخی جابه‌جایی مسافر را شکست.

همچنین در جابه‌جایی بار، بیشترین سهم را بخش جاده‌ای با ۹۳ درصد داشت و بخش ریلی تنها سهم هفت درصد داشت. در این زمینه سهم حمل و نقل هوایی بسیار ناچیز است.

بار حمل شده در بخش جاده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۷۲ میلیون تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۵۰۵ میلیون تن) ۱۳ درصد افزایش داشته است.

بار حمل شده توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۴۴ میلیون تن) ۲ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • حسین‌زاده: می‌خواهید برویم اسنپ کار کنیم!
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا + فیلم
  • اهدای ۱۴ سری جهیزیه به ۱۴ زوج زیر پوشش بهزیستی در اصفهان
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان