Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ عضو گروه طراحی این شبکه اجتماعی در توضیح بیشتر در مورد این شبکه اظهار کرد: افراد می توانند در شبکه اجتماعی نریتور صداهای خود را ضبط کرده، به صورت گروهی پادکست و یا قطعات موسیقایی با استفاده از میکسر قدرتمند اختصاصی نریتور تولید کنند و یا حتی ایستگاه رادیویی راه بیاندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضا رضازاده میلانی به عنوان یکی از اعضای گروه طراحی این شبکه اجتماعی ادامه داد: ضمن اینکه ایستگاه های رادیویی هم می توانند از این اپلیکیشن برای ارائه برنامه های خود استفاده کنند و امکان گوش دادن به ایستگاه های رادیویی اینترنتی در کنار گوش دادن به کاربران عادی تولیدکننده برنامه های رادیویی با نرتیور ممکن است.

***شبکه های اجتماعی صوتی جای شبکه های اجتماعی تصویری را می گیرند
وی با اشاره به ارائه شبکه های اجتماعی تصویری از مدت ها قبل، انگیزه طراحی این شبکه اجتماعی را این گونه توضیح داد: دنیا به سمت استفاده از صدا می رود و در دستگاه های جدید متن حذف شده است. به همین دلیل ما هم شبکه اجتماعی نریتور را به صورت اپلیکیشن تحت سیستم عامل ios برای گوشی های هوشمند اپل و ساعت های هوشمند آن ارائه داده ایم.
این طراح هنری تاکید کرد: در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و اینستاگرام بیشتر استفاده از تصویر و ویدئو به دلیل قدیمی بودن پلتفرم ها ممکن بود، اما گجت های جدید پوشیدنی مانند دستبندهای هوشمند بیشتر بر اشتراک صدا استوار هستند.
میلانی با اشاره به فناوری جدید اپل به نام «کارپلی ها» افزود: خودروهای بسیاری که جدیدا تولید می شوند، این اپلیکیشن را دارند؛ زیرا استفاده از آن برای فرد هنگام رانندگی راحت تر است. غیر از این جست وجوها در مرورگرهای اینترنتی به زودی بیشتر با صدای خود کاربر انجام می شود.

***بازگشت به رادیو؛ رسانه فراگیر و نوستالژیک
وی با اشاره به اینکه طراحی نریتور 5 سال زمان برده است، ادامه داد: به همین دلیل پلتفرمی طراحی کردیم که کاربر بتواند متن را حذف کند و از طریق صدا مطالب مد نظر خود را جست وجو کرده یا به اشتراک بگذارد. دلیل دیگر این بود که با گذشت دستکم دو دهه از فراگیرشدن اینترنت، رادیو به عنوان رسانه ای که در گذشته فراگیر بوده به دلیل هزینه های آن برای تولید کننده های برنامه های رادیویی اقبال چندانی نداشته است.
این عکاس و طراح هنری ادامه داد: در نریتور، پروتکل جدید رادیویی ارائه و هزینه زیاد پروتکل های فعلی رادیویی را حذف کرده ایم. کاربران می توانند خود ایستگاه رادیویی اینترنتی راه بیاندازند و بدون محدودیت تعداد شنونده و هزینه ایستگاه های رادیویی برنامه های خود را از این طریق پخش کنند.
وی یادآور شد: پروتکل رادیویی نریتور، مختص این شبکه اجتماعی نوشته شده است. نریتور شامل دو قسمت عمده یکی کاربرهای عادی است که صدای خود را به صورت پست ارائه می دهند و رادیوی جدید که محدودیتی برای تولیدکننده محتوای صدا ندارد و مثل شبکه های رادیویی در دنیا فعالیت می کند.
میلانی با اشاره به اینکه گروه تولید نریتور شامل برنامه نویس و طراحان ایرانی است، تاکید کرد: تولید محتوا در بخش رادیویی نریتور را هم شرکت های رادیویی و هم کاربرهای عادی می توانند انجام دهند.

***نریتور رادیوی اینترنتی نیست
وی در پاسخ به وجه تمایز نریتور با رادیوهای اینترنتی توضیح داد: نریتور یک پلتفرم است که رادیوی اینترنتی می تواند با استفاده از آن پخش شود مانند ماهواره هاتبرد برای کانال های تلوزیونی.
این عضو تیم طراحی نریتور در مورد سیستم عامل قابل استفاده آن گفت: این شبکه اجتماعی فعلا روی سیستم عامل ای او اس/IOS در اپ استور/App store و بازار هدف آمریکا ارائه شده و نسخه اندروید ان نیز بزودی ارایه خواهد شد.
وی در مورد وضعیت نریتور در بازار آمریکا گفت: در این بازار بزرگ برای چنین شبکه اجتماعی احساس خلا می شد. نسخه نهایی را از یک هفته قبل در اپ استور ارائه کرده ایم؛ این نسخه 39 زبان را پشتیبانی می کند و برای سه بازار آمریکا، امریکای جنوبی و چین بومی سازی شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد

 به گزارش تابناک، اِی‌ال‌کیواس‌تی (سازمان ناظر بر حقوق بشر عربستان که در لندن مستقر است) گفت مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله، به دلیل نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» با زندان روبرو شد.

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.
 
به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.
 این‌ها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئو‌هایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است. 
دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.
 
نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

 
در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آن‌ها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.
 
عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.
 
خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.
 
او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»
 
او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.
 
اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.
 
براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.
 
حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود، اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟