Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل گمرک شهید رجایی با اشاره به اینکه ایران پنجمین کشور ترانزیتی جهان است، اظهار کرد: گمرک جمهوری اسلامی با بیش از 18 هزار و یکصد میلیارد تومان رتبه اول درآمدهای دولتی را بعد از نفت به خود اختصاص داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ علیرضا دشتانی،ناظر گمرکات استان هرمزگان در نشست خبری که به مناسبت سالروز فرمان تاریخی مقام معظم رهبری پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد، با بیان اینکه پدیده قاچاق عارضه ای است که علاوه بر پیشگیری به درمان نیاز دارد، گفت: لازم است ابتدا به درمان ریشه ها و عارضه های پدیده قاچاق بپردازیم تا قبیح بودن فعل قاچاق به عنوان یک فرهنگ در جامعه عرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظر گمرکات استان هرمزگان با اشاره به همکارهای نهادهای ذیربط درمبارزه به قاچاق کالا اظهار کرد: با تعامل دستگاههای اطلاعاتی، انتظامی و قضایی استان به توفیقات زیادی در پیشگیری و مبارزه با پدیده قاچاق کالا رسیده ایم و این موفقیت علاوه بر هماهنگی دستگاهها، مرهون مدیریت دکتر جادری به عنوان استاندار و سکاندار مدیریتی استان است که بستر بسیار مناسبی جهت همکاری دستگاههای اجرایی استان با یکدیگر را فراهم نموده است.


دشتانی تصریح کرد: رسیدگی به پرونده های کشف شده قاچاق کالا ارجاعی از سوی گمرک به محاکم قضایی استان در کمترین زمان ممکن رسیدگی و رای صادر می شود و به متخلفان فرصت قانون گریزی داده نمی شود همچنین نیروی انتظامی در بحث پیشگیری و مبارزه با قاچاق سهم بسیار زیادی در کنار گمرک داشته اند که این همکاری و تعامل قابل تقدیر و تشکر می باشد.


وی یادآور شد: ستاد نظارت گمرکات استان هرمزگان از پنج گمرک اجرایی (گمرک شهید رجایی، شهید باهنر، بندرلنگه، قشم و کیش) و 18 دفترخانه گمرکی تشکیل شده است که بیش از 54 درصد فعالیتهای تجاری کشور به عهده گمرکات این استان می باشد و از این میزان حدود 43 تا 46 درصد فعالیتها در گمرک شهید رجایی انجام می شود.

ایران پنجمین کشور ترانزیتی جهان است

مدیرکل گمرک شهید رجایی با اشاره به اینکه ایران پنجمین کشور ترانزیتی جهان و در منطقه بعد از کشور ترکیه مقام نخست را به خود اختصاص داده است، گفت:روزانه بطور تقریبی حدود 3500 محموله وارداتی و ترانزیتی، صرفا تشریفات گمرکی آنها در گمرک شهید رجایی انجام خارج می شود و در حال حاضر 2 دو دستگاه X-Ray از نسل دوم ، روزانه محموله 350 دستگاه کامیون را اسکن می نمایند.

دشتانی افزود: در سال جاری یک دستگاه پرسرعت تصویربرداری الکترونیکی کامیونی از نسل چهارم توسط دولت خریداری و به گمرک شهید رجایی وارد گردید و اکنون عملیات آماده سازی و ساخت محل نصب آن توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان در حال انجام است که با راه اندازی این دستگاه X-Ray محموله حدود 1000 دستگاه کامیون با قابلیت افزایش تا 1500 دستگاه در حین حرکت با سرعت 40 تا 60 کیلومتر در ساعت روزانه اسکن می شود.


وی با اشاره به اقدامات گمرک در 4 سال گذشته اظهار کرد: راه اندازیپروژه ملی پنجره واحد تجارت فرامرزی یک موفقیت مهم در تجارت کشور بود که 27 دستگاه اجرایی دولت در آن عضویت داشته و کماکان با گمرک همکاری دارند که در این سامانه تمامی اسناد بصورت الکترونیکی دریافت می گردد و همچنین دریافت مجوزهای قانونی در استان نیز انجام می یپذیرد و نیاز به مراجعه افراد به سازمان متبوع در مرکز نمی باشد.

مدیرکل گمرک شهید رجایی ادامه داد: ارتقاء زیرساختهای ارتباطی با سایر دستگاهها و تجهیز گمرک به دستگاههای کنترلی از دیگر اقدامات مهم گمرک در راستای شفافیت تجارت و پیشگیری از قاچاق بوده است و این حرکت نوین زمینه ساز پیوستن جمهوری اسلامی ایران به دهکده تجارت نوین جهانی می باشد.

کسب رتبه نخست گمرک از درآمدهای دولتی پس از نفت


دشتانی با بیان اینکه گمرک جمهوری اسلامی با بیش از 18 هزار و یکصد میلیارد تومان رتبه اول درآمدهای دولتی را بعد از نفت به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: گمرکات استان در سال 1395 بالغ بر 12 هزار میلیارد و 267 میلیون تومان درآمدزایی داشته اند که این رقم در قیاس با سال 94 که درآمد گمرکات 7 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بوده 54 درصد رشد را تجربه کرده است که در اصطلاح اقتصادی به عنوان جهش درآمدی منظور می شود.


مهدی رضایی، مدیرکل گمرک شهید باهنر با اشاره به اقدامات مهم گمرک در زمینه مقابله با پدیده بیوتروریسم گفت: برخی کشورها با هدف آسیب رساندن به زیرساختهای بهداشتی ،کشاورزی، آموزشی و ... اقدام به ارسال برخی کالاها به کشور می نمایند که بی توجهی یا کم توجهی به آن می تواند آثار مخربی را به دنبال داشته باشد و هوشیاری و اقدام به موقع کارشناسان گمرک در این زمینه نقش بسزایی در جلوگیری از ورود این قبیل کالاها به کشور دارد.


وی افزود: گاهی این امکان وجود دارد که در مواردی نیز برخی اقدام به ورود کالا از طریق مرزهای غیر رسمی بصورت قاچاق به کشور نمایند و سلامت افراد جامعه یا محیط زیست را با خطر مواجه سازند که لازمه آن توجه عموم و آحاد افراد جامعه در خصوص عدم خرید اینگونه کالاها می باشد.


مدیرکل گمرک شهید باهنر خاطرنشان کرد: گمرک با همکاری سازمان انرژی اتمی، سازمان قرنطینه های نباتی و دامی، اداره غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاههای امنیتی و نظارتی تمام توان خود را جهت مقابله با ورود این قبیل کالاها به کشور به کار خواهد بست تا نگرانی در جامعه حاصل نگردد و از سوی دیگر خریداران نیز باید به این مهم توجه داشته باشند تا نسبت به خرید اینگونه کالاها که با مجوز رسمی و از مبادی رسمی وارد نمی شوند اقدام ننمایند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی

روسای گمرک ایران و عراق با هدف تسهیل و توسعه تجارت صبح امروز در تهران دیدار و گفت و گو کردند که مهمترین محورهای این مذاکره، ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی دو کشور برای کاهش سردرگمی تجار و همچنین روان سازی بیشتر امور گمرکی زائران در پیاده‌روی اربعین حسینی بود.

در این دیدار دکتر محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران و حسن حمود حسانی مشاور وزارت مالیه و رئیس کل گمرک که ریاست هیئت عراقی را بر عهده دارد در خصوص محورهای مهم تسهیل و توسعه تجارت میان ایران و عراق و رفع موانع گمرکی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ثامر اثیر منعم مدیر حقوقی و امور گمرکی گمرک عراق و احمد عباس موسی مدیر بخش فنی هیات گذرگاه‌های مرزی عراق نیز رئیس کل گمرک عراق را در این دیدار همراهی می کنند
محورهای مهم مذاکرات گمرکی میان روسای گمرکات ایران و عراق برای توسعه تجارت دو کشور
همکاری و کمک متقابل اداری در امور گمرکی از طریق تبادل الکترونیکی اطلاعات به منظور ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی دو کشور
مبادله اطلاعات در راستای توسعه کارنه تیر و همچنین تیر الکترونیک
اعمال سیاست‌ها و شیوه‌های یکسان در مبادی مرزی مختلف و همچنین انطباق روزها و ساعات کاری گمرکات دو کشور برای کاهش سردرگمی تجار و بازرگانان دو کشور
تسریع در اطلاع‌رسانی از تغییرات در رویه‌ها و مقررات گمرکی دو کشور
تشکیل یک کارگروه مشترک بین دو کشور جهت روان‌سازی بیشتر امور گمرکی زائران در پیاده‌روی اربعین حسینی

دیگر خبرها

  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران/ رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی