Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از میزان، دومین جلسه رسیدگی به اتهامات دو نفر از همدستان بابک زنجانی صبح امروز در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب (شعبه هم عرض) به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد.

در جلسه روز گذشته پس از قرائت کیفرخواست از سوی نجفی نماینده دادستان، متهم ردیف دوم پرونده فساد نفتی به دفاع از خود پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی مقیسه: به رسیدگی اتهامات آقای شمس ادامه می‌دهیم

قاضی مقیسه در ابتدای جلسه امروز گفت: در جلسه امروز 18/4/96 به اتهامات آقای شمس پیروی جلسه مورخه 17/4/96 ادامه می‌دهیم.

وی به بیان اتهامات متهم ردیف دوم این پرونده که روز گذشته از سوی نماینده دادستان قرائت شده بود پرداخت و گفت: افساد فی لارض از طریق مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور با علم با موثر بودن اقدامات در ضربه به نظام مقدس جمهوری اسلامی، مشارکت عالمانه و عامدانه در تشکیل و اداره شبکه سازمان یافته که سران این شبکه آقای زنجانی است که محکومیت وی قطعی شده است، از جمله اتهامات این فرد است.

قاضی مقیسه در ادامه قرائت اتهام اول این متهم تصریح کرد: دو نفر از متهمان این پرونده (آقای شمس و آقای فلاح) که مرتکب جعل شده‌اند، با استفاده از اسناد مجعول و با کلاهبرداری و پولشویی به منافع خود دست یافتند.

وی در بیان اتهام دوم این فرد گفت: مشارکت در کلاهبرداری از شرکت ملی نفت ایران، شرکت اچ کی و صندوق بازنشستگی نفت به مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون یورو از طریق استفاده از اسناد مجعول، صورتحسابت‌های بانکی مجعول، فیش‌های بانکی مجعول، استفاده از اعتبارات اسنادی مجعول گشایش شده توسط شرکت سهامی اس سی تی بنکرز از دیگر اتهامات این فرد است.

قاضی مقیسه اتهام سوم مهدی شمس را اینگونه بیان کرد: مشارکت در پولشویی و عواید حاصل از جرم به مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون یورو.

قاضی مقیسه خطاب به مهدی شمس: توضیح دهید نفت را به کجا فروختید؟

وی در ادامه از مهدی شمس خواست که در جایگاه حاضر شود و در رابطه با چگونگی اخلال در نظام اقتصادی کشور توضیح دهد.

قاضی دادگاه خطاب به مهدی شمس تصریح کرد: سه سال و اندی است که از زمانی که بازداشت این افراد را امضا کرده‌ام، می‌گذرد و هم بابک زنجانی، هم شمس و هم فلاح می‌گویند پول را پرداخت می‌کنیم و هیچگونه اقدامی در جهت اموال به غارت رفته از بیت المال انجام نداده‌اند.

وی ادامه داد: آقای شمس توضیح دهند نفت را به کجا فروختند؟ پول آن را چگونه گرفتند و چه شد که یک ارز فروش را با مسئولان شرکت نفت و سه وزیر اقتصادی و صنعت و معدن و رئیس بانک مرکزی آشنا کردند و سه وزیر حاضر شدند با آنها قرارداد امضا کنند و این مقدار از نفت را تحویل فردی دهند و اگر یک مقدار عقبه را نگاه می‌کردند متوجه می شدند که بانکی در مالزی و بانکی به نام کنت در تاجیکستان وجود نداشته و اعتباری ندارند.

قاضی مقیسه بیان داشت: آقای شمس توضیح دهند که چگونه این مقدار پول و محموله‌های نفتی در اختیار این سه نفر گذاشته می‌شود و پول آن را جز مقداری اندکی، مشخص نیست در کجا خرج کرده‌اند و در کجا مخفی است.

در ادامه مهدی شمس متهم ردیف دوم پرونده فساد نفتی در جایگاه‌ حاضر شد و در پاسخ به سئوالات مطروح شده گفت: بنده در ارتباط با جرایمی که در کیفرخواست اشاره شده است لایحه‌ دفاعیه خود را ارائه می‌دهم.

وی ادامه داد: دیروز بیشتر این دفاعیه بر محور مسائل حاشیه‌ای گذشت، لذا انتظارم از مقام عالی ریاست دادگاه این است که اجازه بفرمایند در چارچوب کیفرخواستی که نماینده دادستان قرائت کردند، دفاع کنم.

متهم ردیف دوم پرونده فساد نفتی ادامه داد: پیش از شروع دفاعیه انصاف حکم می‌کند که از دادستان محترم تهران بازپرس پرونده آقای پسندیده تشکر کنم. کارشناسان پرونده شاهدند که با تلفن و وسایلی که در اختیارم بود اقداماتی کرده‌ام که نتیجه ‌بخش بوده است.

مهدی شمس: من داوطلبانه برای حل مشکلات نفتی آمدم

مهدی شمس خطاب به قاضی مقیسه گفت: سه سال پیش گفتند اگر برگردم پول فال را برمی‌گردانم یا خیر؟ که بنده گفتم در این زمینه تلاش می‌کنم؛ اما قرار شد با دادستانی صحبت کنند. سؤال بنده این است که من که رها نشدم 2 سال و نیم در زندان بودم بنابراین چگونه انتظار دارید که این کار را انجام دهم وقتی نمی‌توانستم با فرزندانم که برخی کلمات فارسی را نمی‌دانند انگلیسی صحبت کنم.

قاضی مقیسه: مظلوم نمایی نکنید

قاضی مقیسه رئیس شعبه 28 دادگاه انقلاب گفت: مظلوم‌نمایی نکنید شما از متهمان واقعی پرونده هستید ادعا می‌کنید که امان‌نامه داده‌اند هرگز اینگونه نبوده است. شما اعضای باند اخلال‌گران در نظام اقتصادی هستید خودتان را فردی عادی جلوه ندهید.

رئیس دادگاه: شما بابک زنجانی را به سه وزیر معرفی کردید

رئیس دادگاه ادامه داد: شما بابک زنجانی را به‌عنوان فردی توانمند به وزیر سابق اقتصاد و دارایی دولت قبل، وزیر سابق صنعت و معدن و تجارت، وزیر سابق نفت و رئیس کل بانک مرکزی معرفی کردید.

قاضی مقیسه: آیا ما باید اموالمان را برای فروش به کسی که تابعیت خارجی دارد بدهیم؟

قاضی مقیسه افزود: نفت تحویل شخص شما می‌شد و شما نفت را مدتی به مالزی می‌ّبردید و بعد در امارات به فال می‌فروختید، تمام پول‌های نفت را گرفته‌اید بنابراین با صداقت بیان کنید که چه کرده‌اید؟ امان‌نامه آورده‌اید که در عسر و حرج و فشار بودید شما تابعیت انگلیسی دارید خانواده شما در خارج از کشور هستند این جای تأسف است که ما پول بیت‌المال را در اختیار شخصی می‌گذاریم که تابعیت خارجی دارد. آیا ما باید اموالمان را برای فروش به کسی که تابعیت خارجی دارد بدهیم؟

مهدی شمس: مصداق چوب دو سر طلا بی‌آبرو شده‌ام

در ادامه متهم ردیف دوم گفت: اولاً من با اجازه مقامات و بنا به دلایلی این کار را کردم که اگر صلاح بدانید بعداً به شما می‌گویم، نمونه بیاورید که بنده خیانتی کرده باشم به‌خاطر این موضوع بنده هم در خارج و هم در اینجا مصداق چوب دو سر طلا بی‌آبرو شده‌ام، در ارتباط با شش ماه گذشته هم در ابتدا از مسئولین امر تشکر کردم و گلایه‌ای ندارم.

قاضی مقیسه: علیه نظام تبلیغ نکنید

قاضی مقیسه گفت: در رابطه با دو سال پیش هم نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گونه خلاف قانون و شرعی علیه شما متهمان نفتی صورت نداده است بنابراین علیه نظام تبلیغ نکنید. ما چکار کنیم که خانواده شما برای ملاقات نیامده‌اند؟

شمس در ادامه بیان داشت: بنده تحت فشار بودم.

رئیس دادگاه: جایگاه فرد متهم زندان است

رئیس دادگاه گفت: فردی که متهم است جایگاهش زندان است و غیر از آن کجا باید برود؟ چرا می‌گویید در فشار بودید؟ چه فشاری بوده است؟

رئیس دادگاه تصریح کرد:‌قانون انفرادی را منع نکرده است و در پرونده اولیه که مربوط به اسرار نظام است اینگونه است و شما چند وکیل داشته‌اید.

شمس متهم ردیف دوم پرونده گفت: حرف من این است که شما (قاضی مقیسه) با ذهنیت وارد دادگاه شده‌اید.

قاضی مقیسه خطاب به شمس گفت: پیرامون کیفرخواست و پرونده صحبت کنید. بنده هیچ ذهنیتی ندارم، پرونده را مطالعه کردم و تأکید کردم که اموال را برگردانید و حرام‌خوار نباشید. امروز هم صحبت کنید اما علیه نظام خیر؛ چرا که به بهترین شکل از شما پذیرایی می‌کنند.

شمس: غلط کنم که پشت نظام حرف بزنم

شمس پاسخ داد: ‌بنده غلط کنم که پشت نظام حرف بزنم. اگر آقای زنجانی دروغگو و کاذب است پس در تمام موارد دروغگوست و نمی‌شود گزینشی عمل کرد. عوامل اصلی رها شده‌اند و افراد عافیت‌طلب در کنار نشسته‌اند و من که احساس مسئولیت می‌کنم در زندان هستم.

رئیس دادگاه: عوامل اصلی که شما می‌گویید کجا هستند؟

قاضی مقیسه گفت: مدارک را ارائه دهید که آیا پول‌ها را برگردانده‌اید یا خیر؟ شما تعبیری به کار بردید و گفتید که عوامل اصلی را رها کرده‌ایم و افراد عافیت طلب در کنار نشسته‌اند، شعرخوانی نکنید و دستگاه قضایی را متهم نکنید. توضیح دهید و به سؤالات پاسخ دهید، عوامل اصلی که شما می‌گویید کجا هستند؟ هرکجا هستند در قوه مجریه، قضائیه و در هر جایگاهی هستند آنها را معرفی کنید. چرا که هر فرد در هر جایگاهی باشد و به بیت‌المال دست‌درازی کند دستش باید قطع شود ما به دنبال عوامل اصلی هستیم اینکه می‌گویید افراد عافیت‌طلب در کنار نشسته‌اند یعنی چه؟

رئیس دادگاه ادامه داد: دادنامه دیوان عالی کشور منطقی برخورد کرده و شمارا تبرئه نکرده‌اند، رفع نقص خواستند که در حال مشخص کردن آن هستید. دیوان عالی و قضات دادگاه در یک مسیرند.

شمس: ‌بنده کسی را متهم نکردم

شمس پاسخ داد:‌بنده کسی را متهم نکردم، بر اساس متن دادنامه عوامل اصلی مشخص شدند و گزارش ناجا و پلیس اطلاعات را می‌خوانم و افراد را نام می‌برم.

قاضی مقیسه: آنچه خودتان در جریان هستید را بگویید

قاضی مقیسه گفت: شما اگر عوامل اصلی را می‌شناسید نام ببرید ما دنبال این قضیه هستیم اما بدون مدرک و دلیل اسم کسی را نبرید چون باید پاسخگو باشید و آنچه خودتان در جریان هستید را بگویید.

متهم ردیف دوم پرونده فساد نفتی: در کدام شرکت بابک زنجانی شریک، عضو، هیئت مدیره و یا سهامدار بوده‌ام؟

شمس گفت: در ارتباط با مشارکت در اخلال نظام اقتصادی آقای بابک زنجانی به کرات فعال مایشاء بودن خود را اعلام کردند. سؤال اول بنده این است که من در کدام شرکت بابک زنجانی شریک، عضو، هیئت مدیره و یا سهامدار بوده‌ام؟

قاضی مقیسه در پاسخ گفت: اجازه دهید به این سؤالتان پاسخ دهیم. آقای نماینده دادستان پاسخ شما را می‌دهد.

نماینده دادستان: انسان تحت فشار نمی‌تواند چند صد صفحه لایحه بنویسد

در ادامه نجفی نماینده دادستان تصریح کرد: متأسفانه این جلسه به‌جای اینکه در ماهیت به دفاع از اتهامات پرداخته شود به مسائل حاشیه‌ای پرداخته شد، این چند سال علی‌رغم همکاری کاملی که دادستانی، ضابطین و وزارت نفت داشتند اموال بیت‌المال مسترد نشد و بیش از هزاران صفحه لوایح کلان و نامه به مقامات قوه قضائیه و خارج از قوه قضائیه ارسال شد.

وی ادامه داد: اینکه آقای شمس می‌فرمایند تحت فشارم این گونه نیست. انسان تحت فشار نمی‌تواند چند صد صفحه لایحه بنویسد بنابراین مقداری انصاف هم خوب است. اینکه در ابتدا گفتند (گنه کرد در بلخ آهنگری) صحیح نیست، گناه زنجانی و شما هریک جای خودش است لزومی ندارد شما عضو هیئت مدیره باشید؛ چراکه وفق ماده 125 قانون مجازات اسلامی هرکسی با اشخاص دیگر در عملیات اجرایی جرمی مشارکت کند و جرم مستند به رفتار همه آنها باشد، خواه رفتار هریک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد یا نباشد، شریک در جرم محسوب می‌شوند بنابراین اینکه می‌گویید عضو هیئت مدیره نبوده‌اید و بدون سند و مدرک است اینگونه نیست در بسیاری از موارد اقاریر شخص شما در پرونده موجود است بنابراین مدام به صحرای کربلا نزنید.

نجفی نماینده دادستان تصریح کرد: شما اقرار می‌کنید تمام ال‌سی‌ها را شرکت اس سی تی بنکرز بیمه کرده است این بیمه کجاست؟ میزان ارزش نفت فروخته شده 83 میلیون یورو است و حدود 634 میلیون یورو از محمولات را پس گرفتند با ادعای تمام اعلام می‌کردند ال‌سی‌ها توسط مؤسسه‌ای که در دبی موجود است صادر شده که این مطلب کذب بوده است.

نماینده دادستان ادامه داد: بانک مرکزی نزد شرکت نیکو دارای ارز بوده که به بابک زنجانی می‌گوید: چون شما در خارج از کشور بانک دارید این مبلغ را بگیرید و به پیمانکاران بدهید. نقش آقای شمس در این 1 میلیارد و 427 میلیون یورو این بوده که مقداری از وجوه را به پیمانکاران پرداخت کرده و مقدار دیگر خرج خرید هواپیما، ملک ایران زمین، شرکت آنور ایر و هتل شده است بنابراین ایجاد اغفال و بردن بیت‌المال از اینجا شروع شد.

وکیل متهم ردیف دوم: بانک FIIB هیچ ارتباطی به موکل بنده ندارد

در ادامه وکیل شمس متهم ردیف دوم پرونده گفت: بانک FIIB هیچ ارتباطی به موکل بنده ندارد.

نماینده دادستان: شمس در بزرگنمایی امکانات، اغفال و معرفی بابک زنجانی به مسئولان نظام نقش داشته است

نماینده دادستان گفت: از حدود 270 نفر به منظور افزایش دقت کار بازجویی شده است، شمس در بزرگنمایی امکانات، اغفال و معرفی بابک زنجانی به مسئولان نظام نقش داشته است و در رأی دیوان عالی نیز به این امر اشاره شده است بنابراین مدام نگویید نقشی نداریم.

وکیل متهم ردیف دوم پرونده ستاد نفتی گفت: دیوان عالی کشور در مقام رسیدگی شکلی بوده است.

قاضی مقیسه: ‌آقای شمس به‌گونه‌ای مطرح می‌کنند که گویا دیوان عالی ایشان را بی‌گناه می‌داند!

قاضی مقیسه تصریح کرد:‌آقای شمس به‌گونه‌ای مطرح می‌کنند که گویا دیوان عالی ایشان را بی‌گناه می‌داند! ما نیامده‌ایم حکم دیوان را که مقامی عالی است بشکافیم.

نماینده دادستان: جرم شما از جرایم یقه سفید بوده است

نجفی نماینده دادستان خطاب به شمس گفت: جرم شما از جرایم یقه سفید بوده است کسب این جرایم پیچیده سخت است، بابک زنجانی یک سال در وزارتخانه‌ها و کمیسیون اصل 90 حضور می‌یافته و به‌گونه‌ای وانمود می‌کرده که در خارج از کشور پول دارد.

رئیس دادگاه: بابک زنجانی را که هیچ امکانی برای فروش نفت نداشته با توانایی‌های کاذب به وزارت نفت معرفی می‌کنید

قاضی مقیسه گفت: طبق اقرار شما هم سهامدار، هم مدیر و هم فروشنده بودید. شما تنها کسی هستید که با یک مقام صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت رابطه داشتید و بابک زنجانی را به وی و همچنین به یک مقام شرکت صندوق بازنشستگی صنعت نفت معرفی می‌کنید و بابک زنجانی ارز فروش را که هیچ امکانی برای فروش نفت نداشته با توانایی‌های کاذب و غیرواقعی به وزارت نفت معرفی می‌کنید.

قاضی مقیسه: چه کسی به شرکت فال نفت فروخت؟

رئیس دادگاه تصریح کرد: اولین کار نفتی بابک زنجانی، پس از معرفی شما به یک مقام صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت بوده است. شما قرارداد 3 میلیون بشکه نفت با صندوق بازنشستگی منعقد می‌کنید به عنوان کارشناس کشتیرانی با آن مقام نفتی و فردی دیگر آشنایی داشتید نفت را تحویل می‌گرفتید و بابک زنجانی چه می‌دانست که در مالزی و امارات نفت بفروشد چه کسی به شرکت فال نفت فروخت آیا شما بابک را به آن مقام صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت معرفی کردید یا خیر؟

شمس: من نفت را تحویل نگرفتم

شمس متهم ردیف دوم گفت: اینها متن کیفرخواست است و اقرارات من نیست من نفت را تحویل نگرفتم سند دارم و بر اساس مستندات صحبت می‌کنم. نخیر بابک را من معرفی نکردم و معرفی به این شکل نبوده است.

شمس ادامه داد: محموله نفت 300 هزار تنی که بر روی آب است مانند هروئین نیست که بشود آن را قاچاق و حمل کرد. آقایانی که خود را کنار کشیدند می‌دانند چه خبر بوده است که فردی به من گفت شما جهاد می‌کنید نباید پشت زنجانی را خالی کنید.

شمس ادامه داد: بنده کارگزار بودم، انبار امارات را بنده با نمایندگی زنجانی اداره کردیم، بانک FIIB را چهار وزیر و بانک مرکزی تأیید کردند و بنده مسئول امکان‌سنجی این بانک نبودم، من یک بار در عمرم مالزی رفته‌ام و خودم یکی از قربانی‌های ال‌سی‌های جعلی هستم بنابراین تمام کسانی که تصمیم‌گیر بودند حتی فرمانده کشتی هم در این‌صورت جزو باند محسوب می‌شود.

قاضی مقیسه: مگر شما اقرار نکرده‌اید که مبلغ حدود 500 میلیون دلار حاصل از فروش نفت گرفته‌اید

مهدی شمس متهم دوم پرونده نفتی گفت: بنده می‌گویم که فروش نفت دارای یک شبکه و شرایط است. لذا قرار نیست که من به تنهایی اینجا باشم بلکه باید همه دست اندرکاران حتی کاپیتان کشتی هم باید پاسخگو باشد.

قاضی مقیسه در پاسخ به متهم گفت: جناب آقای شمس لطفا شعار ندهید و به حاشیه نروید. فقط پاسخ دهید که آیا تحویل گیرنده نفت بوده‌اید یا نه؟ آیا یک شخص کاذب و غیر واقعی از بابک زنجانی نزد

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس پوریانی ظهر شنبه در اولین نشست قضائی مازندران در سال جاری، اظهار کرد: دادگاه‌های تجدید نظر عالی‌ترین مرجع تصمیم گیری در هر استان هستند که می‌توانند در ماهیت پرونده‌ها وارد شده و رأی دادگاه بدوی را نقض کنند و از آنجایی که ختم رسیدگی در این مرحله صورت می‌گیرد، از حساسیت بالایی برخوردار است.

وی خطاب به قضات افزود: ورودی پرونده به دادگاه تجدید نظر استان مازندران بسیار زیاد و رسیدگی به پرونده‌ها، طاقت فرسا و سخت است و از شما بزرگواران می‌خواهم در خط مقدم پرونده‌های سنگین و خاص استان، مجری عدالت باشید.

رئیس شورای قضائی دادگستری استان مازندران ادامه داد: بیشترین آمار پرونده‌ها در استان مازندران مربوط به مباحث مالی یا اثبات مالکیت است؛ خصوصاً زمین‌های کشاورزی فاقد سند که طبق آمار اداره ثبت اسناد، حدود ۲۰ درصد از کل اراضی استان را شامل می‌شوند.

پوریانی خاطر نشان کرد: صدور سند مالکیت و اجرای حد نگاری باعث چندین برابر شدن اعتبار این زمین‌ها و کاهش ورودی پرونده‌های تصرف غیر قانونی به دادگستری خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه همه قضات دادگاه تجدید نظر در مسند مدیریت قرار دارند، تاکید کرد: مدیریت قضات باید به گونه‌ای باشد که قدم‌هایشان عدالت را در جامعه جاری کرده و مانعی برای بی عدالتی‌ها شود.

وی با بیان اینکه رعایت و نهادینه شدن اخلاق موجب کاهش جرایم در جامعه می‌شود، تصریح کرد: استقلال دستگاه قضائی به دلیل حضور همکارانی است که فی سبیل الله گاهاً تا نیمه‌های شب برای رضای خداوند متعال، با رسیدگی به پرونده‌های قضائی، جهت احقاق حق مردم تلاش می‌کنند.

پوریانی ادامه داد: جایگاه شما بسیار رفیع و حساسیت کار بالاست زیرا اگر اهمال کاری صورت گیرد، مسئولیت شرعی و اخروی به دنبال خواهد داشت.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه برنامه‌هایی که در سند تحول قضائی به استان ابلاغ شده باید به بهترین نحو، اجرایی شود، افزود: یکسال است که مازندران به عنوان مهد علم حقوق با بیشترین دانش آموخته این رشته، به عنوان استان پایلوت برای رسیدگی به پرونده‌های الکترونیک قضائی در نظر گرفته شده و در بسیاری از موارد، مسئولیت اجرایی کردن دستورات جدید قوه را بر عهده دارد تا محاسن را یافته و معایب را جهت اصلاح به مقامات عالی اعلام کند.

پوریانی در پایان با بیان اینکه مدیران باید پاسخگو و انتقاد پذیر باشند، گفت: در مسند قضا، سختی کار بسیار بالاست و خداوند این فرصت را در اختیار ما قرار داد که در این جایگاه به مردم خدمت کنیم و در راستای فرمان الهی به نحو احسن در این مسیر مثمر ثمر باشیم.

کد خبر 6089850

دیگر خبرها

  • اولین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه/ حکم جدید بابک زنجانی چیست؟
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است