Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، علیرضا کاکاوند ظهر امروز در نشست خبری مدیران صنعت آب با اصحاب رسانه، با تاکید به اینکه، مدیریت آب کشور دارای بحران است، اظهار داشت: بیشتر از 92 درصد آب موجود در لرستان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود.

وی افزود: روش‌های آبیاری کشاورزی در لرستان هنوز به شیوه‌های قدیمی انجام می‌شود و باید با انجام کارهای ترویجی به سمت آبیاری مدرن پیش برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان خاطر نشان کرد: در حال حاضر عمده مشکل کمبود آب در روستاهای لرستان در زمینه مصارف غیرمجاز، کاشت محصولات آبدوست و آبیاری قدیمی باغات و مزارع است.

کاکاوند با بیان اینکه هنوز هیچ شهر و روستایی در لرستان در بهره‌برداری به آب پایدار نرسیده است، گفت: در زمینه تامین آب هیچ تضمینی وجود ندارد که سال آینده کمبود آب نداشته ‌باشیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 69 حلقه چاه در شهرستان کوهدشت خشک شده و باید فکری به حال این مشکل شود.

این مسوول در ادامه عنوان کرد: برای اولین بار در کشور در طی سال 93 صاحب ردیف ملی شدیم و در سال 94 نیز از محل صندوق توسعه ملی برای آب شرب روستاها اعتبار تخصیص یافت که اتفاق خوبی در این زمینه به شمار می‌رود.

کاکاوند با تاکید به اینکه باید از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود، یادآور شد: طبق بررسی سازمان آمار، بیش از 38هزار نفر از جمعیت روستایی استان در طی پنج‌سال اخیر کاهش یافته‌ است.

وی در ارتباط با فاضلاب عنوان کرد: در زمینه فاضلاب اقدامات قابل قبولی در سطح کشور و استان انجام نشده و دلیل این امر کمبود اعتبار است.

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان گفت: در سطح استان چهار پروژه داشتیم که به اتمام رسیده‌اند و به زودی مراسم‌رسمی افتتاح آن‌ها برگزار می‌شود‌.

کاکاوند با تاکید به اینکه سال گذشته آبرسانی به 174 روستا را متعهد شدیم افزود: آبرسانی به 141 روستا انجام شده و مابقی آن‌ها نیز بعد از رفع مشکلاتشان انجام می‌شوند.

وی در ارتباط با برنامه‌های سال 96 آبفار لرستان خاطرنشان کرد: امسال نیز آبرسانی 170 روستا را در برنامه داریم که 130 روستای آن در قالب مجتمع و مابقی آن‌ها به صورت تک روستا هستند.

این مسوول افزود: 90 میلیارد از اعتبار موردنیاز این پروژه‌ها تامین شده و مابقی آن نیز در حال تخصیص است.

کاکاوند با بیان اینکه یک‌هزار و 552 روستای بالای 20 خانوار در لرستان داریم، یادآور شد: بجز 32 روستا، مابقی آن‌ها آبرسانی شدند و آبرسانی آن‌ها نیز دارای مشکلاتی هستند که بعد از رفع آن آبرسانی می‌شوند.

وی در رابطه با روستاهای تحت پوشش شرکت آبفار بیان کرد: در مجموع یک‌هزار و 401 روستا تحت پوشش شرکت آبفار هستند.

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان با یادآوری طلب 6 میلیارد و 900 میلیون تومانی شرکت آبفار تصریح کرد: پنج میلیارد تومان از این مقدار مربوط به مشترکین است و مابقی مربوط به ادارات است.

کاکاوند در پایان از مشترکین تحت پوشش شرکت آبفار درخواست کرد تا نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام کنند و افزود: چندین ماه است که حقوق نیروهای این شرکت را به علت نداشتن اعتبار پرداخت نکرده‌ایم.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از وصل‌شدن آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اعلام این خبر، گفت: از مجموع 300 روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها 28 روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که هم‌چنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

امینی افزود: خوش‌بختانه طی 24 ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید 43هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت 28روستای باقی‌مانده، با استقرار 15 دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب