Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز اصفهان،حجت الاسلام علی روحانی، در آیین آغاز به کار این طرح اجرای کارگاه‌های معرفت شناسی و اخلاق علمی و حرفه‌ای را از سرفصل‌های این دوره برشمرد و گفت:برنامه‌های فرهنگی این دوره با موضوعات بررسی سند 2030، شاگرد پروری، حقوق خانواده، نقش اقتصاد دانش بنیان دراقتصاد مقاومتی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه دانشگاه کاشان تا بیست و دوم تیرماه ادامه دارد.

به‌گفته‌وی، اجرای طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه کاشان در سه سال متوالی رتبه نخست را در سطح استان اصفهان کسب کرده است.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان،تصریح‌کرد:تبيين انديشه هاي اسلامي، نهادينه كردن ارزشهاي ديني و گسترش فضاي اخلاقي هدف اصلي اجرای این طرح است.

حجت الاسلام روحانی،گفت: برگزاري اينچنين دوره‌هايي عاملي برای آشنايي هرچه بيشتر فكري و پيشرفت عقيدتي استادان و اعضاي هيات علمي دانشگاه است.

وی با اشاره به روایت امیرالمومنین (ع) اظهار داشت: دانشمند واقعی دارای چهار ویژگی بارز هستند که مردم را از رحمت خود مایوس نمی کند، مردم را از عذاب الهی در مقابل خلافشان آگاه کند، اجازه معصیت به مردم ندهد، قرآن را به مردم واگذار نکند و به قران بی میلی نشان ندهد.

به‌گفته‌وی،سرافرازی کشور را در اختیار دانشگاهیان و استادان به‌عنوان برجسته‌ترین قشر دانشگاهیان دانست.

حجت الاسلام روحانی،با اشاره به جایگاه رفیع و نقش محوری اعضاء هیأت علمی در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاه تمدن‌ساز اسلامی و تقویت زمینه و ظرفیت‌های علمی و تربیتی استادان اظهار امیدواری کرد: برگزاری این دوره ثمرات خوبی را در ارتقای سطح علمی معرفتی اساتید دربر داشته باشد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران در مراسم گرامیداشت هفته معلم و استاد که با حضور سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و اعضای هیأت علمی دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن افتتاح سالن جلسات استاد محمد سعید تسلیمی از مقام علمی ایشان قدردانی شد.

مقیمی در این مراسم، همدلی و همراهی اعضای هیأت علمی را یکی از نقاط قوت مدیریت دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران نام برد و با اشاره به شخصیت علمی و فضائل اخلاقی استاد تسلیمی، گفت: بیش از رفتار کلامی، رفتار غیرکلامی استاد تسلیمی به چشم می‌آید؛ چیزی که کمتر به آن پرداخته شده است.

مقیمی با تاکید بر منش استادی دکتر تسلیمی و تأثیر در زندگی دانشجویان، گفت: برخی رفتارها در مسیر تأثیر بسیاری دارد و نقطه عطف ایجاد می‌کند و این تأثیرگذاری در مسیر زندگی دانشجویان اهمیت دارد.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران بر تقویت مرجعیت و نقش تربیتی و اثرگذاری استادان تاکید کرد.

در این مراسم دکتر طاهر روشندل اربطانی رئیس دانشکدگان مدیریت، دکتر علی‌اکبر فرهنگی و دکتر آرین قلی‌پور درباره شخصیت علمی و فضائل اخلاقی دکتر تسلیمی سخنرانی کردند.
در این مراسم مدال نقره دانشگاه تهران و هدایایی از سوی رئیس دانشگاه تهران و رئیس دانشکدگان مدیریت و رؤسای دانشکده‌های این دانشکدگان به دکتر تسلیمی اهدا شد.

کد خبر 6099470

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود