Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با تاکید بر اینکه زنان نباید انتظار داشته باشند که دولت اشتغال ایجاد کند، گفت: بانوان باید تلاش کنند که با خلاقیت و خودباوری و تشکیل تعاونی‌ها و سمن‌ها زمینه اشتغال را برای خود فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرضا، سهیلا اثنی عشران عصر امروز در «هفتمین نشست تخصصی بررسی راهکارهای افزایش مشارکت زنان در توسعه پایدار با رویکرد فرهنگی اجتماعی»، که در سالن اجتماعات شهرداری شهرضا برگزار شد، اظهارداشت: بانوان شاغل در شورای شهر مناطق باید با نیازسنجی هر منطقه، کمبودهای خود را احصا و برنامه‌ها و راهکارهای اساسی را برای برطرف نمودن مشکلات بانوان را در مناطق تحت فعالیت خود ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ارائه راهکارها و برنامه‌ها باید با استدلال قوی انجام شود، اظهار داشت: امور بانوان و خانواده استانداری آمادگی کامل برای نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های احصا شده دارد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت: 62 نفر از اعضای شوراهای اسلامی استان اصفهان در شورای دور پنجم از بانوان هستند که از این تعداد 9 نفر از دوره قبل به شورا راه یافتند، این در حالی است که این تعداد در گذشته 55 نفر بودند.

وی بیان کرد: برخی از بانوان دوره قبل از حضور در رقابت‌های انتخاباتی انصراف دادند و برخی هم با بداخلاقی انجام شده رد صلاحیت شدند و تلاش‌های ما نیز برای بازگرداندن آنها به صحنه انتخابات بی‌فایده بود.

اثنی عشران با بیان اینکه اشتغال دومین مطالبه زنان در سطح کلان است، اظهار داشت: اگر بستر فراهم شود زنان می‌توانند در اشتغال خانگی موفق عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه زنان نباید انتظار داشته باشند که دولت اشتغال ایجاد کند، اظهار داشت: بانوان باید تلاش کنند که با خلاقیت و خودباوری و تشکیل تعاونی‌ها و سمن‌ها زمینه اشتغال را برای خود فراهم کنند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت: لازم است خدمات ارائه شده به جامعه بانوان افزایش یابد و حوزه مدیریت شهری بهترین محل برای ارائه این خدمات است.

وی بیان کرد: یکی از مطالبات دولت دوازدهم افزایش مشارکت بانوان در حوزه‌های مدیریتی است البته این به معنای تصرف همه ارکان قدرت توسط آنها نیست بلکه معتقدیم باید کارها بر مبنای شایسته سالاری و توجه به توانمندی همه افراد جامعه تفویض شود.

اثنی عشران با بیان اینکه بانوان جامعه باید سازمانی را در قالب کانون‌های فرهنگی یا ثمن‌ها برای رسیدگی به امور خود تشکیل داده و در آن از تخصص‌های مرتبط با امور زنان استفاده کنند، گفت: در شوراهای اسلامی هم اعضای باتجربه در این نهاد حضور دارند و هم جوانانی که به تازگی به آن راه یافته‌اند، تلفیق تجربه و توانمندی در قالب تبادل نظرات در جلسات مشترک، زمینه ارائه بهترین خدمات به جامعه بانوان را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت ارائه آموزش‌های کاربردی به بانوان عضو شوراهای اسلامی، اظهارداشت: متأسفانه سقف شیشه‌ای برای بانوان در جامعه پایین‌تر از آقایان است یعنی برای ایجاد ساختارهای مناسب برای ارائه خدماتی همسطح با مردان به زنان، هنوز راه زیادی در پیش داریم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت: در برنامه پنجم توسعه خدمات خوبی برای بانوان تعریف شد اما این میزان با مدینه فاضله مد نظر بانوان بسیار فاصله دارد، اما در برنامه ششم توسعه مهمترین خواسته بانوان یعنی تحقق عدالت جنسیتی تا حدود زیادی محقق شد و به تبع آن اعتبارات خوبی هم به این بخش اختصاص یافت.

انتهای پیام/

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است

حبیب الله آسوده در آیین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس با بیان اینکه پایه نظام اسلامی، مردم و هدف آن در وهله اول تربیت است، گفت: در مکتب اسلامی، تعالی معنوی انسان‌ها مدنظر است، در حالی که در سایر مکاتب، سود دنیوی در اولویت قرار دارد و به همین دلیل است که بر خلاف سایر انقلاب‌ها که رهبرانش پس از پیروزی صرفا به دنبال حفظ جایگاه خود و برقراری امنیت هستند، امام راحل ما پس از گذشت تنها ۲۰ روز از پیروزی انقلاب، حکم تاسیس کمیته امداد را صادر می‌کنند.

او با بیان اینکه کمیته امداد یک نهاد مردمی و در خدمت مردم است، برگزاری آیین نکوداشت خیرین را در راستای دستیابی به دو هدف اساسی عنوان کرد و گفت: هدف اول، عمل به حکم قرآن کریم است که خداوند در آن بر ضرورت تجلیل و تکریم خیرین تاکید دارد و هدف دوم این است که تلاش کنیم همه مردم را به مشارکت در امور خیر، ترغیب کنیم.

آسوده با تاکید بر اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست، گفت: مردم، گروه‌های مرجع، خیرین و مسئولین، همگی باید بدانند که بدون هم‌گرایی، توسعه به خوبی شکل نمی‌گیرد و سیاست ما در این نشست این است که دست به دست هم دهیم و عهد کنیم که چند معضل اساسی را در استان فارس به حداقل رسانده یا حتی ریشه‌کن کنیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) یکی از مهم‌ترین موضوعات و معضلاتی که باید در راستای رفع آن کوشش کرد را فراهم کردن زمینه تحصیل برای تمامی کودکان عنوان کرد و گفت: فارغ از اینکه کدام وزارتخانه و نهاد در این موضوع وظیفه دارد، همه ما مسئول هستیم و نباید بگذاریم در شهر، محله و روستایمان حتی یک کودک از تحصیل باز بماند و اگر این زمینه برای کودکی فراهم نشد، مسئولیت اینکه او به هر راه کجی کشیده شود، بر گردن ماست.

او یکی دیگر از موضوعات مهم را فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان عنوان کرد و گفت: فرزندآوری تنها یکی از اهداف ازدواج است و ایجاد نشاط و کاهش آسیب‌های اجتماعی را هم باید در اهمیت این موضوع، مد نظر قرار دهیم. دولت هم گام‌های موثری را در این زمینه برداشته است، اما به تنهایی نمی‌تواند. مردم سخاوتمند باید پای کار بیایند تا زمینه ازدواج آسان را در تمام استان فارس فراهم کنیم.

آسوده، سومین مساله مهم را بحث مسکن عنوان کرد و گفت: دولت در جلسه شورای عالی مسکن زمینه احداث ۳۳ هزار واحد مسکن را فراهم کرده است، اما لازم است که مردم هم پای این کار بیایند که فراهم کردن مسکن به نیازمندان شوکت و عزت می‌دهد و چنین کار بزرگی، اجر بی نظیر دنیوی و اخروی در پی دارد.

این مقام مسئول در کمیته امداد امام راحل، سلامت و درمان و کاهش آسیب‌های اجتماعی را از دیگر موضوعات مهم دیگری عنوان کرد که با مشارکت مردمی در کنار تلاش‌های دولت می‌توان در راستای آنها گام‌های مهم و بزرگی برداشت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح کرد؛ درخواست دوباره برای درج نام مادر در کارت ملی