Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آنکارا- ايرنا- کمال قليچدار اوغلو رهبر حزب جمهوريخواه خلق ترکيه امروز در پايان راهپيمايي 24 روزه و 450 کيلومتري از آنکارا تا استانبول و در اجتماع هزاران نفري حاميانش در ميدان مال تپه استانبول گفت: براي نمايندگان و روزنامه نگاران دربند راهپيمايي کرديم و اين اولين قدم ماست.

به گزارش ايرنا، راهپيمايي اعتراضي 450 کيلومتري رهبر و اعضاي حزب جمهوري خواه خلق ترکيه که از شهر آنکارا آغاز شده بود، روز يکشنبه پس از 24 روز در منطقه مال تپه شهر استانبول پايان يافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت کنندگان در اين راهپيمايي که با شعار `عدالت` برگزار شد، مسير 450 کيلومتري آنکارا تا استانبول را با پاي پياده طي کرده و با سر دادن شعارهاي `حق، حقوق، عدالت` نسبت به سياست هاي حزب و دولت حاکم ترکيه اعتراض کردند.
قليچدار اوغلو رهبر حزب جمهوري خواه خلق ترکيه و باني اين تجمع و راهپيمايي اعتراضي در حضور طرفداران و حاميان راهپيمايي عدالت افزود: به همه کساني که در اين مسير طولاني ما را همراهي کردند از جمله نمايندگان مجلس، سران احزاب، هنرمندان، اعضاي اصناف و تمام کساني که با برقراري حالت فوق العاده در ترکيه بر آنها ظلمي شده است، کارگران، زنان، کشاورزان و تمام کساني که در تلويزيون ها، اخبار ما را دنبال کرده اند، سلام دارم و بدانند که اين راهپيمايي اول راه ماست.
وي بيان کرد: همه به خوبي بدانند که امروز 9 جولاي 2017 يک گام جديد در عرصه سياسي ترکيه بوده و يک تاريخ و تولدي جديد است.
وي اظهار کرد: ما به خاطر عدالتي که نيست به راه افتاديم و به خاطر مظلوم، نمايندگان در زندان و روزنامه نگاران دربند راهپيمايي کرديم.
وي حمايت از استادان دانشگاه اخراج شده از دانشگاه ها را از اهداف ديگر راهپيمايي عدالت ذکر کرد و گفت: در گذشته اين اعمال را پادشاهان عثماني انجام مي دادند و هيتلر نيز از اين کارها انجام داد ولي ترکيه و مصطفي کمال پاشا در آن تاريخ درهاي ترکيه را بر روي استادان دانشگاه اخراج شده از آلمان گشود.
وي با اشاره به سرقت 13 باره سوالات در دوره 15 ساله حاکميت حزب عدالت و توسعه اضافه کرد: متاسفانه اکنون دولت ترکيه استادان دانشگاه را اخراج مي کند و ما به خاطر اين گونه مسائل راهپيمايي کرديم.
به گزارش ايرنا، بانيان اين راهپيمايي دعوت به حضور گسترده مردم در اين مراسم کرده اند ولي دولت ترکيه معتقد است که محل برگزاري اين مراسم گنجايش 85 تا 100 هزار نفر را دارد و تجمع ميليوني وعده داده شده يک تبليغات دروغين است.
هزاران نفر از معترضان دولت و حزب حاکم ترکيه 24 روز پيش با تجمع در پايتخت اين کشور، راهپيمايي 450 کيلومتري از آنکارا تا استانبول را آغاز کردند.
اين راهپيمايي در اعتراض به صدور حکم 25 سال زندان براي انيس بربراوغلو نماينده مجلس ترکيه و عضو حزب جمهوري خواه خلق(ج.ح.پ) ترکيه انجام شد.
کمال قليچداراوغلو رهبر حزب جمهوري خواه خلق ترکيه در آغاز اين راهپيمايي با بيان اين که `ما عدالت مي خواهيم` گفت: در جايي که عدالت نباشد، دولت و انسان معناي خود را از دست مي دهد و اميدوارم وجدان هاي بيدار اين راهپيمايي ما را ببينند و به صداي ما و حرف ما گوش فرا دهند.
وي بيان کرد: ما درگيري و تنش نمي خواهيم و خواهان زندگي برابر و در آرامش هستيم و مي خواهيم که روزنامه نگاران در مراجع قضايي محکوم نشوند.
وي اضافه کرد: اين راهپيمايي، اعتراض آخر ما نخواهد بود و تا زمان برقراري عدالت در ترکيه ادامه خواهد يافت.
انيس بربراوغلو نماينده مجلس ترکيه و عضو حزب جمهوري خواه خلق ترکيه به اتهام افشاء و انتشار گزارش هاي محرمانه مرتبط با ارسال محموله هاي نظامي از سوي سازمان اطلاعات ملي ترکيه(ميت) براي گروه هاي تروريستي در سوريه به 25 سال زندان محکوم شده و در استانبول دستگير شد.
چند سال قبل و در ايام بحران و جنگ داخلي سوريه، بر اساس اطلاعات و گزارش ارائه شده توسط بربراوغلو، تعدادي از کاميونهاي حامل محموله هاي نظامي ارسالي دولت ترکيه با حکم مراجع قضايي ترکيه متوقف و محموله هاي آن توقيف شده بود.
حزب جمهوري خواه خلق ترکيه(ج.ح.پ) با 132 کرسي دومين حزب مهم ترکيه و منتقد حزب حاکم عدالت و توسعه به رهبري رجب طيب اردوغان و دولت کنوني ترکيه است.
روزنامه جمهوريت ارگان اين حزب نيز همواره تحت فشار قضايي قرار داشته و در يکسال گذشته 19 نفر از کارکنان و روزنامه نگاران اين روزنامه دستگير و محاکمه شده اند به طوري که هم اکنون تعدادي از آنها در زندان به سر مي برند.
خاورم/1905**انتشار دهنده: حسن فاخري



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد

مهدی نصیری در سال‌های اخیر به ناگهان مسیر سیاسی خود را از چپ رادیکال انقلابی به راست افراطی و سلطنت‌طلب تغییر داد و با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی آنچنان مطالب تند و تیزی علیه حاکمیت نوشت که برای کسانی که او را می‌شناختند، حیرت‌انگیز بود. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی نصیری، چپ سابقاً انقلابی و سوپر منتقد جمهوری اسلامی که از درون ایران سیاست‌های حکومت را با تندترین ادبیات نقد و به ساختارها حمله می‌کرد طی روزهای گذشته بدون هیچ مشکلی از ایران خارج شد و به اتفاق همسرش برای یک سفر سه ماهه و دیدن فرزند خود به کانادا رفت.

او در اولین فرصت نیز در گفت‌وگویی با تلویزیون بی‌بی‌سی در اقدامی عجیب خواستار آن شد که اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کند. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند. نصیری از مهندس میرحسین موسوی، مصطفی تاج‌زاده، نرگس محمدی و فائزه هاشمی به ‌عنوان افراد اصلاح‌طلبی نام برد که می‌توانند این جریان جدید را پوشش بدهند و برای رفع مشکلات کشور با سلطنت‌طلبان چاره‌اندیشی کنند.

پیش از بررسی این پیشنهاد عجیب و غیرمعمول باید پرسید که مهدی نصیری کیست و از چه جایگاهی چنین نسخه‌ای می‌پیچد؟ او اصلاح‌طلب است؟ خیر. آزادی‌خواه است؟ چنین چیزی در کارنامه‌ او به‌خصوص در سال‌هایی که مدیرمسئول روزنامه کیهان بود، دیده نمی‌شود. چه آنکه مقالات تند‌وتیز و افشای نیمه‌ پنهان روشنفکران، سیاستمداران و هنرمندان در دوره او در کیهان راه‌اندازی شد تا با تندروی‌های بسیار پنجه بر صورت این افراد بکشد. هنوز فراموش نشده زمانی که او در غوغای جوانی سیر می‌کرد، چگونه مهندس بازرگان که دو برابر سن او در امر سیاسی کار کرده بود را تمسخر می‌کرد و وی را تخفیف می‌داد. با این حال مهدی نصیری در سال‌های اخیر به ناگهان مسیر سیاسی خود را از چپ رادیکال انقلابی به راست افراطی و سلطنت‌طلب تغییر داد و با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی آنچنان مطالب تند و تیزی علیه حاکمیت نوشت که برای کسانی که او را می‌شناختند، حیرت‌انگیز بود. کسانی که کیهان اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 را می‌خواندند، فراموش نکردند که وی چگونه به یک فیلمساز ایرانی به دلیل تراشیدن ریش‌هایش خرده گرفت و او را از دایره حزب‌الله خارج خواند و در گام بعدی مادر آن فیلمساز را صیغه‌ای خواند و با این جمله جنجالی به پا کرد.

اکنون مردی با آن سوابق در رادیکالیسم از این سو افتاده است. او چندی مطالب تند و تیزی را علیه حاکمیت منتشر کرد بی‌آنکه بازداشت شود. در حالی که دیگران با مطالبی خفیف‌تر از آنچه نصیری می‌نوشت، بازداشت و دادگاهی می‌شدند. حال وی بی‌هیچ مانعی به خارج از کشور رفته و در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی، رضا پهلوی را شاهزاده می‌خواند و او را پیشاپیش بر سریر پادشاهی می‌نشاند و از جانب کسانی که در دوره سلطنت شکنجه شدند، زندان افتادند و ستم و ظلم دیدند، سخن می‌گوید و خواهان یک اتحاد نامقدس می‌شود. آقای مهدی نصیری «این تذهبون»؟ به کجا چنین شتابان؟ شما آیا نماینده مهندس میرحسین موسوی هستید که از جانب او که سال‌ها در حصر است، سخن می‌گویید؟ شما آیا نماینده جمهوری‌خواهان ایرانی هستید و سخنگوی آنها شده‌اید؟ تاج‌زاده اگر قرار بود پیوندی با رضا پهلوی داشته باشد که در ایران نمی‌ماند. از افکار فائزه هاشمی علیه سلطنت‌طلبان خبر دارید؟ نرگس محمدی چیزی در این خصوص نوشته که شما باور کردید باید چنین پیشنهادی بدهید؟

فردی که شما او را شاهزاده می‌خوانی، حتی نتوانست یک جمع پنج نفره را برای چند ماه دور هم نگهدارد؟ از کدام اپوزیسیون سخن می‌گویید؟ همان اپوزیسیون خائنی که کمر به تجزیه ایران و نابودی مردم بسته و هر روزه برای روسای جمهوری آمریکا و کشورهای دیگر نامه فدایت شوم می‌نویسد که تحریم‌های اقتصادی علیه مردم را بیشتر کنند؟ فرض محال که محال نیست اما آیا با این اتحاد نامیمون، ایران آباد می‌شود و در مدار توسعه قرار می‌گیرد؟ آیا مشکلات حل می‌شود؟ بی‌تردید شما با خیال خامی که دارید، کشور را به دامن یک خونریزی تمام عیار و جنگ داخلی سوق می‌دهید بدون اینکه دستاوردش توسعه و آبادانی ایران باشد. مردم ایران به گواه تاریخ، همیشه از افراطیون لطمه دیدند. افراطیون چه در جایگاه چپ و چه از منظر راست با ناعقلانی‌گرایی سیاسی، بیشترین ضربات را بر پیکر این کشور زده‌اند. شما نیز اکنون در همان جایگاه نشسته‌اید و به دلیل اینکه دو دوره در حیات سیاسی جمهوری اسلامی به شدت ذیل رادیکالیسم فعالیت کرده‌اید، می‌توان به قطعیت گفت، پیشنهاد غیرمنطقی شما ناممکن است. زیرا بین جمهوری‌خواهان و سلطنت‌طلبان، دریایی از اختلاف تاریخی و نظری وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از آن‌ها چشم پوشید.

منبع: سازندگی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه