Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خانواده‌های متقاضی فرزند خواندگی از پذیرش سرپرستی کودکان بالای ۲ سال استقبال نمی‌کنند و همین موضوع نیز سبب شده که شانس کودکان پس از رد شدن از سن ۲ سالگی برای ورود به خانواده‌ها به شدت کاهش یابد. به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، بر اساس آمار، در هر سال حدود هزار و ۴۰۰ کودک از سوی سازمان بهزیستی کشور به خانواده‌ها سپرده شده تا شانس زندگی در میان خانواده را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیل قانون طی سال‌های گذشته سبب شده تا افراد متقاضی فرزند خواندگی بتوانند راحت‌تر از قبل نسبت به سرپرستی یک کودک اقدام کنند. در سال جاری به نسبت سال ۹۲ با رشد حدود ۵۰ درصدی فرزند خواندگی مواجه هستیم و اصلی‌ترین علت این امر نیز تسهیل در روند فرزند خواندگی متقاضیان بوده است. علاوه بر تصویب قانونی واگذاری سرپرستی کودکان بی سرپرست به دختران مجرد بالای ۳۰ سال، شرایطی فراهم شده که خانواده‌های دارای فرزند که از شرایط ایده آلی بهره‌مند هستند نیز بتوانند سرپرستی یک کودک را بپذیرند. انوشیروان محسنی بندپی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‌گوید: در تسهیل قانون فرزند خواندگی، امکان پذیرش کودکان از سوی خانواده‌های دارای فرزند نیز فراهم شده است. وی می‌افزاید: این کار با هدف افزایش شانس کودکان بی سرپرست برای حضور در میان خانواده‌ها بوده و خوشبختانه اکنون شاهد هستیم که از این موضوع استقبال نیز می‌شود. رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فرهنگ سازی صورت گرفته مبنی بر پذیرش سرپرستی کودکان معلول می‌گوید: خانواده هایی هستند که حاضراند پذیرش یک کودک دارای نقص عضو و معلولیت را بپذیرند و باید در این رابطه فرزند سازی بیشتری صورت گیرد. محسنی بندپی می‌افزاید: کودکان دارای معلولیت نیز حق زندگی در میان خانواده‌ها را دارند و تمام تلاش ما این بوده که شرایطی را برای واگذاری سرپرستی آن‌ها فراهم کنیم. در حال حاضر یکی از مشکلات جدی که در مسیر فرزند خواندگی وجود دارد، استقبال قابل توجه خانواده‌ها از نوزادان و عدم علاقه آن‌ها به پذیرش کودکان با سنین بالاتر است. یک کودک اگر تا سن ۲ سالگی شانس حضور در یک خانواده را پیدا کند، از مراکز سازمان بهزیستی خارج می‌شود، اما اگر این اتفاق محقق نشود، کمتر خانواده‌ای از پذیرش او استقبال می‌کند. این موضوع نیز اکنون به یک چالش برای کودکان بی سرپرست تبدیل شده است. کودکانی که همه به یک اندازه حق زندگی در میان خانواده را دارند. محمد نفریه، مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور در این رابطه می‌گوید: باید دیدگاه‌ها نسبت به فرزند خواندگی تغییر پیدا کند. در حال حاضر دیده می‌شود که کودکان با سنین بالا کمتر مورد استقبال خانواده‌ها برای پذیرش سرپرستی هستند و تغییر شرایط نیاز به فرهنگ سازی دارد. وی می‌افزاید: انتخاب فرزند به اختیار خود خانواده‌ها است و همین موضوع نیز سبب شده که کودکان دختر به نسبت پسران متقاضیان بیشتری داشته باشند؛ و برخی حتی کودکان معلول را نیز به فرزندخواندگی پذیرفته‌اند. در حال حاضر ۲۵ هزار کودک در مراکز سازمان بهزیستی کشور نگهداری می‌شوند و سازمان بهزیستی با راهکارهای مختلف در تلاش است تا شرایط را برای فرزند خواندگی این کودکان فراهم کند. انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۸۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، وجیهه فاضل در جلسه توجیهی ارزیابان استخدام آموزگاری سال ۱۴۰۳ استان اصفهان، اظهار داشت: در استان اصفهان بیش از ۳۸۰۰ نفر وارد بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان خواهد شد که این آمار بی‌سابقه است.

وی ادامه داد: ما قرار است ۳۰ سال آینده کودکان استان اصفهان را رقم بزنیم و باید نگاه و نگرش برای جذب نیروهای توانمند به حوزه آموزش ابتدایی باشد.

فاضل افزود: افرادی باید مورد پذیرش قرار گیرند که بتوانند به نحو مطلوبی به آموزش و پرورش دانش‌آموزان ابتدایی بپردازند و کلیه ویژگی‌های یک معلم نمونه باید در افرادی که برای احراز شغل پذیرش می‌شوند، وجود داشته باشد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: بهترین افراد برای گزینش نیروهای استخدامی صورت‌گرفته است تا سطح کیفی لازم برای بررسی صلاحیت‌های داوطلبین شغل معلمی محقق شود.

کد خبر 6090308

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟