Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري - ايرنا - مدير درمان تامين اجتماعي مازندران گفت که در دولت يازدهم يکهزار و 50 ميليارد ريال براي توسعه زيرساختي و خريد تجهيزات پيشرفته پزشکي بخش درمان استان سرمايه گذاري شد.

به گزارش ايرنا، محمد خورشيدي شامگاه يکشنبه در جمع خبرنگاران در ساري افزود: 710 ميليارد ريال از اين مبلغ براي راه اندازي جراحي قلب باز ، خريد دستگاه پيشرفته ام آر آي ، دستگاه سنگ شکن و توسعه برق بيمارستان وليعصر (عج) قائمشهر هزينه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي از هتلينگ بيمارستان هاي زير پوشش تامين اجتماعي استان با 90 ميليارد ريال هزينه به عنوان بخش ديگري از سرمايه گذاري دولت تدبير و اميد ياد کرد و گفت که همچنين در اين دولت 10 دستگاه آمبولانس به ناوگان مديريت درمان استان اضافه شده است.
خورشيدي از تهيه زمين و تغيير کاربري آن براي ساخت درمانگاه تخصصي در ساري مرکز استان مازندران خبر داد و افزود : توسعه بيمارستان ` حکمت ` ساري هم از ديگر طرح هاي در دست اجراي تامين اجتماعي مازندران است.
** خدمات طرح تحول نظام سلامت و پزشک خانواده در مازندران
مدير درمان تامين اجتماعي مازندران با بيان اينکه در حال حاضر کمتر از يکهزار و 100 ميليارد ريال به دانشگاه علوم پزشکي مازندران بدهکار هستيم ، گفت : از آنجائي که 60 درصد پرداختي ها در حوزه بستري است ، دولت هزينه سنگيني را در اين خصوص متقبل مي شود.
وي به موفقيت طرح تحول نظام سلامت و کاهش 90 تا 97درصدي هزينه بستري و درمان در بيمارستان هاي دولتي استان مازندران اشاره کرد و افزود : به طور يقين با تداوم طرح ها و توجه دولت دوازدهم به طرح تحول سلامت ، خدمات در اين بخش مطلوب تر مي شود و در نهايت رضايتمندي مردم را در پي دارد.
خورشيدي از طرح پزشک خانواده به عنوان يکي از طرح هاي موفق در دولت يازدهم ياد کرد و گفت : البته نواقصي در اجراي اين طرح وجود دارد که نياز به فرهنگ سازي و همياري بيشتر مردم است.
وي توضيح داد : طرح پزشک خانواده بايد مراجعه مردم به اورژانس هاي بيمارستان هاي دولتي را بشدت کاهش دهد ، اما متاسفانه همچنان مردم براي خدماتي که پزشکان خانواده بايد ارائه دهند ، به اورژانس هاي بيمارستان ها مراجعه مي کنند.
او افزود : دولت در سيستم پزشک خانواده به هر پزشک بابت افراد تحت پوشش سرانه بابت ويزيت و مشاوره پرداخت مي کند و اين هزينه خواه مردم به پزشک خانواده خود مراجعه کنند و يا براي دريافت خدمات پيش آنان نروند ، به پزشکان پرداخت مي شود.
خورشيدي ابراز اميدواري کرد که اين نواقص طرح در ادامه اجرا رفع شود.
طرح پزشک خانواده شهري به صورت آزمايشي از سال 91 در دو استان فارس و مازندران اجرا و با روي کار آمدن دولت تدبير و اميد با رفع نواقص وارد فاز جديد شد.
بر اساس اين طرح هر خانواده شهري زير پوشش يک پزشک عمومي به عنوان پزشک خانواده قرار دارد و تمامي کارهاي درماني و پيشگيرانه را از طريق اين پزشک انجام مي دهد.
پزشکان خانواده علاوه بر نيازهاي درماني ، با اجراي بسته هاي سلامت ، کارهاي پيشگيرانه را براي افراد زير پوشش به صورت رايگان انجام مي دهند.
ارجاع به پزشکان متخصص و فوق تخصص و مراکز پاراکلينکي نيز از ديگر کارکردهاي پزشک خانواده است و بيماراني که از اين طريق ارجاع داده مي شوند ، به صورت رايگان کارهاي درمانيشان انجام مي شود .
بر اساس آمار رسمي دانشگاه علوم پزشکي مازندران هم اکنون بيش از 95 درصد جمعيت شهري مازندران زير پوشش طرح پزشک خانواده قرار دارند.
مازندران حدود سه ميليون و 300 هزار نفر جمعيت دارد.
براساس آمار ميزان هزينه کرد دولت تدبير و اميد براي درمان بيماران در مازندران در قالب طرح پزشک خانواده و تحول نظام سلامت در سال به طور ميانگين سه برابر اعتبار عمراني استاني است.
خبرنگار : سيد رضا هاشمي کروئي ** انتشار دهنده : حسن فلاحتي
6990/1654



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۹۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست امور آب و فاضلاب گچساران گفت: خط انتقال برق ایستگاه های پمپاژ این شهرستان بر اثر طوفان و بارندگی سیل آسای روز گذشته دچار مشکل شده و هم اکنون آب شهر دوگنبدان قطع شده است.

خسرو افشین پور افزود: این ایستکاه های پمپاژ آب بیش از ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر دوگنبدان را تامین می کند.

وی بیان کرد: ایستگاه های پمپاژ آب سعادت‌آباد لیشتر، تنگ باشت، آبشیرین و امامزاده جعفر بر اثر بارندگی دچار خسارت شدند.

افشین پور ادامه داد: این ایستگاه ها آب مناطق کارکنان، رزمندگان، آبگرمو، کوی شهید فهمیده، باغ فردوس و سه راهی ،سطح شهر، گلستان، رادک، بهارستان، شهرک نفت و .... را تامین می کند.

وی تصریح کرد: هم اکنون چهار گروه عملیاتی از شرکت برق و آب فاضلاب گچساران در حال تعمیر این ایستگاه های پمپاژ هستند.

افشین پور ضمن عذرخواهی از مشترکان به واسطه قطعی آب شهر دوگنبدان گفت: مشترکان در مصرف آب صرفه جویی کنند و تلاش می شود هر چه سریعتر این مشکل برطرف جریان آب در شبکه ها برقرار شود.

بیش از ۳۹ هزار انشعاب آب آشامیدنی در شهر دوگنبدان و ۹ هزار انشعاب در روستاهای این شهرستان وجود دارد.

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی