Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مهندسى و توسعه نفت گفت: هدفگذاری این شرکت برای افزایش ظرفیت تولید روزانه میادین غرب کارون به ۳۶۸ هزار بشکه تا پایان سال است. به گزارش خبرنگار خبرگزارى صدا و سیما، نورالدین شهنازی زاده امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود: غالب این افزایش، از محل افزایش ظرفیت تولید میدان آزادگان جنوبی و به تولید رسیدن میدان یاران جنوبی محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به توافقنامه امضا شده با شرکت نفت و گاز پرشیا با هدف توسعه میدان یاران، از احتمال تبدیل این توافقنامه به قرارداد در اینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این شرکت در قالب بیع متقابل، توسعه میدان یاران شمالی را به سرانجام رساند و در صورت امضای قرارداد نهایی، نفت و گاز پرشیا با مشارکت شرکتی خارجی به توسعه میدان یاران اقدام می‌کند.
شهنازی زاده ادامه داد: همچنین امکان دارد ادامه توسعه میدان نفتی آذر، در قالب قراردادهای جدید نفتی با راهبری پیمانکار کنونی طرح انجام شود.
وی با اشاره به برنامه نهایی افزایش تولید روزانه این میادین به یک میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه، ابراز امیدواری کرد که قراردادهای جدید نفتی مسیر دستیابی به این اهداف را هموار کند.

هدف گذاری تولید یک میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه در روز از میدان‌های غرب کارون

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت گفت: ظرفیت تولید میادین غرب کارون، یک میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه در روز هدف گذاری شده است. نورالدین شهنازی زاده در نشست خبری خود با خبرنگاران افزود: در طرح هایی که در دست داریم، حدود ۳۶ میلیارد دلار حجم سرمایه مورد نیاز است که سرمایه تخصیص داده شده به طرح‌های در دست انجام، ۲۱ / ۵ میلیارد دلار معادل ۵ هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: پیش از آغاز سال ۹۶ میدان آذر ۱۵ هزار بشکه نفت در روز را وارد مدار تولید کرد و ۱۵ هزار بشکه در روز در سال ۹۶ به تولید این میدان اضافه شد؛ این در حالی است که هدف ما برای تولید نفت از میدان آذر، ۶۵ هزار بشکه در روز است؛ البته فرآورش این میزان نفت خام، به واحد فرآورش دهلران با استفاده از خط لوله‌ای به طول ۱۹۰ کیلومتر انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت با اعلام اینکه برنامه ما در سال ۹۶ برنامه افزایش تولید میادین غرب کارون است، افزود: تا پایان شهریور امسال، ۱۰ هزار بشکه نفت در روز از یاران جنوبی به طور زودهنگام تولید می‌شود.
به گفته شهنازی زاده، میدان آزادگان جنوبی با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی ۴۵ هزار بشکه در روز تولید داشته که شرکت CNPC چین آن را اجرایی کرد؛ اما از این تعداد حلقه چاه بخشی از آن دچار افت تولید شد که در حال بازیابی است و امیدواریم در فاز یک آزادگان جنوبی، ۳۸ هزار بشکه در روز از ۱۹ حلقه چاه تا پایان خرداد تولید داشته باشیم.
وی گفت:: به این ترتیب امسال شاهد تولید ۱۴۰ هزار بشکه در روز از میدان آزادگان جنوبی باشیم و برای فرآورش این میزان نفت از ظرفیت واحد فرآورش جفیر استفاده می‌کنیم و مابقی آن را با استفاده از دستگاه‌های سیار فرآورش انجام می‌دهیم.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت ادامه داد: می‌خواهیم با استفاده از مجوزهایی که قرار است دریافت کنیم میدان یاران شمالی و جنوبی را با هدف تولید ۸۰ هزار بشکه نفت در روز تجمیع کنیم.
وی از عقد قرارداد بیع متقابل با یک شرکت ایرانی در میدان آذر خبر داد و ادامه داد: برنامه ما برای برداشت از آذر ۲، به صد و ۱۰ هزار بشکه در روز برسد.
به گفته شهنازی زاده، برای میدان دارخوین ۳ از بخش خارجی شاهد تقاضای شرکت «انی ایتالیا» برای میدان چنگوله شرکت DNO نروژ، GPN روسیه و یک شرکت نفتی تایلندی حضور دارند که با آن‌ها یک تفاهم نامه مطالعاتی و قرارداد محرمانگی امضا کردیم.
وی گفت: برای میدان آزادگان شرکت‌های شل، توتال، اینپکس اعلام آمادگی کردند و برای میدان کیش شرکت انی، گز پروم و شل حاضر به همکاری شدند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۶۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان‌فشانی در سنگر تولید

به گزارش صدای ایران از شرکت توسعه نیشکر،اردیبهشت، ماهِ تجلّی کار و تلاش، فرصتی دوباره برای پاسداشت حماسه بی‌وقفه کارگران نیشکر، این ستون‌های استوار پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی است؛ کارگرانی که با عزم پولادین برای سربلندی و اعتلای وطن، «پای کار ایران» ایستاده‌اند و با هر قطره عرق جبین، بنیان‌های اقتصاد مقاومتی را استوارتر می‌کنند.

 مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی

✍دکتر عبدعلی ناصری

اردیبهشت، ماهِ تجلّی کار و تلاش، فرصتی دوباره برای پاسداشت حماسه بی‌وقفه کارگران نیشکر، این ستون‌های استوار پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی است؛ کارگرانی که با عزم پولادین برای سربلندی و اعتلای وطن، «پای کار ایران» ایستاده‌اند و با هر قطره عرق جبین، بنیان‌های اقتصاد مقاومتی را استوارتر می‌کنند.

تحقق رشد ۵۰ درصدی تولید شکر در سال گذشته و تکرار رکورد‌ها و رکوردشکنی‌ها در طلیعه سال مزیّن به جهش تولید، مرهون قدم‌های استوار و همّت بلند کارگرانی است که شبانه‌روز در سنگر تولید، جان‌فشانی می‌کنند؛ آنان که بی‌وقفه و با ایثار، قامت نیشکر را در زمین استوار نگه داشته و شهد شیرینی را به ارمغان آورده‌اند.

صنعت عظیم توسعه نیشکر، مفتخر است که پرچم‌دار جهادگران سنگر تولید باشد. دشت‌های سرسبز خوزستان سرافراز، گواه ایمان سترگ و دست‌های پینه‌بسته این مجاهدان سنگر تولید است که با دلی سرشار از توکّل، جوانه‌های امید را از دل خاک رویش دادند و هر بحرانی را به فرصتی برای شکوفایی و بالندگی تبدیل نمودند.

ضمن تبریک روز جهانی کارگر و هفته بسیج کارگری به خانواده بزرگ توسعه نیشکر، از تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر کارگران این صنعت در کشت و صنعت‌های هشتگانه که جان به کالبد این شرکت می‌بخشند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم و برای تک‌تک این عزیزان، عزت روزافزون از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نماییم.

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید