Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان ایلام گفت: مصرف آب در سطح روستاهای استان به شدت افزایش یافته و صرفه جویی در مصرف این ماده حیاتی؛ بهترین و مهمترین راهکار برای عبور از بحران آب است.

به گزارش قدس آنلاین، نورالله تیموری روز دوشنبه در مصاحبه با جمعی از رسانه های دیدارای و شنیداری استان با تقدیر از زحمات خبرنگاران و تلاشگران عرصه خدمت و اطلاع رسانی، اظهار داشت: در سطح استان ایلام ۵۷۸ روستا وجود دارد که جمعیتی بالغ بر ۱۷۷ هزار نفر در این روستاها سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حدود ۹۹ درصد روستاهای استان تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند، افزود: هم اکنون ۵۱ روستای استان بصورت سیار از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار می شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان ایلام با بیان اینکه این شرکت حدود پنج هزار مشترک خانگی، تجاری و صنعتی دارد، بیان داشت: متوسط قیمت تمام شده برای تأمین هر مترمکعب آب در استان بیش از ۱۵ هزار ریال است که به ازاء هر مترمکعب، تنها ۲۰۰۰ ریال از مشترکین آب بهاء دریافت می شود.

نورالله تیموری با اشاره به اینکه متوسط مصرف سرانه هر نفر در سطح روستاهای استان، حدود ۱۹۸ لیتر در شبانه روز است، یادآور شد: بر مبنای سرانه نرمال تعیین شده( ۱۵۸ لیتر در شبانه روز)؛ در روستاهای استان ایلام هر نفر در شبانه روز حدود ۴۰ لیتر مصرف اضافی دارد.

وی به اجرای ۳۵ پروژه آبرسانی با اعتباری بالغ بر ۳۱۳ میلیارد ریال در سطح هشت شهرستان استان در سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه ها ۱۴۷ روستای استان با جمعیتی حدود ۵۰ هزار نفر از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شده اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان ایلام با بیان اینکه این شرکت ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از مشترکین روستایی بابت آب بهاء طلب دارد، تصریح کرد: قطعاً پرداخت به موقع بدهی ها، زمینه را برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مشترکین، هموار خواهد کرد و می طلبد که مشترکین در این راستا همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند.

نورالله تیموری بیشترین میزان مصرف آب را در سطح روستاهای شهرستان چرداول اعلام و تأکید کرد: روستاهای شهرستان ملکشاهی کمترین میزان مصرف آب را به خود اختصاص داده اند.

وی با اشاره به اینکه روستاهای بخش چوار در مقایسه با دیگر نقاط استان، با بیشترین مشکلات کم آبی مواجه هستند، گفت: در تلاش هستیم تا با پیگیری و رایزنی های فشرده و مجدانه، از هر طریق ممکن مشکل آب شرب روستاهای این بخش را در سریع ترین زمان ممکن مرتفع کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان ایلام با بیان اینکه مصرف آب در سطح روستاهای استان به شدت افزایش یافته است، اظهار داشت: صرفه جویی در مصرف این ماده حیاتی؛ بهترین و مهمترین راهکار برای عبور از بحران آب است.

نورالله تیموری با اشاره به اینکه در سطح روستاهای استان ۷۴۸ مورد انشعاب غیر مجاز در سال گذشته شناسایی شده است، افزود: تا کنون ۴۹۵ مورد از این انشعابات غیرمجاز قطع شده و با متخلفین نیز برخورد قانونی صورت گرفته است.

وی رسانه ها را بهترین همراهان و یاوران دستگاه های اجرایی برای بهبود خدمات و تحقق اهداف درون و برون سازمانی ارزیابی و تصریح کرد: قطعاً پیگیری ها و انتقادات سازنده رسانه ها زمینه را برای خدمات بیشتر و بهتر به مردم را فراهم خواهد کرد

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: دیروز با پیش بینی مناسب و هشدارهای لازم روستاها تخلیه ‌و ساکنان آنها در جایی اسکان داده شدند. بعد از شکستن بند خاکی مشکلی به مردم و خسارت جانی نداشتیم که در کنار این بارش الهی جای شکر دارد.

محمدعلی آخوندی‌ در گفت‌وگو با ایسنا گفت: جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان با تعدادی از مدیران استانی که در شهرستان حضور داشتند تشکیل‌ و نیازهای دستگاه‌ها و وضعیت مورد بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: با هماهنگی دستگاه‌های استانی نسبت به تامین و اعزام ماشین آلات عمرانی اقدام شد ‌و امدادرسانی و تخلیه آب منازل و واحدهای تجاری در سطح شهر حاجی‌آباد و روستاها صورت گرفت.

آخوندی گفت: در حال حاضر باران بند آمده و شرایط برای کارهای امدادی فراهم است، اما در جاده، سیلاب وجود دارد و همکاران راهداری در این خصوص پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ‌اظهار کرد: برنامه ریزی انجام گرفت که تمام دستگاه‌ها و ماشین‌آلات برای همکاری حضور پیدا کردند و در محل فرمانداری ستاد زده شد و شرایط به صورتی پیش آمد که بتوانیم که حداکثر استفاده را از امکانات موجود در کنار امکانات اعزامی مرکز استان داشته باشیم.

آخوندی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین به منطقه اعزام شده است، گفت: محورهای مواصلاتی و عشایر بیشتر خسارت دیدند و در زیرکوه بخش قنوات در دام خسارت دیده و بخشی از آبگرفتگی مناطق مسکونی شهری و روستایی را در برداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق