Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حبیب احمدی روز دوشنبه در نشست تخصصی آشنایی با خدمات بانک توسعه صادرات ایران که در اصفهان برگزار شد، افزود: بانک توسعه صادرات تلاش کرده است تا با توجه به ظرفیت های بالای استان اصفهان در صنعت، کشاورزی، خدمات و صادرات، تسهیلات و خدمات موثری را به شرکت های خصوصی ارائه کند.
وی با بیان اینکه بانک توسعه صادرات ایران با هدف تسهیل و توسعه صادرات غیرنفتی در کشور در 25 سال گذشته تاسیس شد، اظهار کرد: شعبه این بانک در اصفهان از 21 سال گذشته فعال شده و تا کنون خدمات زیادی در این استان ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید براینکه بانک توسعه صادرات بدنبال جذب منابع و زیاد کردن شعب خود نیست، تصریح کرد: این بانک در بیشتر استان ها فقط یک شعبه دارد و در استانی مانند اصفهان بدلیل ظرفیت های بالای آن دارای 2 شعبه در کلانشهر اصفهان و شهر کاشان است.
احمدی با اشاره به برنامه ششم توسعه و نقش اساسی صادرات در آن، گفت: بانک توسعه صادرات درصدد است همگام با این برنامه و در جهت افزایش میزان صادرات غیر نفتی کشورمان، خدمات خود را از جمله با اجرای طرح هایی مانند نرخ سود تسهیلات پایین و همکاری با صندوق توسعه ملی، گسترش دهد.
مدیر امور شعب بانک توسعه صادرات ایران افزود: این بانک حمایت ویژه ای از شرکت های صادراتی از جمله شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته است از جمله تخفیف هایی برای نرخ سود تسهیلات.
وی با بیان اینکه صادرات در پسابرجام نسبت به دوران تحریم رونق بیشتری گرفته است، گفت: اقدام هایی نیز برای صدور ویزا کارت برای شرکت های صادراتی در حال انجام است.
احمدی، سرمایه فعلی بانک توسعه صادرات ایران را حدود 41 هزار میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: معوقات ما نیز در کشور بالاست اما در استان اصفهان مشکل زیادی در این زمینه نداریم.
وی همچنین سقف اعتبار بانک توسعه صادرات در اصفهان برای پرداخت تسهیلات را 180 میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: درصددیم تا با افزایش این سقف، شعب استانی را چابکتر کنیم.
معاون بازاریابی بانک توسعه صادرات نیز در این نشست گفت: نرخ سود تسهیلات ریالی در این بانک 16 تا 18 درصد است که برای مواردی مانند صادرکننده نمونه، مشتری دارای رتبه بندی اعتباری بالا و عضو باشگاه بانک، تخفیف هایی تا 2 درصد درنظر گرفته شده است.
علیرضا بهشتی افزود: تسهیلاتی نیز از محل صندوق توسعه ملی شامل 2 قرارداد ارزی 500 میلیون دلاری و یکصد میلیون یورویی نیز برای پرداخت به شرکت های صادراتی در نظر گرفته شده است.
وی بااشاره به تفاهمنامه های همکاری با صندوق نوآوران شریف برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و اتحادیه صادرکنندگان فراورده های نفت، گاز و پتروشیمی، اظهار کرد: ما دارای تفاهمنامه همکاری طرح خدمت با بانک ملی بمنظور پوشش کمبود شعب در کشور نیز هستیم.

*** انعقاد قرارداد ریفاینانس با پاریس پس از 6 سال
کارشناس بین الملل بانک توسعه صادرات ایران نیز در این نشست گفت: ما تا قبل از سال 90 خطوط اعتباری زیادی برای واردات مواد اولیه یا تجهیزات با کشورهای خارجی داشتیم و می توانستیم فاینانس تامین کنیم اما در دوران تحریم ها این خطوط قطع شد.
داریوش یوسفی افزود: اکنون پس از 6 سال قرارداد نخستین خط اعتباری ریفاینانس (اعتبار اسنادی کوتاه مدت) با پاریس منعقد شده و می توانیم برای واردات از اروپا بصورت کوتاه مدت، فاینانس تامین کنیم.
فاینانس به تأمین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح ها و خرید تجهیزات طرح های تولیدی(سرمایه ای) و همچنین خدمات فنی و مهندسی طرح ها بااستفاده از تسهیلات اعتباری خارجی میان مدت(وفق قراردادهای مالی بسته شده با اعتبار دهندگان خارجی) گفته می شود.
وی خاطرنشان کرد: آخرین مراحل مربوط به این قرارداد با بانک مرکزی نهایی شده است و سپس به شعب بانک ابلاغ می شود.
این کارشناس همچنین خدمات تامین مالی بانک توسعه صادرات را در2 بخش صادرات و واردات خواند و گفت: تامین مالی در حوزه صادرات برای کالا و خدمات، سرمایه گذاری در طرح ها و پیمانکاری ها و در حوزه واردات از محل منابع بانک و منابع خارجی صورت می گیرد.
به گفته وی، تاکنون خطوط اعتباری این بانک با روسیه، ارمنستان و عراق ایجاد شده است.
در این نشست مباحث مختلفی در باره خدمات بانک توسعه صادرات از جمله خدمات ریالی و ارزی بانک، تسهیلات ارزی و ریالی، باشگاه مشتریان و تفاهمنامه های همکاری مشترک ارائه شد.
همچنین تعدادی از مدیران و کارشناسان اقتصادی و شرکت های صادراتی اصفهان در این نشست به بیان دیدگاه ها و مشکل های خود در باره خدمات بانک توسعه صادرات پرداختند.
از جمله موارد مطرح شده می توان به بالا بودن نرخ سود تسهیلات با وجود تاکید برنامه های دولت برای حمایت از صادرکنندگان، لزوم اصلاح برخی ضوابط بانکی، توجه به گردش مالی شرکت ها، لزوم صدور ویزا کارت، لزوم تسریع در فرایندهای بانکی، ضمانت سرمایه گذاری و افزایش مبالغ خطوط اعتباری خارجی اشاره کرد.
این نشست تخصصی به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد تاسیس بانک توسعه صادرات ایران و با هدف تعامل و شناسایی مشکل های کارآفرینان و صادرکنندگان و معرفی خدمات و حمایت های بانک مذکور برگزار شد.
بانک توسعه صادرات ایران در سال 1371 تاسیس شده و اکنون دارای 40 شعبه و سه باجه است.
گ/3011/ 6027 خبرنگار: آسیه معینی* انتشار: شکراللهی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۷۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گفته مقام مسئول بانک مرکزی از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر ( حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

مصطفی قمری‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن اظهار داشت: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ 16‏/02‏/1403 ‌از تعداد یک‌ میلیون و 752 هزار و 978 نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد 411 هزار و 60 نفر ‌تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی ادامه داد: از تعداد یک‌ میلیون و 341 هزار و 919 نفر‌ متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد 470 هزار و 508 نفر (در حدود 35 درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل ‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

قمری‌وفا تصریح کرد: در این راستا، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 871 هزار و 861 نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 802 هزار و 804 نفر (در حدود 92 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 2،678 هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد 624،468 نفر و به مبلغ 1،337 هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل